- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако гаджето ви каже ....
Първоначално написано от everest__
може да е имала предвид, че няма такъви да ти направи комплимент нз..
Първоначално написано от 5StaR
аз ще го науча че не се пише "шт" а "щ" и ще допълня " go to da dogs"
Ебеш и зарязваш тфа ене ти трябва някой, на който едва ли не не му пука за тебе
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Ще ми стане естествено много гадно ... но това е живота !
Opredeleno ne bih se napravila na priqtno razseqna!I opredeleno ne bih produljila putq si s tozi chovek,kolkoto i da e bolezneno!
Em..qvno gadjeto ti nikak ne durji na teb i spored men... edinstveata alternativa da ostanesh s nego e ako mnogo naisinta mnogo go obi4a6..i si sigurna v sebe si - che shte mojesh da promenish tova mu mislene..NO ako e ot prostacite,misleshti samo i edinstveno za SEX-A ...Bii mu 6uta..
tva e moito mnenie...
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
+1Първоначално написано от LadyDi
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
накратко...една майна и готово...никой не може да ти казва че си заменим/а...супер обидно ев такъв случай не си заслужава да си с такъв човек...няма смисъл!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих се радвал, че е откровена. Вие кво очаквате - че на 17 години ще срещнете голямата любов happily ever after?Първоначално написано от everest__
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от everest__
Предполагам че няма да я погледна повече ако ми наговори такива глупости ,зависи от първоначалната ми реакция .../въпреки че дълго време ще изживявам чувствата си емоционално
/ Но неочаквам да ми каже такова нещо защото мисля че я познавам доста добре. Надявам се да не ми говори такива глупости щото съм много емоционален, но и много краен /малко се поунесох/ ...
Аз ако бях на твое място стях да я зарежа без да се замислям особено... За какво да и треперя, като немога да и имам доверие?
Мисля че това ти го е казала за да се подсигури за да ти изневери и после да се оправдава с това... много е подла... а и ако те обичаше нямаше да ти каже такова нещо, но сигурно я оставяш да ти се качва на главата (хубаво е да не и навлизаш в личното пространство и да и имаш доверие след като знаеш че няма да направи някоя глупост, но не мисля че тя е от толкова примерните ) .
/Лично мнение/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
ще я извикам да се видиме и ще и кажа оставям те да търсиш този "някой" който ще те омае,явно аз не мога!аз ще потърся някоя която да ме оцени като човек...Сбогом!Първоначално написано от everest__
И така...Ама бих го направил така,че да не спи 1 седмица...Ще й кажа шокова доза неща...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Ще го оставя да бъде щастлив![]()
![]()
![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
ти неси ли малка още за бебешоци?Първоначално написано от darla_f
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.