- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви каже ....
Най-вероятно ще го оставя . Няма смисъл да съм с човек , който не ме обича и би ме заменил с някоя друга .
Оле майко мила... Направо ще стане меле..
Животът е адът описан в Библията!
Хващам си чантичката и да ми види задника за последно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ще разбера че не ме обича и едва ли ще се задържим задълго заедно... не бих позволила някой да си играе така с мен.. ама ако го обичам.. тогава става по сложно...
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Винаги съм била против да правиш секс с някого и да го зарежеш, но пък и винаги съм била против идеята да си с някого само докато се появи по-добро, без да храниш чувства. Така че, според мен, в този случай просто ти трябва да извлечеш най-голяма полза от връзката си, без да ти пука за момичето, както на него явно не му пука за теб. А ако имаш възможност да я зарежеш преди тя да те е зарязала, супер. Ако вземе да мрънка, пращай я да си търси "по-добрия". Все пак по закона на джунглата по-силният оцелява, а тя даже като си признава, че няма воля да устои на изкушението, дори и да знае, че ще нарани човека, с когото е... Какво да си говорим? Може само да отиде патки да пасе...
П.П.: По-големи глупости досега сякаш не съм писала, но се надявам фактът, че съм сънена и че е 7:30, да ме оправдае.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А е по въпроса Ако гаджето ви каже ....
-Ем ше му еба маиката ии така х)
ot replikata i razbiram 4e tqe s teb prosto ei taka po dobre q ostavi qvno ne te obi4a kakto ti neq nameri momi4e kumkoeto da naso4i6 tezi silni 4uvstva naprimr nqkoq macka ot foroma :P maitap neznam pogovorete si seriozno kakvi sa vi 4uvstvata i vzaimootno6eniqta i ti se preceni no tqn e zaslujava tvoqta lubov spored men![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Samo taka,bazikam se haha.Edavali 6te mi stane qko,no 6te mu kaja da si vurvi i tva e.Posle 6te se vurne...
![]()
![]()
ооо ще го побъркам нещастника...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
jalna mu maika,ako go kaje![]()
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
бих се натъжилаа после бих скъсала с него
![]()
someone else...
Emi bih q razbral, zashtoto vseki tursi nai dobroto i az pri vseki odoben moment ako namerq momiche pri koeto trypkata e po golqma i sichko mn poveche mi haresva i sam gotov za neshto novo zashto da ne...A ako mi go kaje bih i kazal ami uspeh..Pak i bih q popital dali iska oshte da sme zaedno.Shtom taka direktno mi kazva che bi me zamenila znachi chustvata sa istinali i ne stava veche..Kato ne tq dr she momicheta kolkoto si iskash .
JIVOTA DAVAM,RODINA NE DAWAM !!!!
По-добре я зарязвай отсега. Какъв е смисъла да си с нея, щом тя открито те заплашва, че може да ти изневери някой ден...по-добре недей да чакаш да ти изневери ида се чудиш откъде ти е дошло. Не ти трябва такава приятелка.
![]()
ако момичето с което ходя ми каже такова нещо още като ми го каже ще и кажа "значи така а ако намериш друг ще ме смениш а ходи си го търси за мен забрави сбогом"
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ще я питам защо е с мен .... ако смята да ме заменя с друг.
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
you're joking![]()
Хич не ми пука дали ще ми каже нещо такова.Всеки мъж трябва да знае,че жена без резерви НЯМА.Някой даже си имат дълбоки резерви...Та кой ще уплаши?![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
крива му пътечка...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
ще се опитам да разбера каква е причината да ме заменя .. ще ми бъде адски неприятно ..
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Какво да кажа-ако иска друга, ей му вратата. Той е на ясно, че ще загуби много, губейки мен. Не, че аз няма да загубя, ама няма да му се моля да остане при мен, щом иска друга.