.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    sladko-f:)
    Guest

Moderated by B_S_G: На 14 съм, гаджето иска секс, а аз не :(

Sigurno vi e pisnalo ot takiva temi ne iskam da mi kajete tochno kakvo da pravq a samo da si kajete glednata tochka..nachi vishte sq az sam momiche na 14god.i si imam priqtel na 17..devstvena sam a toy iska da pravim sex..i kakto se doseshtate az ne iskam(kakaf banalen problem) sega ne vi pitam dali e po dore da pravq ili ne prosto iskam da mi kajete vie na moe mqsto kak bihte postapili...nachi kakto kazah ne iskam da pravq sex...sashnost i az nz iskam li ne iskam li prosto se chuvstvam malka...ili nz kak bi reagiral nqkoi koito shte razbere prosto ne mi go pobira akala kak shte se chuvstvam sled tova..shte kajete ako naistina go obichash..ama az go obicham daje super mnogooo go obicham no..prosto ne znam sega idva lqtoto toy shte raboti v dr.grad a az v tozi v koito jiveq prosto shte se vijdame mnoo rqdko e ne mnoo ama na 2-3 dena edin pat..e tva naistina ne e rqdko kato ima hora koito se vijdat na 2-3 sedmici vednaj..ama prosto taka sam si svikala s nego che..nz..pak i kato sa znam kfa sam...kato pochna da si mislq "toy sega e tam..kakvo li pravi..emi ako e s nqkoq dr."i vecher asm sigurna che nqma da sidi na edno mqsto men nashite nqma da me puskat da hodq posred noshtite do tam..a i kyde shte spa..tam..obache edva li she e samo syn..razbirate li ...pak i sled tova az mislq da ida da ucha v dr.grad..togava pak she se vijdame 2 pyti v sedmicata...nqkak she mi e oshte po gadnu..ohhh nz prosto veche ne moa i da spa samo za tova si mislq da go napravim ili ne,,toy vika"sex-a shte zakrepi nashata vraska" i t.n..noo nz nz kajete vie kakvo bihte napravili mnogo vi molq

7 точка от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas

Re: Mnogo vi molq...

Цитирай Първоначално написано от sladko-f:)
    Sigurno vi e pisnalo ot takiva temi ne iskam da mi kajete tochno kakvo da pravq a samo da si kajete glednata tochka..nachi vishte sq az sam momiche na 14god.i si imam priqtel na 17..devstvena sam a toy iska da pravim sex..i kakto se doseshtate az ne iskam(kakaf banalen problem) sega ne vi pitam dali e po dore da pravq ili ne prosto iskam da mi kajete vie na moe mqsto kak bihte postapili...nachi kakto kazah ne iskam da pravq sex...sashnost i az nz iskam li ne iskam li prosto se chuvstvam malka...ili nz kak bi reagiral nqkoi koito shte razbere prosto ne mi go pobira akala kak shte se chuvstvam sled tova..shte kajete ako naistina go obichash..ama az go obicham daje super mnogooo go obicham no..prosto ne znam sega idva lqtoto toy shte raboti v dr.grad a az v tozi v koito jiveq prosto shte se vijdame mnoo rqdko e ne mnoo ama na 2-3 dena edin pat..e tva naistina ne e rqdko kato ima hora koito se vijdat na 2-3 sedmici vednaj..ama prosto taka sam si svikala s nego che..nz..pak i kato sa znam kfa sam...kato pochna da si mislq "toy sega e tam..kakvo li pravi..emi ako e s nqkoq dr."i vecher asm sigurna che nqma da sidi na edno mqsto men nashite nqma da me puskat da hodq posred noshtite do tam..a i kyde shte spa..tam..obache edva li she e samo syn..razbirate li ...pak i sled tova az mislq da ida da ucha v dr.grad..togava pak she se vijdame 2 pyti v sedmicata...nqkak she mi e oshte po gadnu..ohhh nz prosto veche ne moa i da spa samo za tova si mislq da go napravim ili ne,,toy vika"sex-a shte zakrepi nashata vraska" i t.n..noo nz nz kajete vie kakvo bihte napravili mnogo vi molq
    Ami ti ako iska76 d apravi6 s nego sex,samo da go zadarji6 za6toot i toi ako te obi4a tolkova mnogo,bi te razbral,a tova 4e 6te ste dale4e neisitna egadno,i az sam na 14,i mislia 4e sam malka za tova.Ako go obi4a6 mnogo,go napravi,no i za sebe si
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    emi mnogo estestveno 4e si malka be mili4ka
    e ne te znam na kakuv akul si ama 6tom ne si gotova go draj na suho a i otde znae6 4e ako spi6 s nego i posle nqa da te zareje. nedei vqrva na maje vsi4kite ama absoliutno vsi4kite sa napalno ednakvi. nqma po-svesntni ili t.n. edin maj dade6 li mu se i toi se misli za velik. kolkoto pove4e go reji6 i gadi6 toi pove4e ti ti4a sled gz. tai e skapa ot li4en opit go znam..
    taka 4e po-dobre iz4akai pone o6te 1-2 godinki. nqma da sajalqva6! edno e da zapo4ne6 polov jivot na 14 drugo e na 16. tova e mnogo vajna stapka v jivota na edna jena makar 4e kato ti gi govorq tiq ne6ta sigurno prez ednoto uho ti vliza prez drugoto izliza ama spoko i az mislex po sa6tiq na4in kato bqx kolkoto tebe.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    az ako bqh na tvoe mqsto i naistina ama naistina go obi4ah bih praila sex s nego.posle spored men (kato si4ko svari mejdu vas za6toto niama ve4ni ne6ta) 6te ti e gadno i 6te sajalqva6 a 14 godini sa dostata4no.pone spored men...i dosta drugi momi4eta i mom4eta

