- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Женски глупости :д
Днес само теми пускам хаха.Момичета искам да ви попитам,четете ли списания,за мода,нашите си глупости.И ако искате кажете,кое най-много ви харесва.Аз съм чела "Журнал за жената",много е интересно.Но преди май повече.Пишеха и интересни неща,но сега само майка ми си го чете.
Вие сте."Блясък" също е инетересно,даже много ми харесва.
"Космополитън" е интересно..
иначе аз не си купувам списания
Hi Hi, аз съм момче и искам да си кажа мнение
Преди 6-7 години четях Хай Клуб и Блясък (понеже виждам че си споменала Блясък)
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
И аз съм го чела,няколко пъти интересно е.Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
От мода не се интересувам... за списания... не съм си купувала от близо 3-4 месеца... иначе веднъж ми дадоха да чета мнооого списания "Космополитън" и не е лошо, но не се интересувам от модаИначе тва тийнейджърското вестниче също не е толко лошо
![]()
еlsy![]()
ami bravo si kupuvam no pove4e v neta ne mii se davat primerno po 5 6 lv za spisaniq kato za 5 -6 lv moi si kupq glanc lak i ei takia![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Рядко чета списания.
Само като съм във фризьорски салон и нямам какво да правя или съм в къщи и то трябва да съм изтрещяла от скука..![]()
London Tipton
Всичките са един дол дренки и пишат едни и същи неща(говоря за Хай Клуб, Блясък и т.н.)
По едно време бях зарибена по Космополитън, но сега и него не го купувам.5лв. ми се виждат вече множко.
Аз си го чета,любимото ми вестниче е.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Аз не си ги купувам,повечето ми ги дават да ги чета,приятелки и така.![]()
Космополитан и Грация,ама второто е малко тъпо...![]()
daa i az sam taka.vmesto da si davam parite si kypyvam razni ne6a.za krasotata de!!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Преди си купувах Тинейджър Лав и Журнал за Жената, но ми станаха скучни и реших, че няма смисъл да давам толкова пари всеки месец за глупости. Ако някой е донесъл списание на училище, се случва да го разгледам. Космоплотън не е толкова лошо, но определено не си заслужава парите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
всеки месец не пропускам да си взема списанията. Чета Космополитън и Джой. Мн развлекателни - има и мода и клиюки и вс
...
Взимам си понякога Хай Клуб и Браво(нищо че не са по темата),1-2 пъти н Тийн лов.Мисля и тва Журнал за жената да го видя.
dam imam goПървоначално написано от ville baby
mnogo go lof !!! dr ne 4eta
za 3 4asa pro4etah celiq za April rekord.Apak kat znam kak mrazq da 4eta
:P
+1 само дет не чета клюките И мн ме нервятПървоначално написано от Sharpay
![]()
___to Be Continued___
Любимото ми списание е Joy, супер си ме кефи![]()
Космополитан го купувам по-рядко, защото взимам ли си го всеки месец ми се струва, че пишат едно и също...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
po4ti vseki den si vzimam po edno ot tezi fra6kani s jenski bezmislici spisaniq,i da si priznaq tolkova mi e pisnalo ot ednakvite im pisanici,4e samo gledam kartinkite za nqkoi parcal,obuvki i 4anti
Pravi ste,saglasna sum v pove4eto ima kluki,otkolkoto da napi6at ne6to,koeto da pomogne na nas horata,i da ni e polezno.No klukite sa po-pikantni.Osobeno kato sa na koricata sas zavladqva6to zaglavie.I kato vidi6 koricata iska6 da si go kupi6,spisanieto.Tiraj prosto..![]()
![]()