- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- другите забелязват само външния ми вид...
ami neznam za6to no vsi4ki me vuzpriemat ne zaradi tova koeto sum a zaradi prokletiq mi zadnik (koito dori ne e tolkova hubav) i neznam iskam da nakaram horata da razberat 4e az sum li4nost i da ne gledat tova ili puk vuob6te vun6niq mi vid stra6no me draznqt frazi kato hubava si no slu6a6 gadna muzika (marilyn manson)i sqkakvi takiva ne6ta smisul horata sqka6 gledat samo tupata mi vun6nost...![]()
PS: ne sum sig dali temata e za tuk,no neznaeh kude da q sloja...aa i nqkoi da kaje kak da si namalq avatara 4e nqmam ideq....
7 точка от правилата
moderated by Coki
Смени си ВЕДНАГА подписа с по-малък по размер и големина, ако не искаш да получиш забрана на тази екстра.
qvno tfa za podpisa i e obqnalo .. po temata .. pravi sa horata 4e sly6a6 yjasna muzika .. ne se obijdai ama toq e palniq izrod ....
aaa ina4e .. kfo ti puka kfo ti govorqt dr-te ... na men dneska 3/4 momi4eta mi vikaxa v koridora na daskaloto 4e sam k***a .... ama az samo im teglix edna maina i tolkoZZZzz![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ти си 7ми клас,руса си и можеше да си обясниш "проблема" с едно изречение.. + че за проблема си си виновна ти,понеже ако имаш интелектуално ниво/поне някакво/ ,хората нямаше да те възприемат като кукла без мозък..направи си сама извода как се държиш и какво впечатление на празноглавка оставяш!Първоначално написано от aleks4y_f
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Пусни снимка на задника, за да преценим и ние дали си струва да ти викат така, или не. И едно въпросче - сигурна ли си, че не ти викат "задник" заради самата ти същност, а заради седалищните ти части?![]()
Левски шампион але але!
![]()
![]()
Тцтцтц...За к'во ти пука какво мислят за теб останалите???К'во ти дреме???Лелеееееее може ли да си толкова....да не казвам!?Да си говорят квото искат!Остави ги....ЛОщото е,че теб те дразни това...А не би трябвало.Просто не им обръщай внимание като ти говорят така!Къв ти е проблема???Или пък се нуждаеш от повече внимание...?
![]()
![]()
![]()
...
И от къде на къде тея КЕЛЕШИ ше казват,че да слушаш Мерилин Менсън е гадно????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АууУУу
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тва вече е хипер тъпо!
![]()
Тва за мен ли беше?...Тааа...ами то повечето момчета(и момичета де) гледат само външността...Би трябвало да го знаешПървоначално написано от aleks4y_f
...Да,досадно е постоянно да ти говорят за едно и също нещо...Ама както ти казах-защо им обръщаш внимание,ако не ти е приятно???Ако си сериозно момиче,това не трябва нито да те притеснява,нито да ти пречи,нито да ти прави каквото и да е било впечатление...Ако се сещаш за какво говоря де...
Като ще си рекламираш задника, поне дай да видиме за какво иде реч![]()
Па земи надебелей до към 80-100 кила и тогава всички ще дружат с теб само заради характера ти![]()
Това обаче не гарантира, че ще свалят очи от задника ти. Може да стане толкова огромен, че само него да гледат отново. Да е един вид забележителност.
Ако си много старателна може да стане толкова огромен, че да го включат в поземления план!
Grumpy old madman
Никой няма право и не може да ти прави забележка, още по-малко пък да ти казва какъв стил музика да слушаш. Всеки човек прави СВОЙ СОБСТВЕН избор. Относно това, че ти е неприятно, че те възприемат един вид не на сериозно - ами постарай се да докажеш по някакъв начин, че ти не си просто една "кукла", а имаш и свои интереси, мечти, своя ЛИЧНОСТ, дори и все още не напълно изградена. Гордей се с това, което си, и не се оставяй мнението на другите да те подведе по погрешен път! Не променяй стила и начина си на живот само заради комплексари!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Не знам дали си руса , дали ти е голямо или малако , хубаво ли ти е или ти е грозно трибуквието , също не знам дали си 7 9 или 11 клас ,а и не мисля че на някой му влиза в работата .Бъди тъкава каквато си , не се влиай от чуждото мнение и все ще се намери кой да те оцени , такава каквато си
Ами и аз имам прилична външност и съм луда по Marilyn MansonКакво ти пука
![]()
s tazi tema da pokaje6 kolko si hubava li iska6![]()
e nie groznite 6matki deto slu6ame punk 6te si mal4im
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
hm.. ti si nqkakvo mega smotano lape.. oplakva6 se bez da se argumentira6.. 6to ne iska6 da postne6 snimka?.. 6toto 90% ne ti vikat "kurva", a "izrod", i ne kazvat 4e ima6 hubav zadnik, a 4e ima6 debel.. i 6te tvardq goreposo4enoto do dokazvane na protivnoto {}{}{}