Vij ako si sigurna v nego 4e nqma prosto da te izpolzva za sexa i da te ostavi ne vijdam ni6to lo6o da go napravite ne si mnogo malka.No mislq 4e e nai-dobre da iz4akate na men mi izglejda 4e go obi4ka6 6tom go revnuva6 i t.n. ako i toi te obi4a prosto mu kaji, 4e ne se 4uvstva6 gotova i iska6 da iz4aka6 o6te malko.Puk ako te obi4a 6te te razbere i 6te te iz4aka nqma da se surdi ili da te ostavi!Gadni4ko e 4e 6te se se vijdate rqdka no mislq 4e 6tom si sigurna v nego 4e te obi4ka ne trqa da se pritesnqva6 4e 6te ti izneveri!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

аве според мен не тряа да му вярваш! то сега ше ти ги говори тия, колкото да те убеди да му пуснеш и ако наистина те обича няма да ти ги говори тия неща, а ще те остави сама да прецениш поне тфа е моето мнение де...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Emi kato ne iska6 nedei 6tom ne si po4uvstvala 4e naistina ima6 jelanie i si gotova ne presilvai ne6tata za da ne sajelqva6 posle.Se pak ako mom4eta si te obi4a bi te razbralo i ne bi ti pravilo problemi.Ako p1k se zainati zna4i e s teb samo zaradi ednoto plu6tene zvu4i banalno ma si e taka....... Izbora si e tvoi DAvai samo napred i nagore

Фен
    Град
    sf
    mi az li4no sam na po4ti 17(bez 2 meseca)i da ti kaja 4estno predi 2 meseca se po4uvstvah gotova.
    no tova si e do 4oveka.nz koga ti e do6lo za prav pat,koga sa zapo4nali da ti rastat gardi i t.n.,no smqtam 4e na 14 vse o6te ne si napalno fizi4eski gotova za sex.
    mojebi mn hora 6te kajat''gluposti!'',no tva e moito mnenie!
    no 6tom ima6 i nai malko samnenie,to zna4i i psihi4eski vse o6te ne si gotova!a POVQRVAI tva e po-vajnoto!
    SPORED MEN DA IZ4AKA6 O6TE MALKO(ILI PO SKORO TOLKOVA KOLKOTO TI TRQBVA NA SAMATA TEB)!
    obqsni mu tvoqta gledna to4ka,kato go uveri6 4e go obi4a6!ako e istinski vluben v teb 6te te razbere i nqma da te naviva za ne6to koeto ne si sigurna 100% 4e iska6!
    USPEH!!!!!!!!

