.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли да се върне раздела "Цигарите и всички останали неща"?

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

37 47,44%
  • Да

41 52,56%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Искате ли да се върне раздела за наркотиците?

С Special K стартираме кампания "Да си върнем темата за наркотиците".Давайте гласувайте както мислите за добре,но гласувайте!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не.
    И не мисля,че имам ограничено мислене,спрямо наркотиците.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    100% anti-za

Град
    София
    не за кво ми е?току що забелязах ,че я няма всъщност

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Според мен по-добре да не се връща, защото по моите наблюдения подтикваше младежите към... гадни неща
    >>> House Music <<<

^Форума е най-голямата заплаха за малките деца... Дай тогава да махнем и Секс, та да не четат малките и да пробват?

И със и без форума ще е едно и също положението. Само, че с форума се позволява на пишльовци да се фукат колко са издрусали.

Против връщането на "Цигарите и останалите неща" съм.

Според мен е по-добре без него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    допълнителен флъд, който не ме засяга=по-бавен форум

не
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Искам!

все едно.
    И какво като го махнаха-изкорениха проблема направо...?
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

ама кофа има нали...пф

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    А що да не се направи раздел и на изнасилвачите, крадците и разните му там отрепки?

Като го имаше така и така рядко влизах, така, че кво ме боли за тоя раздел?

Ако толкова искаш статистика, да кажем, че съм против..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Тъпо е там имаше само теми от типа на "Откъде мога да си взема коз?" и "Какви наркотици употребявате?" верно подтикват към гадни неща

Град
    София

Re: Искате ли да се върне раздела за наркотиците?

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    С Special K стартираме кампания "Да си върнем темата за наркотиците".Давайте гласувайте както мислите за добре,но гласувайте!
    Подкрепям ви. Не смятам че подтиква децата към каквото и да е, напротив - информираността спасява живот !
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Re: Искате ли да се върне раздела за наркотиците?

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Подкрепям ви. Не смятам че подтиква децата към каквото и да е, напротив - информираността спасява живот !
    Информираността от колко можеш да се напушиш и къде можеш да си намериш?

Град
    София
    Виж сега информираността от колко можеш да се напушиш е полезна. Колкото до това къде можеш да си намериш - вярвай който търси намира. Всички ги знаем центровете къде са, а тези, които не знаят едва ли ще го научат от форума предвид че всеки 2ри човек на улицата да питат ще ги опъти и ще им даде телефон. За друг тип информираност говоря.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    за каква полза и информативност говориш... в тоя раздел се приказваше кой колко е започнал, кой на какво е и т.н.
    никъде примерно не съм прочел, че това са л*йна и т.н.
    ПРОТИВ тоя скапан раздел

Град
    In a bathtub full of ether......
    А не сте ли доста крайни ?
    Ако напишем че това са лайна по какво ще се различаваме от пропагандата на правителството от която и без това са отвратени достатъчно хора ? Не е ли по-добре да се наричат нещата със истинските им имена ? Не е ли по-добре човек да е наясно с рисковете които поема а не някои си да обобщава - "Абе мани ги тия лайна !" ? Мислите ли че ако човека(с лайната) който пита, като го чуе това съветче и веднага ще ги изхвърли в тоалетната ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    А не сте ли доста крайни ?
    Ако напишем че това са лайна по какво ще се различаваме от пропагандата на правителството от която и без това са отвратени достатъчно хора ? Не е ли по-добре да се наричат нещата със истинските им имена ? Не е ли по-добре човек да е наясно с рисковете които поема а не някои си да обобщава - "Абе мани ги тия лайна !" ? Мислите ли че ако човека(с лайната) който пита, като го чуе това съветче и веднага ще ги изхвърли в тоалетната ?
    ти май не си била в раздела, а?

Град
    In a bathtub full of ether......
    Заради него се регистрирах......

Нека го направят,но да се контролира повече от модераторите,защото преди модерите го бяха заебали.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    София
    Щом е махнат явно има причина. Но не виждам нищо лошо да се изгради на ново и модериран качествено да дава информативност, казвайки нещата такива каквито са. Без етикети и тн.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Да наистина имаше такива теми,които наистина са прекалени,но нали заради това са модераторите ?! Те го махнаха защото не им се следеше.
    БТВ сайта се казва ТИЙН ПРОБЛЕМ.Нима наркотиците не са проблем на тиинейджърите? Кво искате да чета в раздела "секс" ли ? Където половината от темите се повтарят най-малко по 5 пъти ,а другите са ебавки?! Ако се конторолира правилно и редовно раздела за наркотиците ще си е супер,а те нищо не правиха по въпроса и най-накрая :"Ами закрихме го защото вие сте си виновни"...пффф
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Аз съм за. Закриха го, защото на никой от модераторите не му се занимаваше с този раздел и бяха го оставили на произвола на съдбата.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си