- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснявам се...
да питам момичетата били ли са с някой, с "малък" член - 13-15см и как беше?
щото ся знам че е природа ама искам да я задоволя и ще направя сичко квото трябва...
bila sum s ... ne tolkova golqm da kajemepolu4ava se. nqkoi pozi sa nevuzmojni, v dr postoqnno se vadi, no ako se zamisli6 ... 4ustvitelnostta na vaginata e okolo na4aloto, v dunoto ii nqma nervni okon4ania taka 4e s malko po-ve4e usilia nqma da ima6 problem
![]()
Щом ще правиш всичко квото трябва, ползвай си езика.Първоначално написано от SonyEricsson
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1no ot mom4etata s koito nai mnogo mi haresa be6e s malaknablegni na lubovnata igra i ne mu misli kato se stigne do sa6tinskata 4ast
![]()
Брат веднъж стана на въпрос така във компанията и момичетата каза че когато е НЕангажиращ секс има значение но когато си със Точния човек няма значение важен е размера на чуставата а не на Пениса![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
аз съм на 15 годинки и ми е 14 санта брат и от к'о да ме е срам ?? всичките дето съм очаткал са били доволник'ъв е проблема когат' един човек знае как да действа ?? какъв е проблема когат' си поддържан и всичко ти е наред ??
споко бат'ка
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Ае на бас че не си "очатквал" нито един път през живота си !Първоначално написано от Stamera
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
И на т'ва му викаш малък ? Споко и по-тежки случай има..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Хаха и на мен това ми беше на езикаПървоначално написано от Xtuning
![]()
Първоначално написано от Xtuning
След онази тема на 13 годишната мацка, която искала да прави секс, няма да се учудя, ако пича е треснал повече от мен, теб и половината мъжко във форума. Младите са започнали да се трескат повече пъти, от колкото аз цигари пуша за 1 ден....![]()
То за момичетата е нормално,има някои и да удвоиш това което пушиш за един ден пак нямат настиганеПървоначално написано от GameFace
.
Но ми е странно някоя да пусне на някой 13-14-15 годишен!
Не,че ги няма,но са застрашени видове![]()
Те вече на 15 са готови да пуснат на вечерята си, па ти за глупости се притесняваш...![]()
Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
даааам
The Spark
da,az redovno merq pi6kite na mom4etata s koito spq
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
...Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
и аз тва си помислих....
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мен ако питаш не ти е някакъв микроскопичен,че да се впрягаш.Има пози,в които усещането е по-плътно.Например ако е отдолу,абе откъдето и да е - да е със събрани крачета и готово.А ако отскоро правиш секс и не можеш да го вкаряш като е вече със събрани крачета,първо вкарваш,после ги събира и готово.Ако искаш да съм по-подробна,кажи и ще се помъча да дам по- конкретно за позичките.
Абе.. хора да ви кажа тука последния месец и несщо според моите наблюдения тия лапитии на по 14-5 годинки вече яко почват да водят полов живот и мен ми е интересно как става тази работа но е така...Първоначално написано от aciko
14-15-16 см. е малко за теб, за да задоволиш едно момиче?!Не мисля, че са малко.
![]()
Stamera написа:
аз съм на 15 годинки и ми е 14 санта брат и от к'о да ме е срам ?? всичките дето съм очаткал са били доволни Cool к'ъв е проблема когат' един човек знае как да действа ?? какъв е проблема когат' си поддържан и всичко ти е наред ?? Surprised споко бат'ка
Ае на бас че не си "очатквал" нито един път през живота си !
+1![]()
\
/
ii sega po temata.... mmmm priznavam 4e ne razbiram mn mn maa sum 4el na mn mesta 4ee vaginata na jenata e 13-14 sm ili ne6to takova taka4e za kvo ti e po golqm... sry ako ne sum prav prosto kazvam kvo mislq ....![]()
![]()
На бас че е ''очатквал'' ?!Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
аа по темата - н0рмално ее как ще е малък..сп0к0йн0, има и п0-зле
![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
Първоначално написано от aciko
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Братле нема кфо да се косиш...Ако има чувства мацката няма се обиди...и дори да не я задоволиш с вагинален секс....довърши я с орален...казано си мисля че ще си прекараш перфектно и комплекса ти ще се изпари![]()
Entombed For live
Ето как става.Първоначално написано от Jumper
Намират си някой батко с 3-4 годинки (най-малко) ,по-голям от тях,разбира се трябва да има количка да ги вози насам натам.Вече много модерно стана,всяка 12-14 годишна пикла ,ходи с батко!
Батковците много ги къткат,просто защото немогат да си намерят свястна приятелка на тяхната възраст,и праскат малките.