- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- другите забелязват само външния ми вид...
Мисля, че който трябва, ще те оцени.![]()
Ебахти и помощниците дето сте....Съжалявам че заемам страна,но не мисля че с обиди от типа "ти си лапе(7-ми клас)" или "ти си...да не казвам какво" бля бля бля!!!!Тя има предвид в това че момчетата най вече гледат само външността и и не си правят труда давидят останалото в нея...искат само да достигнат великата цел...не обръщат внимание на това което се крие вътре в нея...интересуват се повече от "задника" и от колкото от красивото и АЗ!!!!И това,че не М не го забелязват не значи,че не го притежава и не го показва!!! АЙ СИКТИР НА ВСИЧКИ КОЙТО РАЗСЪЖДАВАТ КАТО 12 ГОДИШНИ И НЕМОГАТ ДА РАЗГРАНИЧАТ ЕДНОТО ОТ ДРУГОТО!!!!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
az ne znam kakvo da kaja osven 4e nqkoi hora sa pravi , za koeto im blagodarq 4e ne me napadnaha kakto ostanalite su6tnost sega razbiram kakva su6tnost e istinata - vuob6te ne trqbva6e da puskam tema tuk, prosto bqh dosta qdosana kato go napravih nqma zna4enie i nz koi go be6e kazal no ako se imah za krasiva nqma6e da napi6a 4e drugite me smqtat za takava no az ne ....
BLAGODARQ NA : MaXy_GiRL Sweety_Betty the_hottie Choby85c35
qvno samo vie ste razbrali dumite mi EVALA![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвай ми това найстина е проблем...защото може да жадуваш за красива външност,но имаш ли я останалото от теб остава недооценено...когато някой те погледне и вика остави я тая тя е голяма курва и еди каква си и еди каква си,без дори да са общували с теб, а просто си водят изводи от зависливи мнения!Проблема не е само момиче-момче,а и момиче-момиче,защото приятелки който са удолетворени от това да остават в "тъмното" трудно се намират...Първоначално написано от BallFace
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Мебду другото съм напълно съгласна с написаното. Мислите си, че само непривлекателните хора имат проблеми, но не е така. Другите непрекъснато търпят подценяване и завист.Първоначално написано от MaXy_GiRL
Ту не говоря конкретно за мен, а по принцип.
Мисля , че това момиче страда от синдрома на високото самочуствие.
Някой , някога казвал ли ти е "Оооооо , супер яката п*тка си, със страшния задник - ма т'ва си ти - нищо повече"..
Май сама стигаш до тези изводи , гледайки се прекалено много в огледалото....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
и при мен гледат външния вид и нищо друго не ги засяга....ние сме хора все пак!!!!!!!искам някой да ме разбере,да ме опознае и да не си мисли,че ме познава без да е така
someone else...
Незнаеш колко много момичета ти завиждат!Ами ако беше някой изруд ?Все пак се радвам за теб , харесва ми как разсъждаваш , ако беше някое друго момиченце , знаеш ли колко много ,щеше да и бъде дигнато самочувствието ?Нямаше да може да се говори с нея!Ами какво да ти кажа , все някой няма да се интересува от дупето ти!Аз примерно гледам само ФейС и характер(изключвам тези който са над 60кг.)!
![]()
Първоначално написано от MaXy_GiRL
Айде стига с тая завист бееееееее.![]()
Понякога това, което се говори за големите красавици, е вярно (не визирам никого в момента). Просто като срещнеш 4-5 красиви и адски малоумни девойки, които освен да красят масата, за друго не стават, слагаш всички под общ знаменател. Аз съм общителен човек, познавам много хора, а и на училището ми се носи една слава.. като влезеш вътре, почваш да се чудиш на къде да погледнеш.. има много момичета и почти всички са адски красиви, барнати, с готини дрешки, прически, цъкат с колите напред-назад, имат страшно много пари да се поддържат и от всички тези смело мога да заявя, че 2/3 не могат едно изречение да вържат като хората и в речника си едва ли имат повече от 500 думи. А вече какви курви са, няма да коментирам.
И това не го казвам от злоба, а защото всеки ден общувам с тях и са ми ясни.
Евала на интелигентните и красиви девойки, но, повярвай ми, когато си умна и красива, няма как да останеш незабелязана. Определено прави впечатление и никой не се заблуждава, и не гледа само опаковката.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
В днешно време също така се смята красиво=надуто!Съответно като те мислят за надута се притесняват , а това ги подтиква , да немогат да те опознаят добре!
Ами имам една новина за теб-всеки гледа външносттаВсеки в днешно време се интересува от къде си си купила новите дънки,колко парички си дала за тях,как си правиш косата и т.н.Просто човек преди да се докосне до сърцето на човека срещу себе си първо се вглежда във външността му.И с теб предполагам е така.Но за да искаш да те оценят като човек,а не да бадеш поредната кукличка,елементарна и безмозъчна,просто трябва да си наясно със себе си,да вярваш в себе си.Трябва просто да си по-самоуверена.Така ще предизвикаш интерес към себе си,ще поискат да те опознаят и като човек.
![]()
Kfo ti puka kvo mislqt drugite are tegli im edna maina i tolkova
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Кво ти пука кво мислят другите пък и в крайна сметка ако искаш да се утвърдиш като лично просто ги засичай егати тегли им една майна,ще дойде човек който найстина да те оцени заради това което си!