.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Град
    Dobrich

другите забелязват само външния ми вид...

ami neznam za6to no vsi4ki me vuzpriemat ne zaradi tova koeto sum a zaradi prokletiq mi zadnik (koito dori ne e tolkova hubav) i neznam iskam da nakaram horata da razberat 4e az sum li4nost i da ne gledat tova ili puk vuob6te vun6niq mi vid stra6no me draznqt frazi kato hubava si no slu6a6 gadna muzika (marilyn manson)i sqkakvi takiva ne6ta smisul horata sqka6 gledat samo tupata mi vun6nost...
    PS: ne sum sig dali temata e za tuk,no neznaeh kude da q sloja...aa i nqkoi da kaje kak da si namalq avatara 4e nqmam ideq....

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Не се хаби заради другите

Мега фен Аватара на machoka
    Смени си ВЕДНАГА подписа с по-малък по размер и големина, ако не искаш да получиш забрана на тази екстра.

Град
    Dobrich
    ami kakvi li horata okolo men gi otkrivat vseki den (tezi,koito si pravqt truda da me opoznaqt)

Мега фен Аватара на machoka
    за подписа прочете ли?!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    qvno tfa za podpisa i e obqnalo .. po temata .. pravi sa horata 4e sly6a6 yjasna muzika .. ne se obijdai ama toq e palniq izrod ....

aaa ina4e .. kfo ti puka kfo ti govorqt dr-te ... na men dneska 3/4 momi4eta mi vikaxa v koridora na daskaloto 4e sam k***a .... ama az samo im teglix edna maina i tolkoZZZzz
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Dobrich
    em da pove4eto ne go haresvat mnogo ama...nqma zna4enie a ina4e tova za kurvata otdelen vupros men vseki den mi go kazvat otna4alo go vzemah navutre no se svikva

Re: az sum zadnik...

Цитирай Първоначално написано от aleks4y_f
    ami neznam za6to no vsi4ki me vuzpriemat ne zaradi tova koeto sum a zaradi prokletiq mi zadnik (koito dori ne e tolkova hubav) i neznam iskam da nakaram horata da razberat 4e az sum li4nost i da ne gledat tova ili puk vuob6te vun6niq mi vid stra6no me draznqt frazi kato hubava si no slu6a6 gadna muzika (marilyn manson)i sqkakvi takiva ne6ta smisul horata sqka6 gledat samo tupata mi vun6nost...
    PS: ne sum sig dali temata e za tuk,no neznaeh kude da q sloja...aa i nqkoi da kaje kak da si namalq avatara 4e nqmam ideq....
    Ти си 7ми клас,руса си и можеше да си обясниш "проблема" с едно изречение.. + че за проблема си си виновна ти,понеже ако имаш интелектуално ниво/поне някакво/ ,хората нямаше да те възприемат като кукла без мозък..направи си сама извода как се държиш и какво впечатление на празноглавка оставяш!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    in your sweet dreams
    И аз слушам Marilyn Manson пък другите като не го харесват ?! кфо да правя ... ще си слушаш кфото ти харесва ;]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: az sum zadnik...

Пусни снимка на задника, за да преценим и ние дали си струва да ти викат така, или не. И едно въпросче - сигурна ли си, че не ти викат "задник" заради самата ти същност, а заради седалищните ти части?
    Левски шампион але але!

Град
    Dobrich
    1-vo ne sum 7-mi klas
    2-ro ne sum rusa
    3-to ne mi vikat zadnik,a prosto mu obru6tat pove4e vnimanie
    4-to nqma da si pusna snimka na zadnika
    5-to Manson rulzzz

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тцтцтц...За к'во ти пука какво мислят за теб останалите???К'во ти дреме???Лелеееееее може ли да си толкова....да не казвам!?Да си говорят квото искат!Остави ги....ЛОщото е,че теб те дразни това...А не би трябвало.Просто не им обръщай внимание като ти говорят така!Къв ти е проблема???Или пък се нуждаеш от повече внимание...? ...

