.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Вкуса на момичетата

Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
    Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?
    Благодаря предварително за отговорите.

Re: Вкуса на момичетата

Цитирай Първоначално написано от 4a6ka-za-kafe
    Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
    Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?
    Благодаря предварително за отговорите.

НАМАЖИ Я С ШОКОЛАД

Бих била благодарна, ако още някой изкаже мнение по въпроса, и то не само за външно овкусяване, ами и за когато момичето яде определена храна.
    Чела съм например, че спермата ставала с особено приятен вкус, ако мъжът е ял ананас или е пил уиски.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    за първи път "чувам" нещо подобно ... тая тема определено ще ми е интересна ... айде и аз чакам отговори ..

ima razli4ni intimni kremove i sprei4eta s mirismi nai vajnoto e da se izmie6 mn mn dobre da se mahne kakvoto i da e okosmqvane da ima6 redovna higiena maje6 se ilis e pr1ska6 s specialno krem4e koeto da miri6e prieqtno i naistina e sladko nqma nujda da te majat s 6okolad xahaxhax

hottie
    Guest
    Ами същото горе-долу важи и за нас жените и най важното е да не пушиш. Определено има разлика. Иначе относно храните за мъжете се препоръчват плодове, за жените не знам. Може и да пробваш.

e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?
    Ами отразява се на вкуса на спермата както и се отразява и при момичетата. И аз не го вярвах докато приятелят ми не направи разликата (преди пуших) и каза че сега е коренно различно и много по-хубаво.

emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh

hottie
    Guest
    emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh
    Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.
    dam s nepu6a4ka ima malka razlika ama za sluzta mnogo faktori igraqt rolq kakto i pri mom4etata no pri vas momi4etata sekreta se otdelq ot drugade i ne sam rzpitval vseki pat kakvo si qla i kakvo si pila prosto use6tam vkusa i ako ne mi haresva spiram kakto pri bqloto te4enie e mnogo kiselo i taka razbrahme 4e ima
    Рано или късно всички си отиваме от този свят

pri vsqko momi4e e razli4no nz no naitina dori i pu6a4ka nqmala sm1 problemi pone do sega xhaxha 5 godini stana ma nz vinagi moje da ima dori kato sm1 s mom4e da mi b1rka az posle oblizvam sama s1m si use6tala vkusa i si4ko ne e lo6o ave ot mn ne6ta zavisi i ot smaite momi4eta kakto i da e pff na4etah se tuka na kvi li ne ne6ta omr1zna mi 4ak

hottie
    Guest
    Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил

emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e

hottie
    Guest
    emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e
    Да, не винаги е хубав. Кофтите е, че не можеш да презениш кога е вкусно и кога не :P

Плодовете май са универсално решение. Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 4a6ka-za-kafe
    Плодовете май са универсално решение. Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...
    Така си е

Мега фен Аватара на amatorium
    Vkusa e otnovo kaktoo pri mujete. Glemi porcii plodov + mlqko q pravqt da e po-klusna.
    Eating isn't cheating - Arnold

ave 4estno kazano ne me int tolkova vkusno li e ne e li vkusno vajnoto e 4e te kefi smaoto pravene ahha aide omitam se na daskalo 4ao

Град
    your mind,your body and your soul
    Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил
    [/b]i na men mi se e sluchvalo sushtoto neshto
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Ot gultaneto da boli stomah Edva li e ot tova ...

Повече от фен
    Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ооо аре гълтай ти да те видим Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ооо аре гълтай ти да те видим Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.
    Haide ne se izlagai s podobno izkazvane.

Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате...
    Още в началото си забелязах грешката, ако държиш да знаеш. Ама реших, че не е от толкова голямо значение, пък и толкова неграмотни срещнах, че едва ли толкова много биха забелязали, че и да spam-ят в темите със забележки. За информация, пише се "Хайде" и "В постовете". Няма да споменавам пунктоацията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си