Sigurno vi e pisnalo ot takiva temi ne iskam da mi kajete tochno kakvo da pravq a samo da si kajete glednata tochka..nachi vishte sq az sam momiche na 14god.i si imam priqtel na 17..devstvena sam a toy iska da pravim sex..i kakto se doseshtate az ne iskam(kakaf banalen problem) sega ne vi pitam dali e po dore da pravq ili ne prosto iskam da mi kajete vie na moe mqsto kak bihte postapili...nachi kakto kazah ne iskam da pravq sex...sashnost i az nz iskam li ne iskam li prosto se chuvstvam malka...ili nz kak bi reagiral nqkoi koito shte razbere prosto ne mi go pobira akala kak shte se chuvstvam sled tova..shte kajete ako naistina go obichash..ama az go obicham daje super mnogooo go obicham no..prosto ne znam sega idva lqtoto toy shte raboti v dr.grad a az v tozi v koito jiveq prosto shte se vijdame mnoo rqdko e ne mnoo ama na 2-3 dena edin pat..e tva naistina ne e rqdko kato ima hora koito se vijdat na 2-3 sedmici vednaj..ama prosto taka sam si svikala s nego che..nz..pak i kato sa znam kfa sam...kato pochna da si mislq "toy sega e tam..kakvo li pravi..emi ako e s nqkoq dr."i vecher asm sigurna che nqma da sidi na edno mqsto men nashite nqma da me puskat da hodq posred noshtite do tam..a i kyde shte spa..tam..obache edva li she e samo syn..razbirate li ...pak i sled tova az mislq da ida da ucha v dr.grad..togava pak she se vijdame 2 pyti v sedmicata...nqkak she mi e oshte po gadnu..ohhh nz prosto veche ne moa i da spa samo za tova si mislq da go napravim ili ne,,toy vika"sex-a shte zakrepi nashata vraska" i t.n..noo nz nz kajete vie kakvo bihte napravili mnogo vi molq

7 точка от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL