- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кофти секс...
Кофти секс ще е когато правя нещо което ама наистина не искам и съм казала на другарчето че не искам да го правя, поза или каквото и да било, ама той изобщо не ме слуша и си прави каквото иска той и аз какво да правя... изпълнявамСлучвало ми се е и чувството не е особенно приятно
[img][/img]
1. Когато той се опитва да следва някакви правила.Първоначално написано от ubuntu
2. Когато се клати еднообразно и не поднася нищо по-пикантно.
3. Когато секса е прекалено дълъг (над 1 час).
4. Когато му е прекалено малък атрибута(да случвало ми се е..)
5. Когато си мисли, че клитора ми е пластелин.
И сигурно има още, ако се сетя ще добавя.
Когато е без любов...
Определено лош секс може да бъде ако тя свърши твърде бързо и прекрати нещата![]()
ДОБРЕ АМИ КАКВО БИ НАПРАВИЛО СЕКСА НАИСТИНА НЕЗАБРАБИМ?![]()
EBI EBAVAI PREEBAVAI,NO ZARADI PUTKA PUTKA NE STAVAI !!!
Хм... Хубав въпрос!
Лош секс може да има когато си уморен или тя е уморена... Когато един от двамата е неразположен и другия насилва нещата... Разбира се когато не я задоволиш![]()
Под неразположен можеш да разбираш много неща! Мисля че не е нужно да ти изреждам... (замисли се и ще си дадеш отговор)
Ami мн лош секс чак не ми се е случвало,но такъв,който не си заслужава да се повтори-да.
Дължало се е на прекалено съсредоточено тикане и вадене на абсолютно равни интервали ; или човекът е бил мн разгорещен и мн ме драска с наболата си брада ,което до някъде е възбуждащо,но само донякъде-след това мен лично мн ме изнервя ако се прекали ; и разбира се когато мн дълго продължи секса и се чудя абе какво става-защо не свършва...проблем ли има?
Има и др разни неща,които не мми допадат,но те са дребни и досега съм се справяла с тях така че не са пречели на хубавото прекарване.
Мии когато не съм в настроение,или когато съм уморена,или когато не изпитвам удоволствие,или когато ме командори...такиа раути![]()
Abl3~7o~Lov3 ти на колко си?Първоначално написано от Gregory
когато не сам в настроение най-ве4е!
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
тцтц вие жените в една тема казвате размера няма значение друг път лош секс заради тва че му е малък... то човек не знае може ли не може ли да ви вярва...Първоначално написано от the_hottie
Kitaiski restoranti kitaiski magazini
tuka moga da izkaram pindise godini
axaxxaxa
Лошият секс е никаквия секс.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кофти секс... хммм...спичаш се и оплескваш филма..вцепеняваш се като новобранец в казармата...и си проличава дали си щастлив(по ветропоказателя)...бе до сега съм спрятал яки шибалки, не съм имал недоволни![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
+1 !!!!!!!!!!Първоначално написано от LadyDi
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ами,дори и да е с човека,когото обичаш има 2 вида секс...такъв,от който изпитваш удоволствие,който искаш,но тялото ти се възбужда и изпитва наслада по навик...когато дори и съвсем преди сюблимния момент можеш да питаш после ще ходите ли до магазина за цигари..А другия е,когато още при първото докосване с устните на другия,те блъсва ток,мозъка ти изтръпва като след 7 чисти водки,и не знаеш какво правиш,но знаеш,че не можеш да се спреш за нищо на света....Двата вида секс може да се случат с един и същи партньор,просто второто идва,когато си поиска и от самосебесиПървоначално написано от Gregory
![]()
mdam i az tei kazvamПървоначално написано от rumka88
![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....