- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за хапчетата ?
писах ти на личноПървоначално написано от formula_1
![]()
loooooooooool! edin vypros... kolko si debela 4e otslabna s 4 kg????!!!!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Как го пиеш?колко пъти на ден?коя сериа на Вита голд? иколко струва?
на всички въпроси отговарям
1.ами бях 70кг и 1.65 и сега съм 66кг
2.взех си комбнацията кафе + чай - на обед пия кафе а вечер чая
просто двете неща спомагат доста за метаболизма ако се приемат както трябва с правилна диета и упражнения - аз затова неисках в темата да пиешете за диета и упражнения,просто вече ги бях започнала тях
ами забравих да напиша че струваше някъде 13лв - 12 пакетчета кафе и 6 чай
loooooool o6te samo 10-15 kg ti ostavat...![]()
Първоначално написано от Riot
браво мацка ! Продължавай все такаИ ни дръж в течение.Успех !
да защо имаш някакъв проблем с тва ли ?Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
нямаш проблем :PПървоначално написано от the_hottie
при всички действат по-различен начин. зависи от метаболизма. аз съм на мнение че от хапчетата можеш да свалиш 5-6 килограма, но после като ги спреш се лепят двойно, така че най-добре е хранигтелен режим и физически упражнение.
вече има толкова много препарати за отслабване .. хапчета, дъвки, бонбонки, кафета, чайчета, прахчета, че направо ми се повдига като видя поредната реклама на "действащия" продукст без странични ефекти .. разбира се само с йо-йо ефект - което като се замисля е предостатъчно
и с какво беше полезен този пост или просто така да си кажеш мнението някъдеПървоначално написано от stolichankata
![]()
Предупреждава те, като спреш хапчетата, да не попаднеш в по-лоша позиция от тази, от която си тръгнала.Първоначално написано от independence_88
Когато ударно губиш килограми първо губиш вода, после мускулна тъкан и накрая мазнини. Следователно може да свалиш 5 килограма и да се окаже, че си стопила повече мускулна тъкан отколкото мазнини. После, като си върнеш предишния начин на живот, тези 5 кг ще ги възвърнеш под формата на мазнини и ще бъде по-лошо, от колкото в началото. Освен това тялото ще се е научило, че издевателстваш над него и ще пълнееш все по-лесно.
Докато пиеш хапчета, не изключвай от диетата си протеини. И поддържай мускулатурата си.
мерси за съветите,поне ти каза нешо полезно,точно това намекнах в прения пост че просто заема мястоПървоначално написано от Barbie
и нямам никаква полза от него в темата си
independence_88, току що прочетох темата и съм доста изненадана от резултатите които си постигнала. Интересувам се, само чая и кафето ли пиеш или спазваш и някакви хранителни ограничения?
Решена съм на всичко за да сваля излишните 10 кг, но незнам как точно да го направя. Би ли ми помогнала, като ми дадеш някаква по-подробна информация?![]()
пи6и ми на лично да си разменим скаиповете и да се разберем по добре :PПървоначално написано от fifi_F
Независимо каква болест лекуваш със хапчета резултатът е временен-докато ги ползваш.Така,че отслабваш ли по тези начини всичко ще се върне спреш ли да ги прилагаш.А определено не можеш постоянно да вземаш хапчета,защото те вредят на здравето ти.Тъй,че помисли ... с хапчета не се постига нищо за постоянно,това важи за всичко!!!![]()
mmda pozdravleniq naistina si postignala otlichni rezultati za mnogo kratko vremeshte te pomolq da mi pi6e6 na lichna i da mi obqsnish po podrobno kak tochno procedirash poneje tr speshno da se ottarva ot 5 kg
![]()
който ми е казал да му пиша на лично направих го да си види пощата само :P