.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на air_wisp

цикъл и бременност?

приятелката ми е в цикъл 5-6ти ден и казва, че и е напълно нормален. закъсня и обаче преди това с 3 дни и ни поуплаши. правихме тест, които беше отрицателен. сега ми се обади и каза че и е прилошало и от 30 мин е на телефона и си говорим докато си дойдат тяхните. Причерняло и и легнала. Втриса я и и се гади. Мога ли да се тревожа за това, че може да е бременна? Какво е вашето мнение. В смисал има ли няква възможност да е от това, защото никога не и е било толкова дълго време лошо и преди не са я притискали гърдите през това време. Малко съм уплашен та реших да видя няколко мнения. Благодаря.
    маа фака

hottie
    Guest

Re: цикъл и бременност?

Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    приятелката ми е в цикъл 5-6ти ден и казва, че и е напълно нормален. закъсня и обаче преди това с 3 дни и ни поуплаши. правихме тест, които беше отрицателен. сега ми се обади и каза че и е прилошало и от 30 мин е на телефона и си говорим докато си дойдат тяхните. Причерняло и и легнала. Втриса я и и се гади. Мога ли да се тревожа за това, че може да е бременна? Какво е вашето мнение. В смисал има ли няква възможност да е от това, защото никога не и е било толкова дълго време лошо и преди не са я притискали гърдите през това време. Малко съм уплашен та реших да видя няколко мнения. Благодаря.
    Защо сте толкова притеснени?Правите ли секс без предпазни мерки?
    Иначе не мисля, че е бременна. Сигурно й е лошо от нещо друго или от притеснение.Може и да си внушава от целият този стрес!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Ами ... може и да е бременна (цветна бременност), но зависи преди това кога сте го правили.. защото теста не веднага показва истината.. като и свърши направете още един ... а може да и е прилошало и от нещо друго не се знае

не бе с предпазни мерки си го правим. Ама аз и за най-малкото се хващам от рода на "не се измих преди да почнем за втори път...нищо че съм си сложил презерватив супер внимателно". Пък и съм чувал, че при цветната бременност има по-малко кръвотечение и не е толкова наситено червено. А нейния тече много.
    маа фака

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: цикъл и бременност?

Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Ама аз не разбрах, вие правили ли сте секс или не, преди да й дойде? Ако не сте правили - най-вероятно й е паднало кръвното. От липсата на секс.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ем да, щом се притеснявам (или тва е намек-бъзик, че не трябва да се притеснявам). Добре на вас дамите като ви падне кръвното повръща ли ви се? Нормално ли е тва?
    маа фака

Град
    Варна
    Пич, правила е тест - отрицателен. 3 дни закъснение може да се прояви от пътуване на далече, стрес, паника... контролно по история например.

Цветната бременност НЕ прилича на нормален цикъл и много лесно се разпознава.

Ако все пак имате някакви сериозни съмнения (абсолютно неоснователни, според мен), ОТИДЕТЕ НА ЛЕКАР!!!

Но щом й е дошло, е нормално да й се гади. При цикъла има кръвозагуба. Ако приятелката ти е от слаботелесните, при най-малката кръвозагуба може да й падне кръвното.

Благодаря за изчерпателния отговор Успокои ме. То тя по-принцип си е с ниско кръвно и и прилошава не рядко, но като ми каза, че не спира да и е лошо от сумати време и съвсем се шашнах.Пък и щото ми беше някво напрегнато като и закъсня...то винаги си ме гони параноята когато стане дума за закъсняващ цикъл. Благодаря много отново.
    маа фака

Град
    Варна
    Дано не ти се налага пак да заповядаш

Аз мисля че няма от какво да се притесняваш и смятам че й е ниско кръвното защото майка ми е с ниско кръвно и има точно същите симптоми който ти описа гадене, причерняване пред очите даже веднъж припадна главоболието е мн силно. Мога да препоръчам да кажеш на приятелката ти да си направи айрян със сол то е за нормализиране на кръвното също да пие кола или пепси схте и помогне да си качи кръвното и да го нормализира. Аиде успех и дано се оправя бързо.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Благодаря за отгоровите Все още има малко цикъл и бяло течение, но свършва и цикъла. Може ли да направим тест вече за да са ни мирни главиците?
    маа фака

О не тя вероятно има рядко срещана бременност(Вувис кървенис) която завършва с жълто-червено дете което обаче е мъртво и неоплодено.За жалост няма да можете да го гледате дълго,защото то ще се разложи.Мир на гела в който се е превърнало.
    Знам и мога!

Цитирай Първоначално написано от krokozel
    О не тя вероятно има рядко срещана бременност(Вувис кървенис) която завършва с жълто-червено дете което обаче е мъртво и неоплодено.За жалост няма да можете да го гледате дълго,защото то ще се разложи.Мир на гела в който се е превърнало.
    Tъпанар,пожелавам ти го на теб да ти се случи,да видя дали ще се ебаваш с това

B0je. mN sI zl3.. Kak moje da se podigrava6 s takiva ne6ta.. A ina4e za avtora- SPOKO :P I na men mi se e slu4valo :P Nqma povod za pritesneniq

Цитирай Първоначално написано от beautiful_f
    Ами ... може и да е бременна (цветна бременност), но зависи преди това кога сте го правили.. защото теста не веднага показва истината.. като и свърши направете още един ... а може да и е прилошало и от нещо друго не се знае
    Цветна бременност и и върви вече 6-ти ден?

Иначе спокойно щом и е дошло няма проблем пък и признаците като гадене не се усещат толкова скоро

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

moje da e tsvetna bremennost no pri neq tsikala e mn oskuden stiga da ste se pazili sig e ot ne6to dr ili ot pritesnenie pone spored men de

IMa dva varianta...sporedn men :
    1..Da e cvetna bremennost..no tova se sluchva dosta rqdko,puk i ti kazvash,che ste sa pazili..A i testa e "-"..ako napravi o6te edin nqma da e v izli6uk..no nqma osobeno mqsto za pritesnenie ..spoX
    2..Da e ot samiq cikul..Pri mn momi4eta se poqvqa takova nerazpolojenie,zashtoto Pada kruvnoto puk i gubi6 kruv se-pak..normlano e ..Moje da 1 put da i e tolkova lo6o,no za vsi4ko si ima 1 put..prosto se e olu4il moment ,v koio da se stresnete...No spored men e zaradi cikula.. nishto strashno..Shte i mine!
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

moga da kaza samo pozdravleniq za zagrijenosta koqto proqvqva6 spremo tvoqta priqtelka malko sa mom4etata kato tebe.A otnosno pritesnenieto vaob6te ne se 6a6kaite ne e bremenna 6tom i e do6lo,mojebi samneniqta sa ot pritesnenie ili ot dr faktori no sas sigurnost ne e bremenna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си