.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Най-вероятно ще го оставя . Няма смисъл да съм с човек , който не ме обича и би ме заменил с някоя друга .

tova e mnogo glupavo da ti go kaje predpolagam kak se 4uvstva6 no kato ima tolkova golqma usta si nameri drugo mace ne se zanimavai s neq

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Оле майко мила... Направо ще стане меле..

Животът е адът описан в Библията!

пращаи го да си ходи при другата

Хващам си чантичката и да ми види задника за последно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    у вас ;]

Re: Ако гаджето ви каже ....

ще разбера че не ме обича и едва ли ще се задържим задълго заедно... не бих позволила някой да си играе така с мен.. ама ако го обичам.. тогава става по сложно...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Винаги съм била против да правиш секс с някого и да го зарежеш, но пък и винаги съм била против идеята да си с някого само докато се появи по-добро, без да храниш чувства. Така че, според мен, в този случай просто ти трябва да извлечеш най-голяма полза от връзката си, без да ти пука за момичето, както на него явно не му пука за теб. А ако имаш възможност да я зарежеш преди тя да те е зарязала, супер. Ако вземе да мрънка, пращай я да си търси "по-добрия". Все пак по закона на джунглата по-силният оцелява, а тя даже като си признава, че няма воля да устои на изкушението, дори и да знае, че ще нарани човека, с когото е... Какво да си говорим? Може само да отиде патки да пасе...

П.П.: По-големи глупости досега сякаш не съм писала, но се надявам фактът, че съм сънена и че е 7:30, да ме оправдае.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

А е по въпроса Ако гаджето ви каже ....
    -Ем ше му еба маиката и и така х)

ot replikata i razbiram 4e tqe s teb prosto ei taka po dobre q ostavi qvno ne te obi4a kakto ti neq nameri momi4e kumkoeto da naso4i6 tezi silni 4uvstva naprimr nqkoq macka ot foroma :P maitap neznam pogovorete si seriozno kakvi sa vi 4uvstvata i vzaimootno6eniqta i ti se preceni no tqn e zaslujava tvoqta lubov spored men

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Оле майко мила... Направо ще стане меле..
    Samo taka,bazikam se haha.Edavali 6te mi stane qko,no 6te mu kaja da si vurvi i tva e.Posle 6te se vurne...

ооо ще го побъркам нещастника...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

jalna mu maika,ako go kaje
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    In Devil's Castle
    бих се натъжила а после бих скъсала с него
    someone else...

Град
    В АдА
    Ще му кажа и аз същото

;]

Emi bih q razbral, zashtoto vseki tursi nai dobroto i az pri vseki odoben moment ako namerq momiche pri koeto trypkata e po golqma i sichko mn poveche mi haresva i sam gotov za neshto novo zashto da ne...A ako mi go kaje bih i kazal ami uspeh..Pak i bih q popital dali iska oshte da sme zaedno.Shtom taka direktno mi kazva che bi me zamenila znachi chustvata sa istinali i ne stava veche..Kato ne tq dr she momicheta kolkoto si iskash .
    JIVOTA DAVAM,RODINA NE DAWAM !!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По-добре я зарязвай отсега. Какъв е смисъла да си с нея, щом тя открито те заплашва, че може да ти изневери някой ден... по-добре недей да чакаш да ти изневери ида се чудиш откъде ти е дошло. Не ти трябва такава приятелка.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ако момичето с което ходя ми каже такова нещо още като ми го каже ще и кажа "значи така а ако намериш друг ще ме смениш а ходи си го търси за мен забрави сбогом"
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Ще я питам защо е с мен .... ако смята да ме заменя с друг.
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Мега фен Аватара на Spider4eto
    прав му път

Мега фен Аватара на koalka
    Опредлено ще ми стане доста неприятно...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    you're joking

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Хич не ми пука дали ще ми каже нещо такова.Всеки мъж трябва да знае,че жена без резерви НЯМА.Някой даже си имат дълбоки резерви...Та кой ще уплаши?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    прав му път
    крива му пътечка...

ще се опитам да разбера каква е причината да ме заменя .. ще ми бъде адски неприятно ..
    Пак онази лудата в мойто огледало видях,
    как гримира болката и те пуска в своя свят....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Какво да кажа-ако иска друга, ей му вратата. Той е на ясно, че ще загуби много, губейки мен. Не, че аз няма да загубя, ама няма да му се моля да остане при мен, щом иска друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си