- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога да я целуна ?
Problem.Koga da q celuna,to4no v koi moment ,za6tot qko go napraq po-rano 6te izgl kato palen zagorql idiot.Ta kak da razbera ?
Като я изпращаш..или като си тръгне.
Зависи де..от колко време излизате,къде ходите..просто трябва да усетиш момента..не става с планове![]()
i got a little Secret for ya..
+1Първоначално написано от Totally-Erected
Когато усетиш,че се познавате достатъчно добре и че тя ти има достатъчно голямо доверие.При всики положения не бива да я целуваш,ако сте се запознали скоро и не сте излезли поне 2-3 пъти.Това с целувката на първа среща стана прекалено банално.![]()
+1Първоначално написано от Totally-Erected
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Ние не може да ти кажем кога, това трябва ти да го прецени и сам ще го почувстваш![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ако питаш кога да я целунеш като излезете,амии или като сте сами на някое супер красиво място и сте така по-сближени тогава,може като я изпращаш..пък ако ще тръгвате,излезте на кафенце поговорете си и може и тя да те целуне..а пък иначе пробвай като се чувствате и двамата по-емоционални..
Мн сложно се изразявам,sryy за което,дано си ме разбрал![]()
Бре брреПървоначално написано от ghostwisper
![]()
![]()
чак мен ме разчуства женооо
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
ami ako use6ta6 4e go iska ... nakarai q tq da te celune za ko se mom4etata trqbva da sa pyrvi... xaxa
Shat a fuckam
М според мен няма нужда да питаш други хора кога да я целунеш. Целувката е нещо много красиво и нежно и става от самосебеси, когато и двамата го искат. Ти сам ще разбереш кога е точният момент, когато дойде!![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
следи за знаци....примерно си навива кичур коса на пръста....оглежда се....(това само ако сте се изправили един срещу друг),прехапва си устните,и такива неща...успех![]()
someone else...
koga li .. kogato nameri6 za dobre![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от vapros
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кажи и стой че имаш паднала мигла и се доближи до нея уж че я махаш и кат кажеш готово не се отмествай назад и тя ще погледне в очите и ше се целунете!![]()
100% ГАРАНЦИЯ
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
След като я напиеш яко... правиш каквото ти е на сърцето![]()
![]()
The Spark
хмм, когато сметнеш за добре в най-скоро време... щото аз една мацка като я цунках по шит време се оказа, че е искала повече от мене... т'ка ,че ДЕЙСТВИЕ!!![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
1 час и 17 минути след 1-вото здрасти...
Окей ли е така като ти казах... чувстваш ли се сигурен в себе си?
Боже, колко мъка има по този свят, Боже.
ппф немога да ти кажа кога ама ще ти кажа коя целувка запомних аз...
Имаще сняг още и с приятеля се разхождахме по улиците и какво се заговорихме и ми каза че не мога да се хвърля в някоя пряспа. Немога ли.. ела да видиш как след малко първо той скочи а след това и аз (ама веднага стана![]()
![]()
била съм му напълнила кръста с сняг ) и се хвърли в/у мен и си доближи лицето максимално и седяхме така около 20 сек докато усетим какво става и ме целуна/ или аз него
![]()
![]()
![]()
![]()
nqkoga, no ne sega!... lqlqlqqllqlqqlqllqlq![]()
Първоначално написано от Riot
Няма значение кога , но е желателно да е по-романтично . Но трябва да си готов за това .Ще се получи от само себе си , ако и тя го иска .Успех.