И от къде на къде тея КЕЛЕШИ ше казват,че да слушаш Мерилин Менсън е гадно???????? АууУУу Е тва вече е хипер тъпо!

Град
    in your sweet dreams
    1-vo ne sum 7-mi klas
    2-ro ne sum rusa
    3-to ne mi vikat zadnik,a prosto mu obru6tat pove4e vnimanie
    4-to nqma da si pusna snimka na zadnika
    5-to Manson rulzzz

*Inlove*
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Dobrich
    i ne mislq 4e durjanieto mi e kuklensko imam stra6no mn fr i momi4eta i mom4eta no se 4udq dali mom4etata ne vijdat samo tova v men aaa i taka kato gleda6 avatara mi dali sum kukla?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    i ne mislq 4e durjanieto mi e kuklensko imam stra6no mn fr i momi4eta i mom4eta no se 4udq dali mom4etata ne vijdat samo tova v men aaa i taka kato gleda6 avatara mi dali sum kukla?
    Тва за мен ли беше?...Тааа...ами то повечето момчета(и момичета де) гледат само външността...Би трябвало да го знаеш ...Да,досадно е постоянно да ти говорят за едно и също нещо...Ама както ти казах-защо им обръщаш внимание,ако не ти е приятно???Ако си сериозно момиче,това не трябва нито да те притеснява,нито да ти пречи,нито да ти прави каквото и да е било впечатление...Ако се сещаш за какво говоря де...

Град
    Dobrich
    ne ne be6e za teb a za onova momi4e (predpolagam) ,koeto mi kaza 4e sum bila kukla

Като ще си рекламираш задника, поне дай да видиме за какво иде реч

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Като ще си рекламираш задника, поне дай да видиме за какво иде реч
    всъщност да

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Па земи надебелей до към 80-100 кила и тогава всички ще дружат с теб само заради характера ти

Това обаче не гарантира, че ще свалят очи от задника ти. Може да стане толкова огромен, че само него да гледат отново. Да е един вид забележителност.

Ако си много старателна може да стане толкова огромен, че да го включат в поземления план!
    Grumpy old madman

Град
    В облаците
    Никой няма право и не може да ти прави забележка, още по-малко пък да ти казва какъв стил музика да слушаш. Всеки човек прави СВОЙ СОБСТВЕН избор. Относно това, че ти е неприятно, че те възприемат един вид не на сериозно - ами постарай се да докажеш по някакъв начин, че ти не си просто една "кукла", а имаш и свои интереси, мечти, своя ЛИЧНОСТ, дори и все още не напълно изградена. Гордей се с това, което си, и не се оставяй мнението на другите да те подведе по погрешен път! Не променяй стила и начина си на живот само заради комплексари!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Не знам дали си руса , дали ти е голямо или малако , хубаво ли ти е или ти е грозно трибуквието , също не знам дали си 7 9 или 11 клас ,а и не мисля че на някой му влиза в работата .Бъди тъкава каквато си , не се влиай от чуждото мнение и все ще се намери кой да те оцени , такава каквато си

hottie
    Guest
    Ами и аз имам прилична външност и съм луда по Marilyn Manson Какво ти пука

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    s tazi tema da pokaje6 kolko si hubava li iska6
    e nie groznite 6matki deto slu6ame punk 6te si mal4im
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    e nie groznite 6matki deto slu6ame punk 6te si mal4im
    да, най-добре

Град
    Hard Rock Cafe
    hm.. ti si nqkakvo mega smotano lape.. oplakva6 se bez da se argumentira6.. 6to ne iska6 da postne6 snimka?.. 6toto 90% ne ti vikat "kurva", a "izrod", i ne kazvat 4e ima6 hubav zadnik, a 4e ima6 debel.. i 6te tvardq goreposo4enoto do dokazvane na protivnoto {}{}{}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си