Дразниш ли се,4е хората които те познават бегло,те из4ерпват с образа на едж,това е първото нещо,за което се сещат,преди да се сетят например..4е си умен или интересен? -
мне, супер си е образа, а и нямам мотив да се дразня, защото и аз ги познавам бегло и мога да си вадя подобни заключения за тях т.е. абсолютно нормално е.
Защо винаги си толкова отворен?
Щото в интернет може 
Това обърнат образ на сдуханата ти същност ли е?
Ми дай да проверим някой път
Какво мислиш за фашизма? А за нацизма?
- погледната от днешна гледна точка, разликите между двете идеологии са минимални, за това ще си ги разгледам като националсоциализъм: като цяло са отвратителни, самата идея, че живееш за да служиш на държавата... и расистките глупости и прочее, но пък съм патриот и някои виждания ми се покриват, в по мек вариант, например никак не би ми харесало ако България се напълни с чужденци.
Според теб защо крайните либерали и руските генерали се съюзяват (при управлението на Батемберг), като едните са за промяна на конституцията, а другите твърдо против?
- Руските генерали нямат друг избор, след като са в конфликт с консерваторите, а и мисля че либералите по - късно застават 'за' промяна в конституцията, едва след като вече са скъсали отношенията с генералите