asdsru
    Guest
    zdr.,pro4etoh za problema ti s tvoito 17 godi6no gadje i mislia 4e mnogo triabva da se zamisli6 predi da re6i6 da go pravi6 s nego.as sum na 17 i ti kazvam 4e mom4etata na taia vuzrast vaob6te ne si popliuvat samo i samo za da praviat sex s niakoi.tova 4e ti e kazal 4e sex-a 6te ukrepi vruzkata e pulna glupost,zvu4i kato:"ako ne pravi6 sex s mene 6e te zareja".Mislia 4e 6tom samata ti ne iska6 da pravi6 sex sega,to togava vaob6te ne se nasilvai da pravi6 kompromisi sus sebe si zaradi mom4e koeto ne zaslujava.I vse pak ti re6ava6.Tova be6e ot men.Pomisli si.

Еми за кво си се хванала със 17годишен...то е ясно,че ще иска да се ебете Ми аз лично не мисля,че си малка,ама ти си решаваш все пак. Абе се някога трябва да стане...няма как А и по-добре с някой по-голям,а не с някой,който нз къде да си го вкара
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

ами от това което прочетох мисля че не си наясно със себе си,не знаеш какво искаш...ако не искаш да правиш секс-неправи защото после ще съжаляваш.според мен трябва да изчакаш да ти дойде от вътре

az ne bih si legnala s nqkoi za6toto toi go iska,samo za negov kef i tn- ne sam go pravila kato sam bila devstvena,i sega ne go pravq....nadqvam se i nikoga da ne go!
    pomisli si- 6tom ne go jelae6, za kuf *ui da go pravi6- 6toto na batkoto mu se 6te da topmne 4u6leto li......neeeeeee!
    Get S C A N D A L O US ! ! !

sladko-f:)
    Guest
    taka...blagodarq na tezi koito as otgovorili do tuk..az naistina se chuvstvam malka i mislq pone za sega da ne go pravq...vishte sq az mislq che toy me obicha naistina..nz zashto prosto taka go chuvstvam znam che shte mi kajete "na myje ne vqrvai"obache..nz prosto no ot dr.starana go razbiram zashtoto naistina idva lqto..ako toy cqlo lqto e s mene i az ne mu pusna..nz az ako bqh na negovo mqsto ne bih izdajrala..i ako toy misli po sashtiq nachin...nai-mnoo ili da me zareje..koeto da kajem che go izkl.zashto uJ me obicha..ili da mi izneverqva...koeto shte e oshte po gadnu..ot kyde da go znam kfo she prai tam cql den...toy 8 chasa she e na rabota a prez dr.vreme...kakvo edva li shte chete knigni..ohhhhh nz....naprao nz hem si kazvam:aide stiga malka si za takiva raboti..ami ako tova ne e toy..s koito naistina shte ti e hubavo i t.n...a ot dr.strana si mislq...eii ti go obichash toy te obicha kakvo tolkova tova e prosto sex...ama v taq dumichka PROSTO ima tolkova mnoo smisal che daje ne moje mi go pobere akala..nz hora shte mu mislq..ima vreem za vsichko...na vseki si mu idva reda nali?

aide sa spoks ne se pritesnqvai tolkova.Ne go pravi prosto za da go zadurji6 ili za6toto toi nqa da izdurji cqlo lqto bez da mu pusne6
    ako ti izneveri ili te zareje na4i prosto ne e za teb.Vijdam 4e o6te ne si gotova ili po skoro se pritesnqva6 da ne sburka6 i si prava IZ4AKAI puk vij kvoto ima da stane 6te stane!!!
    a puk za sexa si prava to si e kazano za vseki putnik si ima vlak!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

ммм...той като отиде в друг град...
    абе незнам ама е много вероятно да си
    намери друга там...дори и да спиш с него
    и бтв не прави решката да лягаш с него щом
    не си готова.от колко време ходите?
    изчакай още, не го прави в никакъв случай
    за да го задържиш-1.няма да успееш, и 2.ще
    ти е много по-гадно.ако скъсате, значи просто
    не си е заслужавало

slako-f:)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    ммм...той като отиде в друг град...
    абе незнам ама е много вероятно да си
    намери друга там...дори и да спиш с него
    и бтв не прави решката да лягаш с него щом
    не си готова.от колко време ходите?
    изчакай още, не го прави в никакъв случай
    за да го задържиш-1.няма да успееш, и 2.ще
    ти е много по-гадно.ако скъсате, значи просто
    не си е заслужавало
    mi blizo 4 meseca...skoro gi pravim

Bahhhhhhh
    Guest
    Ama ovco. Mnogo si prosta! Kato ne iska6 da pravi sex ne se hva6tai s takiva deto sa s 17 godi6ni

2 точка от правилника!
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Супер фен
    Град
    sofia
    po-dobre pouzrei malko, ima vreme za vsi4ko

Супер фен
    Град
    София
    След като не си готова наистина не го прави и изчакай Но защто не си поговориш с момчето за нещата,които те притеснават?

