- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато ме лиже не ми е кеф,дали е защото съм девствена?
Като за начало...Здравейте!на 15 години съм и си имам сериозен приятел (не сме правили секс следователно съм девствена)... той ме е лизал,но изпитвам ацки минимално удоволствие от това... дали е от девствеността или просто той не си върши работата както трябва...? благодаря ви предварително
:P
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ili nesi e svar6il rabotata kakto trqbva ili nesi se otpysnala dostata4no .Първоначално написано от jojoa
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
определено не е от това, че си девствена![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Отпусни се.Мисли замо и единствено за любовта ти към него и за нищо друго,през момента когато той те . . . ! Не мисля,че девствеността ти играе голяма роля.Първоначално написано от jojoa
Отпусни се и си мисли за кефа.
Много го мислиш и се притесняваш... няма как да ти е 'кеф' така.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1- явно не се отпускаш...![]()
2-Няма начин да пречи...![]()
3-Пък може и да е накъдърник..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
отпусни се максимално, както казаха другите пред мен... а според мен това че си девствена няма нищо общо с това, че не изпитваш удоволствие
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
da,a moje itoi da ne go pravi kakto trqbva,noi taka da e pak ne e normalno absolutno i6to dfa ne use6ta6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
отпускаш се...забравяш за всичко останало и само се наслаждаваш...и оп докато се усетиш си се подмокрила доста обилно....така да се каже...по друг начин нз как да ти го обясня...айди и спокс...
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма зна4ение девствена ли си или не. Мом4ето не си върши работата както трябва, или ти не се отпускаш достатъ4но
![]()
Робинята на Quench
Добре че писа по темата и мен ми беше интересно дали играе някъква роля девствеността в това но аз си мислех че няма значение защото това се пак си е клитор които е адски чувствителен а и се пак си има клиторен оргазам които няма нищо общо с вагиналния.
Ако го прави от скоро той сега ти опознава тялото. Явно още не се справя добре, което не означава, че ще е винаги така. При всяка жена е различно.
Твоя задача е да го напътстваш, като му казваш кое най-ти доставя удоволствие, върху кое да се съсредоточи. Не да му даваш урок разбира се, а просто докато го прави на местата, които усещаш, че ти харесва да кажаш - о да,точно така, не спирай... и т.н.
Все пак ние жените понякога сме много сложни и различни и не е лошо да помагаме![]()
Ami ima 2 varianta. Kato cqlo si oshte malka i ne si dostatuchno sexualno nastroena za takiva laski i tuk idva i vtoroto: toi trqbva da e dostuchno dobur i sebeotdaen, za da se nauchish da go useshtash![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не е ,че си девствена,моят съвет е когато нацели някое движение,от което изтръпваш,да го показваш-да стенеш,пъшкаш,оо,даа-каш и т.н.,а когато прави нещо не яко-нищо и той ще усети къде как и какво-при мен действа,защото за да те лиже,значи иска да ти достави удоволствие и като те чува,ще се ориентира
Spored men si se pritesnila mnogo ... kolkoto i da e nekaduren ne moje 4ak puk takova minimalno udovolstvie.... otpusni se i se naslujdavai![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
хехе за доста отрицателно време толкова съветивие сте златни
благодаря ви
![]()
Long Live Rock and Roll
For Heavy Metal We Would Die
emi ako go pravi ot skoro,nai veroqtno neznae kak da go pravi i za tva da ne ti e mn kef![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
+100000000Първоначално написано от Alice Fox
![]()
nqma nikakva vruska s tova 4e si devstvena! moje negovata tehnika da ne e mn spolu4liva ili ti da ne se otpuska6 dostatu4no! trqbva naistina da si nastroena na tema frenska lubov i da ne misli6 za ni6to dr![]()
Притеснява6 се твърде много според мен а няма за какво... ни6то не пе4ели6 с това притеснение![]()
![]()
![]()
Просто твоя приятел е бездарник!!!! :P :P :PПървоначално написано от jojoa