Цитирай Първоначално написано от everest__
Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?

Предполагам че няма да я погледна повече ако ми наговори такива глупости ,зависи от първоначалната ми реакция ... /въпреки че дълго време ще изживявам чувствата си емоционално / Но неочаквам да ми каже такова нещо защото мисля че я познавам доста добре. Надявам се да не ми говори такива глупости щото съм много емоционален, но и много краен /малко се поунесох/ ...

Аз ако бях на твое място стях да я зарежа без да се замислям особено... За какво да и треперя, като немога да и имам доверие?
Мисля че това ти го е казала за да се подсигури за да ти изневери и после да се оправдава с това... много е подла... а и ако те обичаше нямаше да ти каже такова нещо, но сигурно я оставяш да ти се качва на главата (хубаво е да не и навлизаш в личното пространство и да и имаш доверие след като знаеш че няма да направи някоя глупост, но не мисля че тя е от толкова примерните ) .

/Лично мнение/