Bre da mu se ne vidi, mai tvardenieto, 4e jenata e zagadka ne razgadaema, e vqrno. Sajelqvam, dami, ne iskam da vi postavqm pod obshta kategoriq, no sled prejivqvaniqta, koito imah s predstavitelki ot vashiq pol, stigam do nqkoi gadni zakliu4eniq.
Zapoznah se s edno momiche, ochevidno si dopadnahme, ala-bala, svalki i vsi4kite ostanali neshta. Ta edna vecher po ste4eniqta na obstoqtelstvata dvamcata ostanahme sami v moqta kvartira. Tq zapochna parva da mi se natiska ida me celuva, ta... i az ne i ostanah dlajen . Neshtata stignaha do tam,4e prekarahme noshta v moeto leglo. Vsi4ko tip-top, daje q izpratih do neinata kvartira na sutrinta, otnovo celuvki, vsi4ki shtastlivi, dovolni - idiliqta golqma. Obache... sledvashtite dni se zasichame itq se darji vse edno nishto ne e stanal, po edin tolkova distanciran nachin, 4e se pitam, "Bre m*mka mu, 'shto stana?!" Pitam delikatno, ima li problem, neshto da ne sam q obidil - nikakav otgovor.
Ta si vikam nakraq - ai, siktir, pisna mi ot takiva nomerca! To ne za parvi pat podobni prejivqvaniq mi idvat na glavata, no mai e kraino vreme da si vzema edno na um. Ve4e se zamislqm dali da predpriemam vaobshte nqkakvi otnosheniq s momicheta - postoqnno popadam na edni... S izvinenie, no s 80 % ot jenskiq pol po-dobre da nqma6 nishto obshto v intimen plan.