.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да се държа...

Здравейте... аз съм от Плевен и тази година правя бал... значи оказа се че ще имам дама която е невероятно красива и с високо самочувствие докато аз съм си тъпак така да се каже в смисъл си мисля че аз ще бъде няква изцепка до нея някаква дупка все едно ме няма и ще ми бъде подтиснато цяла вечер.. кажетее как да спра да мисля за тия глупости и да се радвам че съм с най-красивата дама...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кат си идиот как се уреди с нея?? пък щом е най-красивата прави повече снимки да имаш за спомен и нещо друго ако може да направиш си 6 точки
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    кат си идиот как се уреди с нея?? пък щом е най-красивата прави повече снимки да имаш за спомен и нещо друго ако може да направиш си 6 точки
    :P :P :P
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

ПФ. Ако ви кажа, че аз съм в подобна ситуация, но с малки корекции. И аз правя бал, но аз съм дамата и съм с подобно явление за кавалер. И съм леко притеснена как ще изглеждаме на въпросния бал. Така че нз автора ко ще правиш. Всъщност нз аз ко ще правя!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа я да ви запитам и двамата, в 10 клас съм и не съм наясно с бала, ама си мисля, че се избират кавалери/дами от хора които познаваш и са ти приятели или ако имаш гадже което е годно за показване него, а вие що сте така?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И как я хвана като си тъп?

М нз за автора, при мен се получи поради простата причина, че броя на външните е ограничен, а от забележителните екземпляри от класа това е едно от най-добрите предложения!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

ами ние сме се разбрали с едно момичене от моя клас да ми е дама на бала ама да ви кажа аз няма много много да стоя при нея все пак за последно ще сме всички заедно така, че трябва да си направя шоуто на махххххххххххх

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    И как я хвана като си тъп?

не ми е гадже просто добра приятелка разбрахме се всички да си имаме дами и затова се наложи да намера и така...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Как да се държа...

Цитирай Първоначално написано от fifa
    Здравейте... аз съм от Плевен и тази година правя бал... значи оказа се че ще имам дама която е невероятно красива и с високо самочувствие докато аз съм си тъпак така да се каже в смисъл си мисля че аз ще бъде няква изцепка до нея някаква дупка все едно ме няма и ще ми бъде подтиснато цяла вечер.. кажетее как да спра да мисля за тия глупости и да се радвам че съм с най-красивата дама...
    Щом си мислиш, че си такъв, значи най-вероятно е така. Нищо не можеш да направиш по въпроса. Бъди себе си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Враца
    еми като ти е приятелка къф е проблема кво те боли начи всички ше си викат " ега ский го ква путка е забил "
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    еми като ти е приятелка къф е проблема кво те боли начи всички ше си викат " ега ский го ква путка е забил "
    По-скоро ще си викат: Егати, скиай тая путка с кво се движи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    In Devil's Castle
    щом си се оредил с красивото момиче,какво изобщо му мислиш...радвай се
    someone else...

Град
    In Devil's Castle
    без да искам...(правописната грешка)
    someone else...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Според мен бала ще е по яко, ако са хора само от едно и също даскало - 12 класове примерно или само 1 клас.. нз де не съм добре информиран... Все пак за последно така да се каже официално..
    Та по темата : само 1 съвет.. не се мисли за сдухан.. щом сте 12 клас предполага се че вече доста години сте били заедно и се познавате, а щом се е съгласила значи не те мисли за лоозер. А сам като се мислиш, нищо добро не си причиняваш.
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си