.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    ..във един измислен свят..

Просто една изповед...

Здравейте на тези които са решили да четът.. нямам намерение да навлизам в подробности да ви се обяснявам като някоя откачила тинейджърка ..
    На моменти ей така се сдухвам... Започвам да си мисля за лятото което никога няма да върна повече Спомням си за всички грешки които съм правила..за всички изпуснати мигове .. за голямата любов която адски ме нарани.. за сълзите които съм проляла за ента си идиоти .. Не съм плакала от последния път когато прекарах сама нова година .. без момчето ми .. далеч от него.. Не исках да плача и си бях обещала обаче не мога..има такива моменти в които като си пусна определена песен и имам някакви спомени от нея..
    Имали ли сте такива моменти .. Нито искам да виждам сега някои нито искам да говоря.. предпочитам да го напиша пред вас- непознатите..отколкото да споделя с приятелка .. за този момент е така..вярвам единствено на себе си ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Споко.От това, което виждам си блондинка.. няма да имаш проблеми
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Русо гладно нема.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

izumqvam se ot tezi koito sa ti otgovorili.mila napulno te razbiram se6tam se za momentite koito sum prekarakla s biv6i eto sega dori se razdelqm s gadjeto si i si misleh 4en e mi puka no sega pla4a sama iii prosoo ubiistveno e ;(;( :cry

Преди много време и аз бях в подобна ситуация. Доколкоро ми става ясно от обяснението ти даже почти същата. Мислех, че живота е гаден, че няма смисъл от нищо, всяко едно нещо ми навяваше спомени и живеех в своя малък ад. Разтроивала съм се не само от песни, а като цяло от мног дребни и незначителни неща.
    Сега обаче сичко се промени. Времето лекува. Съвета който мога да ти дам е да не мислиш чак толкова за миналото и да не съжеляваш за нищо. В крайна сметка не можеш да го поправиш и само си губиш времето в съжаление. Колкото по рано престанеш да се самоизмъчваш, толкова по-добре. Когато сега преосмислям какво съм преживяла осъзнавам колко много съм се пременила, за добро или за лошо.
    Като за последно мога да кажа, че напоследък е на мода депресията, ама съвета ми е да бъдеш демоде и да се отпуснеш :P :*
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

Мила,мн е гадно ;(.Аз в момента съм точно в същата ситуация,ако не и по-лошо.Като чели всичко иска да ми напомня на него и понякога ей така ми се пълнят очите като се сетя нещо свързано с него...Надявам се и мене времето да ме излекува..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    kfa vrazka ima cveta na kosata sas sastoqnieto i ?!?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

МУЗИКА!!!!
    !!!IYIБългария Над ВсичкоIYI!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    kfa vrazka ima cveta na kosata sas sastoqnieto i ?!?!
    Нали умниците трябва да се изкажат..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Просто една изповед...

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Здравейте на тези които са решили да четът.. нямам намерение да навлизам в подробности да ви се обяснявам като някоя откачила тинейджърка ..
    На моменти ей така се сдухвам... Започвам да си мисля за лятото което никога няма да върна повече Спомням си за всички грешки които съм правила..за всички изпуснати мигове .. за голямата любов която адски ме нарани.. за сълзите които съм проляла за ента си идиоти .. Не съм плакала от последния път когато прекарах сама нова година .. без момчето ми .. далеч от него.. Не исках да плача и си бях обещала обаче не мога..има такива моменти в които като си пусна определена песен и имам някакви спомени от нея..
    Имали ли сте такива моменти .. Нито искам да виждам сега някои нито искам да говоря.. предпочитам да го напиша пред вас- непознатите..отколкото да споделя с приятелка .. за този момент е така..вярвам единствено на себе си ..
    Spoko, ne se zatvarqi v sebe si.I az sum se 4uvstvala taka,dosta e 6ibano tva sustoqnie...Ot depresii polza nqma i ot sulzi.Drugiqt put,kogato ti se pla4e si pusni qka kupondjiiska pesni4ka i misli za ne6to hubavo. Tova e ot men.

Град
    Варна
    мацка много добре знам за какво говориш .. аз съм абсол'тно същатата .. просто на някой моменти сме по слаби .. по същия начин се получава и при мене .. с песните .. местата където отида и т.н. всичко е спомени .. няма как да избугаш от тях .. но по добре помни само хубавите ...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Oфф тия първите двама дето са отговорили са някви тъпи комплексари, не ги слушайте!!
    The Spark

Ох и аз понякога съм така . Нормално е , но е много неприятно . Обаче цаката е в това да не се впрягаш чак толкова много ! Аз се опитвам , и има ефект . Не се сдухвам !

Град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Oфф тия първите двама дето са отговорили са някви тъпи комплексари, не ги слушайте!!
    По добре млъкни че простотията ти много контрастира тук

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    И аз имам много такива моменти и много често но какво да се прави такава ни е психиката Разбирам те напълно!
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си