Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
A kakvo vsyshtnost e edge (ako vsyshtnost tova e edj...) osven ryb, krai, t.n....? Lele kolko sym neprosvetena
Ми най - общо, не пия, не пиша и не използвам наркотици - въздържание от всякакви субстанции, които влияят зле на трезвата преценка.
Amm... kaza che bil super tozi obraz... ne te li drazni faktyt kak vsichki se postavqt v nqkakvi obrazi, vkarvat se v nqkakvi filmi za metyli, punkari, skinari, emota, hausyri, chalgari, edjove ili kakvoto e tam, .... i vsyshtnost, zashto, po dqvolite, horata go pravqt? Не ме дразни, правят го защото имат нуждата да се самоопределят, по този начин се отдалечават от дадена група хора, но се сблизават с друга група. Всъщност не знам, защо, но има хора, които смятат, че субкултурите те ограничават като индивид, това може и да е вярно в началото, но в последствие благодарение на тя х се доразвиваш като индивид.

Ogranichavash li se v stilovete muzika koqto slushash? Zashto da, zashto ne... Не се ограничавам, слушам каквото ми харесва.

Ako imash vyzmojnost da svirish v edin golqqqqqqqm simfonichen orkestyr... koi instrument bi izbral i koq poziciq? Zashto?? Палката си избирам

Nie izvynzemni li sme? Zashtoto sme izvyn zemqta, ne v neq...? Доста сме си земни.

Tova, vsyshtnost, znachi li, che myrtvite sa zemni, a jivite, izvynzemni? И аз имам въпрос... гъби?

V kakvo vqrvash? Zashto? "Така стоят нещата - силата определя правилата"

Kato izkluchim Pantera v originalen systav, predpolagam( RIP Dimebag Darrell), ima li koncert, koito bi jelal da vidish, makar i da e nevyzmojno? I izobshto, ima li neshto nevyzmojno, koeto jelaesh? Горила Бизкит, искам Вендетта! Жалая да мога да се телепортирам, но уви още не ме е огряло... другите мечти са си съкровенни и си отстават

Iztok ili zapad? Zashto? Запад, изтока е много мъглив.

Малкия принц после, сега излизам