- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия ТРОН е ЧОЧKO(Fuckin'Hostile)!
Зизко е баннат и не може да пусне темата,затова аз я пускам.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
МУХАХАХААХА
евала, Марти :Р аз исках да го набутам отдавна
ръбе, кога стана ръб? кога премина към тъмната страна на Силата?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
1. [що не ме обичаш вече?]
2. [World domination question! ;p]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Колко цигари си изпушил през живота си?![]()
Коя ти е любимата група?
B.F.D.M или Envy?![]()
пънк или ой?
кой е най-якия концерт, на който си бил? а най- неприятния?
очаквай още въпроси :>
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Охооо, Чоче, душичко, първи въпрос - ще се видим ли в събота на по бира/сокче?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
6te se UBIEM li na Agnostic Front ?!?![]()
Липсват ли ти лудите сектантски секс-оргии?
Grumpy old madman
МУХАХАХААХА
евала, Марти :Р аз исках да го набутам отдавна
Никакво евала, нечувана подлост е това!
ръбе, кога стана ръб? Ми преди почти 2 години.
кога премина към тъмната страна на Силата?
Не съм, винаги съм си бил от нея
1. [що не ме обичаш вече Sad?] Почна да пишеш имо стихотворения![]()
2. [World domination question! ;p] след третата световна, Я! ще съм вожда на Земята
Какво мислиш за пушачите? Laughing Нагли копелета.
а за жените? Още по - нагли копелета]
Колко цигари си изпушил през живота си? Cool
Ми нито една, дърпал съм си 2 пъти и беше много гадно
Коя ти е любимата група? ми хардкор - Sick of it All, метъл - Pantera, стрейт едж хардкор -
Gorilla Biscuits.
B.F.D.M или Envy? Evil or Very Mad E, това е... жена и пуши, от най - наглите копелета![]()
Ми да кажем BFDM.
пънк или ой? пънк
кой е най-якия концерт, на който си бил? а най- неприятния? Шатърд Рийлм, а най - гаден Halloween 2006, концерта беше як, ама метълите и тясната зала - не
А за гейовете какво мислиш, особено за онея от ВарнаАма добре ги привлачаш.
Чаровник. :P
Какво ще ми пожелаеш за 19-тия ми рожден ден???![]()
Охооо, Чоче, душичко, първи въпрос - ще се видим ли в събота на по бира/сокче?Ми ше видим, ако има какво да поливаме
![]()
нещо взето изпитче ала бала
6te se UBIEM li na Agnostic Front ?!? Кораво ще е!
Липсват ли ти лудите сектантски секс-оргии? Липсва ми BeastTube!!! i котешките жертвоприношения
А за гейовете какво мислиш, особено за онея от Варна Very Happy Ама добре ги привлачаш. Very Happy Чаровник. Razz Нищо лошо, докато не ми навират гейщината си,
а варненските, докато не почнат да ме пипат по врата
Какво ще ми пожелаеш за 19-тия ми рожден ден??? Леки изпити ще ти пожелая, щото си е гадна работа
еджърка или обикновено момиче - за твоя жена, тъй де приятелка
имаш ли навик да навираш принципите си в лицата на хората, с които общуваш
какво ми/не ми харесваш във форума, ако въобще ми четеш мненията (израз на обхваналия ме отскоро егозентризъм)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Любима философска школа?
Дефанзива или офанзива?
Доминант или събмасив?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
еджърка или обикновено момиче - за твоя жена, тъй де приятелка - с еджърка няма да има драми - скукааааааааа...
имаш ли навик да навираш принципите си в лицата на хората, с които общуваш - имам навика да си ги отстоявам.
какво ми/не ми харесваш във форума, ако въобще ми четеш мненията (израз на обхваналия ме отскоро егозентризъм)- ми знам ли, не съм ти срещал много писания, само от Сещената тема имам спомени.
оф.. напоследък много тъпи хора "сядат" на тоя трон.. - 'ограничен, завистлив комплексар'![]()
Любима философска школа? Емпиризъм
Дефанзива или офанзива? офанзивен халф![]()
Доминант или събмасив? Ха!
