.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от formula_1
    браво поздравления за добрия резултат дано продължаваш да отслабваш а може ли да ми обясниш малко как ги пиеш или дали ограничаваш храната по някакъв начин защото искам и аз да си взема такива неща
    писах ти на лично

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    loooooooooool! edin vypros... kolko si debela 4e otslabna s 4 kg????!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Как го пиеш?колко пъти на ден?коя сериа на Вита голд? иколко струва?

Град
    у нас...
    на всички въпроси отговарям
    1.ами бях 70кг и 1.65 и сега съм 66кг
    2.взех си комбнацията кафе + чай - на обед пия кафе а вечер чая
    просто двете неща спомагат доста за метаболизма ако се приемат както трябва с правилна диета и упражнения - аз затова неисках в темата да пиешете за диета и упражнения,просто вече ги бях започнала тях

Град
    у нас...
    ами забравих да напиша че струваше някъде 13лв - 12 пакетчета кафе и 6 чай

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    loooooool o6te samo 10-15 kg ti ostavat...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

hottie
    Guest
    браво мацка ! Продължавай все така И ни дръж в течение.Успех !

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    loooooool o6te samo 10-15 kg ti ostavat...
    да защо имаш някакъв проблем с тва ли ?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    браво мацка ! Продължавай все така И ни дръж в течение.Успех !
    нямаш проблем :P

Град
    у нас...
    64 съм вече

при всички действат по-различен начин. зависи от метаболизма. аз съм на мнение че от хапчетата можеш да свалиш 5-6 килограма, но после като ги спреш се лепят двойно, така че най-добре е хранигтелен режим и физически упражнение.
    вече има толкова много препарати за отслабване .. хапчета, дъвки, бонбонки, кафета, чайчета, прахчета, че направо ми се повдига като видя поредната реклама на "действащия" продукст без странични ефекти .. разбира се само с йо-йо ефект - което като се замисля е предостатъчно

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от stolichankata
    при всички действат по-различен начин. зависи от метаболизма. аз съм на мнение че от хапчетата можеш да свалиш 5-6 килограма, но после като ги спреш се лепят двойно, така че най-добре е хранигтелен режим и физически упражнение.
    вече има толкова много препарати за отслабване .. хапчета, дъвки, бонбонки, кафета, чайчета, прахчета, че направо ми се повдига като видя поредната реклама на "действащия" продукст без странични ефекти .. разбира се само с йо-йо ефект - което като се замисля е предостатъчно
    и с какво беше полезен този пост или просто така да си кажеш мнението някъде

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Предупреждава те, като спреш хапчетата, да не попаднеш в по-лоша позиция от тази, от която си тръгнала.

Когато ударно губиш килограми първо губиш вода, после мускулна тъкан и накрая мазнини. Следователно може да свалиш 5 килограма и да се окаже, че си стопила повече мускулна тъкан отколкото мазнини. После, като си върнеш предишния начин на живот, тези 5 кг ще ги възвърнеш под формата на мазнини и ще бъде по-лошо, от колкото в началото. Освен това тялото ще се е научило, че издевателстваш над него и ще пълнееш все по-лесно.

Докато пиеш хапчета, не изключвай от диетата си протеини. И поддържай мускулатурата си.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Предупреждава те, като спреш хапчетата, да не попаднеш в по-лоша позиция от тази, от която си тръгнала.

Когато ударно губиш килограми първо губиш вода, после мускулна тъкан и накрая мазнини. Следователно може да свалиш 5 килограма и да се окаже, че си стопила повече мускулна тъкан отколкото мазнини. После, като си върнеш предишния начин на живот, тези 5 кг ще ги възвърнеш под формата на мазнини и ще бъде по-лошо, от колкото в началото. Освен това тялото ще се е научило, че издевателстваш над него и ще пълнееш все по-лесно.

Докато пиеш хапчета, не изключвай от диетата си протеини. И поддържай мускулатурата си.
    мерси за съветите,поне ти каза нешо полезно,точно това намекнах в прения пост че просто заема място и нямам никаква полза от него в темата си

independence_88, току що прочетох темата и съм доста изненадана от резултатите които си постигнала. Интересувам се, само чая и кафето ли пиеш или спазваш и някакви хранителни ограничения?
    Решена съм на всичко за да сваля излишните 10 кг, но незнам как точно да го направя. Би ли ми помогнала, като ми дадеш някаква по-подробна информация?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от fifi_F
    independence_88, току що прочетох темата и съм доста изненадана от резултатите които си постигнала. Интересувам се, само чая и кафето ли пиеш или спазваш и някакви хранителни ограничения?
    Решена съм на всичко за да сваля излишните 10 кг, но незнам как точно да го направя. Би ли ми помогнала, като ми дадеш някаква по-подробна информация?
    пи6и ми на лично да си разменим скаиповете и да се разберем по добре :P

Независимо каква болест лекуваш със хапчета резултатът е временен-докато ги ползваш.Така,че отслабваш ли по тези начини всичко ще се върне спреш ли да ги прилагаш.А определено не можеш постоянно да вземаш хапчета,защото те вредят на здравето ти.Тъй,че помисли ... с хапчета не се постига нищо за постоянно,това важи за всичко!!!

Град
    sofiq
    mmda pozdravleniq naistina si postignala otlichni rezultati za mnogo kratko vreme shte te pomolq da mi pi6e6 na lichna i da mi obqsnish po podrobno kak tochno procedirash poneje tr speshno da se ottarva ot 5 kg

Град
    у нас...
    който ми е казал да му пиша на лично направих го да си види пощата само :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си