.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

той свърши в мен!!!!!!!!!!

Imam ogromen problem, shte buda kratka i qsna, zashtoto mi e mn pritesneno....
    Predi 3 dni pravih sex sas priqtelq si i se slu4i taka 4e toi sburshi v men
    oshte na drugiq den pih eskapele...
    sega imam kurvene i mi priloshava...
    govorih s edna priqtelka koqto kaza 4e i se e slu4ilo sashtoto i kogato e otishla na ginekolog sa i kazali 4e e bremenna
    iskam da mi kajete kakvo da pravq i na kakvo moje da se dylji kyrveneto?
    Vujzmojno li e samite hap4eta da go pri4inqt, bez da sam zabremenqla?
    HELP.......

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Kolko chasa sled gafa pi hapcheto?
    Az nikoga ne sam pila takiva hapcheta,no tuk v foruma cheta za mnogo momiche koito sled tova imat podobni stranichni efekti.

gafa stana v 4 4asa na drugiqt den v 4 4asa pih hap4etata(

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...

Re: MOMICHETA PoMosHt!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от asdfghjkkk
    Imam ogromen problem, shte buda kratka i qsna, zashtoto mi e mn pritesneno....
    Predi 3 dni pravih sex sas priqtelq si i se slu4i taka 4e toi sburshi v men
    oshte na drugiq den pih eskapele...
    sega imam kurvene i mi priloshava...
    govorih s edna priqtelka koqto kaza 4e i se e slu4ilo sashtoto i kogato e otishla na ginekolog sa i kazali 4e e bremenna
    iskam da mi kajete kakvo da pravq i na kakvo moje da se dylji kyrveneto?
    Vujzmojno li e samite hap4eta da go pri4inqt, bez da sam zabremenqla?
    HELP.......
    До колкото знам Ескапел предизвиква менструация, с която се изхвърля и евентуалния зародиш... но все пак нека някой по-компетентен ти каже. Не съм сигурна

no zashto togava na moqta fr sa i kazali 4e e bremenna sled kato i tq gi e izpila na vreme

Доколктоо съм информирана не е възможно да се появят симптомите на гадене.. 2-3 дни след евентуалното забременяване. Чела съм че те се появяват 1-2 месец. А и hooliganka89 е права, че доста момчиета във форума са писали, че имат подобни оплаквания след като са вземали хапчета

no zashto togava na moqta fr sa i kazali 4e e bremenna sled kato i tq gi e izpila na vreme
    Сигурна ли си,че можеш да имаш доверие на тази твоя приятелка?Може да има за цел да те уплаши (въпреки,че с такова нещо шега не бива!!!)А моят съвет е да си направиш тест (като за начало) и после право при гинеколог!!!

Фен
    Град
    Освен ако не е изпила хапчето на време... Незная. Не съм използвала спешна контрацепция...

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Сигурна ли си,че можеш да имаш доверие на тази твоя приятелка?Може да има за цел да те уплаши (въпреки,че с такова нещо шега не бива!!!)А моят съвет е да си направиш тест (като за начало) и после право при гинеколог!!!
    и това го има... подкрепям

blagodarq vi mnogo, oshte sega shte otida da si vzema test. posle shte vi pisha kakvo e stanalo.
    otnovo vi blagodarq

nai veroqtno e ot hapeto a ne 4e si bremenna,no vse pak hap4eto e do 64%,kolkoto po barzo se pie sled sex e tolkova po dobre- edvali 6tesi bremenna.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Айде успех и ще стискаме палци всичко да мине както трябва

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Abe az do sega ne sam imala upaseniq,che moje da sam bremenna,no tuk do kolkoto sam zapoznata edin test za bremennost moje da dade rezultat ili sled 10-14 dni sled gafa ili 1 den sled zakasnenieto na cikala.
    Mislq,che pravilno sam zapomnila tezi neshta i ako sa verni toq test sega nqma da i svarshi nikakva rabota.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Abe az do sega ne sam imala upaseniq,che moje da sam bremenna,no tuk do kolkoto sam zapoznata edin test za bremennost moje da dade rezultat ili sled 10-14 dni sled gafa ili 1 den sled zakasnenieto na cikala.
    Mislq,che pravilno sam zapomnila tezi neshta i ako sa verni toq test sega nqma da i svarshi nikakva rabota.
    Мммм незнам може До сега не ми се е налагало да ползвам каквото и да е и не съм много запозната....

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Chudno mi e kak vaprosnata priqtelka i pila hapche,no posle da i kazali,che e bremenna
    I tq kakvo napravi?Sega da nqma bebche?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Спокойно, бе дете! Жените започват да повръщат и да ми е лошо чак втория месец след забременяването, ти тука говориш за ден

Мисля, че е от хапчето това прилошаване, мнгоо е силно, за да предпази от евентуално забременяване, кой знае какви съставки има. Нормално е организмът ти да се раздразни. Мисля, че не си бременна, но изчакай да минат 7 дни след секса, в който е станал гафа. Аз така знам, че се счита за достоверен теста.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Chudno mi e kak vaprosnata priqtelka i pila hapche,no posle da i kazali,che e bremenna
    I tq kakvo napravi?Sega da nqma bebche?
    Ми нищо не пречи при предишен полов акт да се е спукал презерватива или нещо да е станало и да е хванала...Въпреки,че ми се струва че тази "приятелка" просто се опитва да я стресне....

Супер фен
    Град
    Венера
    Какъв тест бе братче, тва е било преди три дни... Ходи си намерри качествен тест...

Горе беше написала 'хапчеТА' или си тъпа или не си чела нищо за хапчетата, кое от двете е?

Тъй, тест на 3ти ден няма да ти отчете нищо вярно.
    Второ, ако си беше прочела листовката щеше да видиш, че това спада към страничните ефекти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

pojelavam ti vsi4ko dae nared i za sledva6tiq pat ymnata.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

ami ne nqma bebche no mai shte pravi abort...
    Blagodarq Vi mn... napravih testa i nepokaza nishto... nadqvam se naistina da e taka

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Blagodarq Vi mn... napravih testa i nepokaza nishto... nadqvam se naistina da e taka

Пък и да имаш дете какво те бърка ще ставаш майка после баба

Другата седмица по това време пак си направи тест и тогава дано всичо е наред...
    [img][/img]

Град
    Botevgrad
    еми ще кажа само : 'Честито бебе'
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Procheti si cqlata tema da vidish,che sme pisali,che tolkova rano sled gafa ne moje da otchete realen rezultat.
    Ne iskam da te strqskam,no poprincip si e taka.
    10 ili 14 dni sled vaprosnata sluchka testa e validen.
    No sled kato si pisal hapche ne vqrvam da zabremeneesh.
    Vijte do kade stigate dneshnata mladej imash priqtelka koqto sigorno e nai-mnogo 1 godina po-golqma ot teb ili e kolkoto teb,a sega shte pravi abort i shte si uvredi taka ili inache krehkiq organizam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си