Дразниш ли се,4е хората които те познават бегло,те из4ерпват с образа на едж,това е първото нещо,за което се сещат,преди да се сетят например..4е си умен или интересен?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Защо винаги си толкова отворен ? Това обърнат образ на сдуханата ти същност ли е?
Какво мислиш за фашизма? А за нацизма?
Според теб защо крайните либерали и руските генерали се съюзяват (при управлението на Батемберг), като едните са за промяна на конституцията, а другите твърдо против?
Дразниш ли се,4е хората които те познават бегло,те из4ерпват с образа на едж,това е първото нещо,за което се сещат,преди да се сетят например..4е си умен или интересен? - мне, супер си е образа, а и нямам мотив да се дразня, защото и аз ги познавам бегло и мога да си вадя подобни заключения за тях т.е. абсолютно нормално е.
Защо винаги си толкова отворен? Щото в интернет може
Това обърнат образ на сдуханата ти същност ли е? Ми дай да проверим някой път![]()
Какво мислиш за фашизма? А за нацизма? - погледната от днешна гледна точка, разликите между двете идеологии са минимални, за това ще си ги разгледам като националсоциализъм: като цяло са отвратителни, самата идея, че живееш за да служиш на държавата... и расистките глупости и прочее, но пък съм патриот и някои виждания ми се покриват, в по мек вариант, например никак не би ми харесало ако България се напълни с чужденци.
Според теб защо крайните либерали и руските генерали се съюзяват (при управлението на Батемберг), като едните са за промяна на конституцията, а другите твърдо против? - Руските генерали нямат друг избор, след като са в конфликт с консерваторите, а и мисля че либералите по - късно застават 'за' промяна в конституцията, едва след като вече са скъсали отношенията с генералите
A kakvo vsyshtnost e edge (ako vsyshtnost tova e edj...) osven ryb, krai, t.n....? Lele kolko sym neprosvetena![]()
Amm... kaza che bil super tozi obraz... ne te li drazni faktyt kak vsichki se postavqt v nqkakvi obrazi, vkarvat se v nqkakvi filmi za metyli, punkari, skinari, emota, hausyri, chalgari, edjove ili kakvoto e tam, .... i vsyshtnost, zashto, po dqvolite, horata go pravqt?
Ogranichavash li se v stilovete muzika koqto slushash? Zashto da, zashto ne...
Ako imash vyzmojnost da svirish v edin golqqqqqqqm simfonichen orkestyr... koi instrument bi izbral i koq poziciq? Zashto??
Nie izvynzemni li sme? Zashtoto sme izvyn zemqta, ne v neq...?
Tova, vsyshtnost, znachi li, che myrtvite sa zemni, a jivite, izvynzemni?
V kakvo vqrvash? Zashto?
Kato izkluchim Pantera v originalen systav, predpolagam( RIP Dimebag Darrell), ima li koncert, koito bi jelal da vidish, makar i da e nevyzmojno? I izobshto, ima li neshto nevyzmojno, koeto jelaesh?
Iztok ili zapad? Zashto?
Chel li si Malkiqt Princ?
Mislish li, che vseki ot nas ima svoq sobstvena planeta koqto obitava?
A roza, koqto obicha?
A vsyshtnost mislish li che toi naistina e obichal svoqta roza ili prosto e tyrsil uteha v boleznenata si samota?
A toi bil li e neshtasten sys samotata si, spored teb?
Mislish li, che vseki bi mogyl da byde edin Malyk princ ako go pojelae?
Lubim muzikant EVER? Zashto?
Ako ti kaja da narisuvash edna dusha.... i ti dam prazen list..... kak bi q narisuval?
![]()
Първоначално написано от Bolt_f
Хмм... Какво мислиш за отделните стилове, раси, и въобще делението на хората на еди какви си и еди какви си?!
Как се отговаря на въпроса ти 'гъби'? (:
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
чушка или чушкопек?