- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕСКАПЕЛ
аз имам въпрос...понеже на скоро ми се наложи да пия Ескапел...Възможно ли е страничните ефекти от листовката да се появят след 1 седмица?Защото го пих на 28 вечерта(след 4 4аса след "гафа")и още не ми е дошло а ми казаха 4е трябва да ми дойде до 1сед след като сам го изпила.От 2 дена ме болят яйчниците,усещам някакво напрежение..Гардите ме болят от малко повече време .. и нз мн съм объркана.Днес си правих тест и е отрицателен ама нзз още имам страх ... Повече не искам да ми се налага да го пия!И междудругото сте прави ... аз го пих повече от страх май.
Сигурно ще ти дойдеДо колкото съм чела в този форум ескапел разбърква цикъла
![]()
...
луд ли си е? ЖОРО Е НЕВИНЕН!!Първоначално написано от alex_devv
По темата.. Не го пий от "страх" щото тва не са бонбонки, пий го ако има нужда.. И да чел съм че това са страничните ефекти, но и трябва да ти дойде цикъла... демек да изхвърлиш ..ае да не се обеснявам че ще излезе че знам повече отколкото някои други.. А и да прецакват цикъла..
The Spark
Здравей, въобще не се притеснявай, взимала съм Ескапел вече 4-5 пъти (почти като бонбончета бони бон ги взимам) Нормално е да ти закъснее, понякога дори и с месец закъснява. Боли те корема, циците, гадно ти е, но ще ти мине. Обещавам...особено щом теста е бил отрицателен
![]()
Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!
tezi ne6ta stra6no obarkvat cikala,ne 4akai da ti se normalizira do nqkolko meseca
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Има една мнооооого хубава тема от Кака ни Хоти точно за това хапче,ама от де акъл да потърсиш малко ....
Play hard,go PRO!
Ама че тя е даже на 1ва страница май...то голямо търсене се изисква
То на стики темите никой не обръща внимание,камоли да ти рови в дъното на страницата...а това ТЪРСЕНЕ какво ли ще ееее....
Play hard,go PRO!
Ескапеле струва 30 - 45 лева и трябва да се испие до 3 дена след рисковия полов акт . Спокойно ще ти дойде , лекарството има страничния ефект да разбърква цикъла . Щом теста е отрицателен значи всичко е ок
temata za escapel q vidqh daje i sam pisala tam... ama tva 4e vie ne gledate si e vash problem.Mersi na vsi4ki dr koito mi dadoha otg :P
Въпреки че не съм жена съм доста запознат с тези работи ако небяхме направили аборт с гажето сега щях да съм тати на дете на 1 година и 8 месеца ,та от тогава доста чета за тези работи .Ама както и да е сега по темата .
Ескапел струва от 23 до 28 лв спред зависимост от аптеката от която го копувате.
Ескапела е 75 % на хормонална основа , което наистина разбурква хормоните , нормално е да те болят гърдите както и яйчниците .
Възможно е да не ти дойде цикъла дори и след месец , но когато дойде ще е по продължителен и силен . Ако те пропусне над 1 месец бих те посъветвал да идеш на генеколог .
Симптомите след употреба на Ескапел и по време на Бременност са почти едни и същи само че при ескапел няма причина да връщаш поръчките ,а точно обратното имаш голям апетит въпреки че ти е кофти .
Хей и не вярвайте много много на тестовете , 3 теста отрицателни резултати и след това на генеколог ама ти си бременна в 3тия месец
Споко аборта струва м/у 45 и 80 лв не е кой знае колко скъпо а и не е толкова страшно дори и с местна упойка
Успех !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736 ... eto vi temata mislq 4e trqbva vseki umnik koito pie escapelle kato bonboni da q vidi
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ти чуваш ли се бе??Как ще ги вземаш като бони бон?Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
В самото упътване си пише че ескапел може да се взима веднъж на 6 месеца!В противен случай при такава честа употреба няма да можеш да имаш деца!
![]()
доцент 5StaR се обади.. но е правПървоначално написано от 5StaR
.....Love You Forever..........