- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и страх !
Zdr..iskam da vi spodelq 4e super mnogo se vliubih i me e strah ot tova dosega nikoga ne sym se 4uvstval taka daje bih kazal nikoga ne bqh izpitval tova 4uvstvoto.Strahotno e mnogo mi e qko vsi4ko e 6 to4ki az e obi4am i tq me obi4a , no men me e strah 4e az zapo4vam da se promenqm zaradi neq , a ne iskam tova.Na 18 godini sym i nikoga ne sym se 4uvstval tolkova slab tova momi4e moje da napravi s men kakvoto poiska nqmam sili da zastana sre6tu neq.Dosega taka nikoga ne sym se dyrjal s momi4e vinagi sym bil tvyrd , a sega se dyrja tolkova meko ta az si mislq ve4e 4e sym stanal "putka".Neznam kakvo da pravq no ot tova momi4e mnogo 6te me boli vyv vseki slu4ai kakvoto i da stane 6te me boli az nqmam sili da zastana prosto sre6tu neq.Trqbva li da e odreja ili prosto da zapo4na da se dyrja tvyrdo s neq , no men me e strah da ne e naranq tolkova mi e nejna i hubava 4e prosto nz nqmam smelost da napravq s neq kakvoto i da bilo.Az ne pomnq da me e bilo strah za ne6to do sega, no za pyrvi pyt si priznavam strah me e ot tova koeto 6te se slu4i s nas za v byde6te za6toto 6te ima mnogo bolka
3 meseca sym s neq i prosto nz ne me interisuva ve4e nikoi osven neq az ne obry6tam vnimanie na priatelite minemoga da gi sy4etaq za6toto az nemoga da i se naradvam.Neznam kakvo da pravq.Ne o4akvam ot vas koi znae kakvi syveti za6toto tova go pi6a prosto da go spodelq na vas.Moeto re6enie e da se hvyrlq v tazi liubov , a posle 6te se sre6tna s bolkata kato istinski myj , no ne mislq da izpuskam tova momi4e.
Izvinqvaite 4e pi6a na latinica no nqmam kirilica fonetikata mi e razvalena.
Ako nqkoi e pro4el vsi4ko pone da napi6e ne6tu...:P
7 точка от правилата
moderated by Coki
По дяволите, обичай я.. !
Животът е адът описан в Библията!
Откъде-накъде да има задължително болка накрая? Ами я си представи, че това да продължиш да си с нея да се окаже най-красивият избор в живота ти? Ако сега се откажеш от това да обичаш и се направиш на "твърд", после горчиво може да съжаляваш. Няма какво да спечелиш така, разбираш ли.Накрая ще те боли, защото нея я боли и защото не иска да е повече с теб. Освен ако не е голяма мазохистка и не държи изключително много на теб, за да остане да търпи (аз съм такава с приятеля ми, но не вярвам да има още много като мен
). А и както се пееше в една песен, няма за кога да крием обичта.
Ти си се уплашил от това, че за пръв път обвързването с момиче няма да е само физическо и формално, но и псехическо.
Но няма страшно! Ако нещата са така, както ти ги представяш, момичето скоро ще усети чувствата ти и освен ако не е от камък, ще отвърне на любовта ти.
Нали знаеш, че любовта не се възбужда само от външната красота, но и от чувството, че си обичан.
Успех!!![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не ти ходи онзи аватар с "Оптимиста".Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
В реалният живот съществува споделена любов, дори и пред хората да се изправят трудности, това не значи, че ще спрат да се обичат...
А и това, че някои са останало разочаровани от любовта, не значи, че всички са така... В интерес на истината аз не винаги съм щастлива с приятеля си, даже нерядко ми се случва да се ядосвам и да ме боли, но не съжалявам, че не крия чувствата си. Аз не искам да ги пазя за себе си, не печеля нищо, само мога да разочаровам някого, за когото знача много и поне мъничко му се иска да му покажа колко е важен и той за мен.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да ясно от какво те е страх. Страх те е от това, че не владееш положението. Но пък ако тя е човекът, с когото си щастлив ще приемеш нещата такива каквито са (според мен де)![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Защо пък трябва да си твърд грубиян?? Това ви е грешката на момчетата,че мислите всяко нежно и хубаво нещо за гейскоНе я изпускай тя е твоето щастие щм я обичаш толкова,това не ти пречи да си мъж,просто с нея може и да си по-мил и нежен
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
По дяволите,послушай я.Първоначално написано от soulja_girl4e
Сериозно обичай си я и бъдете много щастливи,накарай я да се чувства най-прекрасната на света.Как може да мислиш да я зарежеш?
![]()
Щом се разбирате,заедно сте ми лесно е ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!
![]()
Любовта е най-прекрасното чувство,въпреки,че често страдаме,но ако не страдаме тогава това,въобще нямаше да е Любов.Нямаше да разберем силата на любовта.Любовта е силна,защото ни кара и да страдаме!
![]()
![]()