.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Кофти секс...

Какъв за вас е "ЛОШИЯ СЕКС" . .. какво не ви харесва че той става такъв ... и защо мислите се получава така че не ви харесва... ???
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Кофти секс ще е когато правя нещо което ама наистина не искам и съм казала на другарчето че не искам да го правя, поза или каквото и да било, ама той изобщо не ме слуша и си прави каквото иска той и аз какво да правя... изпълнявам Случвало ми се е и чувството не е особенно приятно
    [img][/img]

hottie
    Guest

Re: Кофти секс...

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Какъв за вас е "ЛОШИЯ СЕКС" . .. какво не ви харесва че той става такъв ... и защо мислите се получава така че не ви харесва... ???
    1. Когато той се опитва да следва някакви правила.
    2. Когато се клати еднообразно и не поднася нищо по-пикантно.
    3. Когато секса е прекалено дълъг (над 1 час).
    4. Когато му е прекалено малък атрибута(да случвало ми се е..)
    5. Когато си мисли, че клитора ми е пластелин.

И сигурно има още, ако се сетя ще добавя.

Когато е без любов...

Определено лош секс може да бъде ако тя свърши твърде бързо и прекрати нещата
    ДОБРЕ АМИ КАКВО БИ НАПРАВИЛО СЕКСА НАИСТИНА НЕЗАБРАБИМ?
    EBI EBAVAI PREEBAVAI,NO ZARADI PUTKA PUTKA NE STAVAI !!!

Хм... Хубав въпрос!
    Лош секс може да има когато си уморен или тя е уморена... Когато един от двамата е неразположен и другия насилва нещата... Разбира се когато не я задоволиш
    Под неразположен можеш да разбираш много неща! Мисля че не е нужно да ти изреждам... (замисли се и ще си дадеш отговор)

Повече от фен
    Ami мн лош секс чак не ми се е случвало,но такъв,който не си заслужава да се повтори-да.
    Дължало се е на прекалено съсредоточено тикане и вадене на абсолютно равни интервали ; или човекът е бил мн разгорещен и мн ме драска с наболата си брада ,което до някъде е възбуждащо,но само донякъде-след това мен лично мн ме изнервя ако се прекали ; и разбира се когато мн дълго продължи секса и се чудя абе какво става-защо не свършва...проблем ли има?

Има и др разни неща,които не мми допадат,но те са дребни и досега съм се справяла с тях така че не са пречели на хубавото прекарване.
    [img] [/img]

Мии когато не съм в настроение,или когато съм уморена,или когато не изпитвам удоволствие,или когато ме командори...такиа раути

Цитирай Първоначално написано от Gregory
    Abl3~7o~Lov3 ти на колко си?

когато не сам в настроение най-ве4е!
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    тцтц вие жените в една тема казвате размера няма значение друг път лош секс заради тва че му е малък... то човек не знае може ли не може ли да ви вярва...
    Kitaiski restoranti kitaiski magazini
    tuka moga da izkaram pindise godini
    axaxxaxa

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Rozav`kosam
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    тцтц вие жените в една тема казвате размера няма значение друг път лош секс заради тва че му е малък... то човек не знае може ли не може ли да ви вярва...
    Ами няма голямо значение ако е в допустими граници-ако е прекалено мъничък и тъничък... или пък прекалено огромен и дебел - тогава има значение.
    [img] [/img]

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Лошият секс е никаквия секс.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Шумен
    кофти секс... хммм...спичаш се и оплескваш филма..вцепеняваш се като новобранец в казармата...и си проличава дали си щастлив(по ветропоказателя)...бе до сега съм спрятал яки шибалки, не съм имал недоволни
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Лошият секс е никаквия секс.
    +1 !!!!!!!!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен
    Ами,дори и да е с човека,когото обичаш има 2 вида секс...такъв,от който изпитваш удоволствие,който искаш,но тялото ти се възбужда и изпитва наслада по навик...когато дори и съвсем преди сюблимния момент можеш да питаш после ще ходите ли до магазина за цигари..А другия е,когато още при първото докосване с устните на другия,те блъсва ток,мозъка ти изтръпва като след 7 чисти водки,и не знаеш какво правиш,но знаеш,че не можеш да се спреш за нищо на света....Двата вида секс може да се случат с един и същи партньор,просто второто идва,когато си поиска и от самосебеси

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Ами,дори и да е с човека,когото обичаш има 2 вида секс...такъв,от който изпитваш удоволствие,който искаш,но тялото ти се възбужда и изпитва наслада по навик...когато дори и съвсем преди сюблимния момент можеш да питаш после ще ходите ли до магазина за цигари..А другия е,когато още при първото докосване с устните на другия,те блъсва ток,мозъка ти изтръпва като след 7 чисти водки,и не знаеш какво правиш,но знаеш,че не можеш да се спреш за нищо на света....Двата вида секс може да се случат с един и същи партньор,просто второто идва,когато си поиска и от самосебеси

+1

Цитирай Първоначално написано от rumka88
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14

+1
    mdam i az tei kazvam
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си