.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от everest__
    Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?

може да е имала предвид, че няма такъв и да ти направи комплимент нз..

Ще разбера, че толкова ме и уважава...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Бих я помолил да ме научи кога се пише "И" и кога "Й" ..
    Бих и казал " лол фу нигга "

аз ще го науча че не се пише "шт" а "щ" и ще допълня " go to da dogs"

Град
    sF-to xD
    Ебеш и зарязваш тфа е не ти трябва някой, на който едва ли не не му пука за тебе
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами ако ми го каже ще разбера колко "много" ме обича и държи на мен този човек. И след като ясно е заявил, че е готов да ме смени... За какво изобщо ще е с мен?! Просто ще си чака сам "голямата" среща...
    +1 Бий й шута на нещастничката!

Ще ми стане естествено много гадно ... но това е живота !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Opredeleno ne bih se napravila na priqtno razseqna!I opredeleno ne bih produljila putq si s tozi chovek,kolkoto i da e bolezneno!

Em..qvno gadjeto ti nikak ne durji na teb i spored men... edinstveata alternativa da ostanesh s nego e ako mnogo naisinta mnogo go obi4a6..i si sigurna v sebe si - che shte mojesh da promenish tova mu mislene..NO ako e ot prostacite,misleshti samo i edinstveno za SEX-A ... Bii mu 6uta.. tva e moito mnenie...
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Бих я помолил да ме научи кога се пише "И" и кога "Й" ..
    Бих и казал " лол фу нигга "
    off topic/: Определено имаш нужда да знаеш кога е "И" и кога "Й" (на нея). Както и какво е това "ЗВОК"... от прозвОча.

Както и да е. Граматически подробности.

on topic: Брат, ако я обичаш, бий й шута. Ако не я обичаш - еби я, преди да я омаят. Това е положението. По-розово нЕма да стане
    +1
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на Hilary_
    накратко...една майна и готово...никой не може да ти казва че си заменим/а...супер обидно е в такъв случай не си заслужава да си с такъв човек...няма смисъл!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    "Kvo kato me boli?Mainata ti..." e tva shte mu kaja i da vyri da si tyrsi momicheto/momcheto za nego/neq.Az zakvo sum s nego kato ne iska neshto drugo..da se iznasq!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Re: Ако гаджето ви каже ....

Ако гаджето ви каже че би ви заменила за др. ако го срештне , какво бихте направили ?Отговори моля и от момчета и от момичета.
    Бих се радвал, че е откровена. Вие кво очаквате - че на 17 години ще срещнете голямата любов happily ever after?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?

Предполагам че няма да я погледна повече ако ми наговори такива глупости ,зависи от първоначалната ми реакция ... /въпреки че дълго време ще изживявам чувствата си емоционално / Но неочаквам да ми каже такова нещо защото мисля че я познавам доста добре. Надявам се да не ми говори такива глупости щото съм много емоционален, но и много краен /малко се поунесох/ ...

Аз ако бях на твое място стях да я зарежа без да се замислям особено... За какво да и треперя, като немога да и имам доверие?
    Мисля че това ти го е казала за да се подсигури за да ти изневери и после да се оправдава с това... много е подла... а и ако те обичаше нямаше да ти каже такова нещо, но сигурно я оставяш да ти се качва на главата (хубаво е да не и навлизаш в личното пространство и да и имаш доверие след като знаеш че няма да направи някоя глупост, но не мисля че тя е от толкова примерните ) .

/Лично мнение/
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Сахара
    ще я извикам да се видиме и ще и кажа оставям те да търсиш този "някой" който ще те омае,явно аз не мога!аз ще потърся някоя която да ме оцени като човек...Сбогом!
    И така...Ама бих го направил така,че да не спи 1 седмица...Ще й кажа шокова доза неща...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Ще го оставя да бъде щастлив
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    miiii az sum momi4e i ako partniora mi mi kaje ne6to ot toq rod, 6te napravq 3 ne6ta-
    1.bez da davam izli6ni povodi za skandal 6te si sabera bagaja
    2.6te sabera bagaja i na bebe6oka
    3.dvamata s malkiq bebok 6te izlezem vednaj za vinagi ot tazi ku6ta,a toi da si sedi sami4ak v neq i da me "zamenq" s koqto i kolkoto pati si pojelae.
    ти неси ли малка още за бебешоци?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си