.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Женски глупости :д

Днес само теми пускам хаха. Момичета искам да ви попитам,четете ли списания,за мода,нашите си глупости.И ако искате кажете,кое най-много ви харесва.Аз съм чела "Журнал за жената",много е интересно.Но преди май повече.Пишеха и интересни неща,но сега само майка ми си го чете. Вие сте."Блясък" също е инетересно,даже много ми харесва.

"Космополитън" е интересно..
    иначе аз не си купувам списания

Hi Hi, аз съм момче и искам да си кажа мнение
    Преди 6-7 години четях Хай Клуб и Блясък (понеже виждам че си споменала Блясък)
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Cosmopolitan! любимото ми списание

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    И аз съм го чела,няколко пъти интересно е.

Град
    Враца
    От мода не се интересувам... за списания... не съм си купувала от близо 3-4 месеца... иначе веднъж ми дадоха да чета мнооого списания "Космополитън" и не е лошо, но не се интересувам от мода Иначе тва тийнейджърското вестниче също не е толко лошо
    еlsy

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami bravo si kupuvam no pove4e v neta ne mii se davat primerno po 5 6 lv za spisaniq kato za 5 -6 lv moi si kupq glanc lak i ei takia
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Рядко чета списания.
    Само като съм във фризьорски салон и нямам какво да правя или съм в къщи и то трябва да съм изтрещяла от скука..
    London Tipton

Мега фен Аватара на koalka
    Всичките са един дол дренки и пишат едни и същи неща(говоря за Хай Клуб, Блясък и т.н.)
    По едно време бях зарибена по Космополитън, но сега и него не го купувам.5лв. ми се виждат вече множко
    .

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    От мода не се интересувам... за списания... не съм си купувала от близо 3-4 месеца... иначе веднъж ми дадоха да чета мнооого списания "Космополитън" и не е лошо, но не се интересувам от мода Иначе тва тийнейджърското вестниче също не е толко лошо
    Аз си го чета,любимото ми вестниче е.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз не си ги купувам,повечето ми ги дават да ги чета,приятелки и така.

Космополитан и Грация,ама второто е малко тъпо...

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ami bravo si kupuvam no pove4e v neta ne mii se davat primerno po 5 6 lv za spisaniq kato za 5 -6 lv moi si kupq glanc lak i ei takia
    daa i az sam taka.vmesto da si davam parite si kypyvam razni ne6a.za krasotata de!!
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

az 4eta ProRock [za metal i rock...ne za moda]

Преди си купувах Тинейджър Лав и Журнал за Жената, но ми станаха скучни и реших, че няма смисъл да давам толкова пари всеки месец за глупости. Ако някой е донесъл списание на училище, се случва да го разгледам. Космоплотън не е толкова лошо, но определено не си заслужава парите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    az 4eta ProRock [za metal i rock...ne za moda]
    :P

всеки месец не пропускам да си взема списанията. Чета Космополитън и Джой. Мн развлекателни - има и мода и клиюки и вс

Взимам си понякога Хай Клуб и Браво(нищо че не са по темата),1-2 пъти н Тийн лов.Мисля и тва Журнал за жената да го видя.

Град
    in your sweet dreams
    Журнал за жената и Блясък ?! че това МОДНИ списания ли са ?! (към авторката на темата) ... вземи си списание МОДА като искаш да четеш за нови дрешки и прически

по темата: ми аз не чета списания
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    dam imam go mnogo go lof !!! dr ne 4eta za 3 4asa pro4etah celiq za April rekord.Apak kat znam kak mrazq da 4eta :P

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    всеки месец не пропускам да си взема списанията. Чета Космополитън и Джой. Мн развлекателни - има и мода и клиюки и вс
    +1 само дет не чета клюките И мн ме нервят
    ___to Be Continued___

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Любимото ми списание е Joy, супер си ме кефи
    Космополитан го купувам по-рядко, защото взимам ли си го всеки месец ми се струва, че пишат едно и също...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

po4ti vseki den si vzimam po edno ot tezi fra6kani s jenski bezmislici spisaniq,i da si priznaq tolkova mi e pisnalo ot ednakvite im pisanici,4e samo gledam kartinkite za nqkoi parcal,obuvki i 4anti

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Pravi ste,saglasna sum v pove4eto ima kluki,otkolkoto da napi6at ne6to,koeto da pomogne na nas horata,i da ni e polezno.No klukite sa po-pikantni.Osobeno kato sa na koricata sas zavladqva6to zaglavie.I kato vidi6 koricata iska6 da si go kupi6,spisanieto.Tiraj prosto..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си