.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    У дома пред компютъра
    Мисля, че който трябва, ще те оцени.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Ебахти и помощниците дето сте....Съжалявам че заемам страна,но не мисля че с обиди от типа "ти си лапе(7-ми клас)" или "ти си...да не казвам какво" бля бля бля!!!!Тя има предвид в това че момчетата най вече гледат само външността и и не си правят труда давидят останалото в нея...искат само да достигнат великата цел...не обръщат внимание на това което се крие вътре в нея...интересуват се повече от "задника" и от колкото от красивото и АЗ!!!!И това,че не М не го забелязват не значи,че не го притежава и не го показва!!! АЙ СИКТИР НА ВСИЧКИ КОЙТО РАЗСЪЖДАВАТ КАТО 12 ГОДИШНИ И НЕМОГАТ ДА РАЗГРАНИЧАТ ЕДНОТО ОТ ДРУГОТО!!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Град
    Dobrich
    az ne znam kakvo da kaja osven 4e nqkoi hora sa pravi , za koeto im blagodarq 4e ne me napadnaha kakto ostanalite su6tnost sega razbiram kakva su6tnost e istinata - vuob6te ne trqbva6e da puskam tema tuk, prosto bqh dosta qdosana kato go napravih nqma zna4enie i nz koi go be6e kazal no ako se imah za krasiva nqma6e da napi6a 4e drugite me smqtat za takava no az ne ....
    BLAGODARQ NA : MaXy_GiRL Sweety_Betty the_hottie Choby85c35
    qvno samo vie ste razbrali dumite mi EVALA
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Оф да ти имам проблемите
    Вярвай ми това найстина е проблем...защото може да жадуваш за красива външност,но имаш ли я останалото от теб остава недооценено...когато някой те погледне и вика остави я тая тя е голяма курва и еди каква си и еди каква си,без дори да са общували с теб, а просто си водят изводи от зависливи мнения!Проблема не е само момиче-момче,а и момиче-момиче,защото приятелки който са удолетворени от това да остават в "тъмното" трудно се намират...
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Оф да ти имам проблемите
    Вярвай ми това найстина е проблем...защото може да жадуваш за красива външност,но имаш ли я останалото от теб остава недооценено...когато някой те погледне и вика остави я тая тя е голяма курва и еди каква си и еди каква си,без дори да са общували с теб, а просто си водят изводи от зависливи мнения!Проблема не е само момиче-момче,а и момиче-момиче,защото приятелки който са удолетворени от това да остават в "тъмното" трудно се намират...
    Мебду другото съм напълно съгласна с написаното. Мислите си, че само непривлекателните хора имат проблеми, но не е така. Другите непрекъснато търпят подценяване и завист.
    Ту не говоря конкретно за мен, а по принцип.

Град
    Blondeland
    Мисля , че това момиче страда от синдрома на високото самочуствие.

Някой , някога казвал ли ти е "Оооооо , супер яката п*тка си, със страшния задник - ма т'ва си ти - нищо повече"..
    Май сама стигаш до тези изводи , гледайки се прекалено много в огледалото....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    In Devil's Castle
    и при мен гледат външния вид и нищо друго не ги засяга....ние сме хора все пак!!!!!!!искам някой да ме разбере,да ме опознае и да не си мисли,че ме познава без да е така
    someone else...

Незнаеш колко много момичета ти завиждат!Ами ако беше някой изруд ? Все пак се радвам за теб , харесва ми как разсъждаваш , ако беше някое друго момиченце , знаеш ли колко много ,щеше да и бъде дигнато самочувствието ?Нямаше да може да се говори с нея!Ами какво да ти кажа , все някой няма да се интересува от дупето ти!Аз примерно гледам само ФейС и характер(изключвам тези който са над 60кг.)!

Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Оф да ти имам проблемите

Айде стига с тая завист бееееееее.

Понякога това, което се говори за големите красавици, е вярно (не визирам никого в момента). Просто като срещнеш 4-5 красиви и адски малоумни девойки, които освен да красят масата, за друго не стават, слагаш всички под общ знаменател. Аз съм общителен човек, познавам много хора, а и на училището ми се носи една слава.. като влезеш вътре, почваш да се чудиш на къде да погледнеш.. има много момичета и почти всички са адски красиви, барнати, с готини дрешки, прически, цъкат с колите напред-назад, имат страшно много пари да се поддържат и от всички тези смело мога да заявя, че 2/3 не могат едно изречение да вържат като хората и в речника си едва ли имат повече от 500 думи. А вече какви курви са, няма да коментирам.

И това не го казвам от злоба, а защото всеки ден общувам с тях и са ми ясни.

Евала на интелигентните и красиви девойки, но, повярвай ми, когато си умна и красива, няма как да останеш незабелязана. Определено прави впечатление и никой не се заблуждава, и не гледа само опаковката.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

В днешно време също така се смята красиво=надуто!Съответно като те мислят за надута се притесняват , а това ги подтиква , да немогат да те опознаят добре!

Голям фен
    Ами имам една новина за теб-всеки гледа външността Всеки в днешно време се интересува от къде си си купила новите дънки,колко парички си дала за тях,как си правиш косата и т.н.Просто човек преди да се докосне до сърцето на човека срещу себе си първо се вглежда във външността му.И с теб предполагам е така.Но за да искаш да те оценят като човек,а не да бадеш поредната кукличка,елементарна и безмозъчна,просто трябва да си наясно със себе си,да вярваш в себе си.Трябва просто да си по-самоуверена.Така ще предизвикаш интерес към себе си,ще поискат да те опознаят и като човек.

Град
    Dobrich
    blagodarq na vsi4ki az li4no smqtam 4e ne samo groznite hora sa umni az ne se smqtam za mn umna ama si imam tam nqkakvo nivo koeto poddurjam nali ne e koi znae kakvo ama se pak
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво ти пука

Град
    ... Some happy place ...
    Kfo ti puka kvo mislqt drugite are tegli im edna maina i tolkova
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Лапландия!?
    Кво ти пука кво мислят другите пък и в крайна сметка ако искаш да се утвърдиш като лично просто ги засичай егати тегли им една майна,ще дойде човек който найстина да те оцени заради това което си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си