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Еми за кво си се хванала със 17годишен...то е ясно,че ще иска да се ебете Ми аз лично не мисля,че си малка,ама ти си решаваш все пак. Абе се някога трябва да стане...няма как А и по-добре с някой по-голям,а не с някой,който нз къде да си го вкара
    4oveka e prav,az su6to sum na po4ti 15,i hodq s 19 godi6en,i moga da ti kaja 4e teq po-golemite mislqt samo kak da ebnat nqkoq pila...Taka4e ako ne iska6 da pravi6 6ibing o6te,kaji mu go,ama toi mojewi 6te te zareje...uspeh

k-3
    Guest
    Ади ади туй не е болка за умиране господ за ко ние дал тези 2 ръце все пак може и на ножки да кара. И както казаха повечето ако те обича няма да напира за секс ами ще чака да му кажеш готова съм за секс. Аз съм Момче и знам как би се чуствал той ама щом ти не си готова не бързай за всеки влак си има пътници и за всяко нещо си има време и място

Kvo te burka ?
    Guest
    Абе вие момичетата сте един дол дренки ! Тръгвате с по-големи от вас при положение, че "още не сте готови се секс" и знаете, че той ще го поиска това. И като опре ножа до кокъла викате "Аааама аз не сам готова" зад гърба му: "Той май само това иска" ала бала дрън дрън.......за това мъжката половина от света не можем да ви разберем, защото сте толкова елементарни и плиткоумни, че никой не може да ви угоди и разбере !!! >

Фен
    Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Po-dobre nedei da psish s nego. Ako se chusvtash malka - ne nasilvai neshtata. Ako toj te haresva i obicha kakto ti nego nqma da te naislva kolkoto i da e zagorql. A da spish s nego, za da go zadyrjish - absurd. Ako shte ti kryshka v drugiq grad - shte go napravi dori i da si spala s nego. Taka si mislq. I nakraq samo shte se chuvstvash nasilena i izostavena. Napravi go kogato si gotova i go iskash, s nqkoi, koito iskash, a ne s nqkoi, koito se strahuvash, che shte zagubish, ako ne spish s nego.
    ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    аве според мен не тряа да му вярваш! то сега ше ти ги говори тия, колкото да те убеди да му пуснеш и ако наистина те обича няма да ти ги говори тия неща, а ще те остави сама да прецениш поне тфа е моето мнение де...
    Това е!А и ти сама си си написала че не искаш!Какво тогава

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    emi mnogo estestveno 4e si malka be mili4ka
    e ne te znam na kakuv akul si ama 6tom ne si gotova go draj na suho a i otde znae6 4e ako spi6 s nego i posle nqa da te zareje. nedei vqrva na maje vsi4kite ama absoliutno vsi4kite sa napalno ednakvi. nqma po-svesntni ili t.n. edin maj dade6 li mu se i toi se misli za velik. kolkoto pove4e go reji6 i gadi6 toi pove4e ti ti4a sled gz. tai e skapa ot li4en opit go znam..
    taka 4e po-dobre iz4akai pone o6te 1-2 godinki. nqma da sajalqva6! edno e da zapo4ne6 polov jivot na 14 drugo e na 16. tova e mnogo vajna stapka v jivota na edna jena makar 4e kato ti gi govorq tiq ne6ta sigurno prez ednoto uho ti vliza prez drugoto izliza ama spoko i az mislex po sa6tiq na4in kato bqx kolkoto tebe.
    Както всички мъже са еднакви ... само пишките и заплатите им са различни, така и всички жени са еднакви ... само пичките и циците им са различни .... Razz Razz Very Happy това е едно много точно контра сравнение на това което давате за нас кво като сме мъже не за всички най-важен е секса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си