- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бира и цаца....
Eто , че доидоха и топлите дни и не се забиваме вътре в кафетата!Вчера и днес сядаме на вън и си поръчваме 1-2 бири и порция цаца...Ах как чаках това време супер! Но има един проблем доста са скочии цените дори и за нашият , не толкова голям град...Цацата е станала 2.20, а преди беше 1.20,40 ,а бирата от 1.20 е станала 1.50!Проблем няма исках да споделя , колко е яко така!
Ехеее над 50% скок![]()
Все пак ще цъкна една порция при първа възможност![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Старопрамен + цаца + картофена салата с лук!!
Прияде ми се
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Шуменско+Цаца+Пържени Картофи ммм... утре като стана първата ми работа е това мерси че ме потсети![]()
![]()
![]()
Всичко се дига...Ама съдба е тряя се примирим и да се молим бирата и цацата да не станат по 3 лева![]()
...
Не те упреквам ,но Zagorka rulz + цаца + дробче или пилешки хапки р , някой път и пържени картофи прекарвам..Първоначално написано от RAWRRR
Oo...днес цял ден гледах мачове в Казанлък и си пийвах биричка. Много добре ми се отрази. Цацата я замених с една кашкавалка![]()
Пфф...значи мога да си представя какви ще са цените във Варна...![]()
Тук Загорката е 1.80![]()
Арианата 1.50
за цацата незнам ...
we give it all.
Дояде да, допи едва ли, понеже никога не си допиваш бирата. Една глътка ако отпиеш пак биваПървоначално написано от RAWRRR
![]()
xax ..cacaaaaaa
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Бира,бой и расизъм![]()
![]()
Охооо бира и цаца...мисля,че току що един летен бриз ме повея![]()
![]()
...Бирааааа
![]()
Прав си да все пак е всносна ,но все пак Загорка е най-хубавата българска бира!Първоначално написано от _Becko_
Aз чакам да домъкнат корабчето на 1ва буна пак и да ядем цаца в морето. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^^^Тц...На мен БЕКС повече ми харесва
Вчера бях във фабрика "Загорка". Изобщо не ми беше лошоПървоначално написано от NightGuardian
И не ме викна ли бе ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Ти да не мислиш че е толкова лесно влизането?
Като ми пратят сники ще ти покажа Рая![]()
Бирааа+Цацаа+ПКСГосподи,Господи,получих оргазъм още в очакване на първата си порция за годината
ИСКААААААААААМ!
![]()
Ох, покрай тая тема пак се размечтах за моретооо. Отново живея в прекрасното близко бъдеще..
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Чакам с нетърпение!![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от Cukata
![]()
днеска времето е гадно...не става за бира и цаца