- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бира и цаца....
мразя Загорка, пия само голд, а по заведения има само 330, а малките бири са тъпи...Каменицата от миналото лято е ебати отврата, пия само в краен случай...Шуменското е по-трудно да се намери в заведение от някои видове наркотици...и Бекс не обичам...Амстел наливен пиех миналото лято, а зимата си умирааах от кеф със Столично тъмно (((;
всъщност най-много пия Каменица и Бекс...а цаца не обичам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ТО и аз не обичам цаца( и каменица, де..)
най-добре е с картофки![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
нема нищо по-арно от тва да си разплуеш тумбако на плажо с цаца, компири и ладна бира у ръка!
е тва е приказка, в комплект с едно курва без горнище до тебе и работата става "нема лабаво" !!!Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
^![]()
bira i caca -edno ot nai lo6ite ne6ta koito si pri4inqva 4oveka prez lqtoto
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Don't feed the trollsПървоначално написано от justme__
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да и аз се изненадах от скока на цените...Една малка стъклена кола вече е 1.50По-добре една от 2 литра
![]()
2 литра Арияна за 2,60
Май ще пропия твърд алкохол!
цаца + загорка = божествена комбинация
И аз И аз .. само да не вземе да стане още повече .. че ще излезне много солено цяло лятоПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
Бутилките от 330 мл са някаква абсолютна гавра!
По принцип са предназначени за клубовете за да те одерат с много пари за нещо малко!
Напоследък обаче забелязах че в много заведения изхитряват и предлагат бирата в 330 мл бутилки!
Затвор за такива хора!!!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.