.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Когато ме лиже не ми е кеф,дали е защото съм девствена?

Като за начало...Здравейте! на 15 години съм и си имам сериозен приятел (не сме правили секс следователно съм девствена)... той ме е лизал,но изпитвам ацки минимално удоволствие от това... дали е от девствеността или просто той не си върши работата както трябва...? благодаря ви предварително :P

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Re: Въпросче :)

Цитирай Първоначално написано от jojoa
    Като за начало...Здравейте! на 15 години съм и си имам сериозен приятел (не сме правили секс следователно съм девствена)... той ме е лизал,но изпитвам ацки минимално удоволствие от това... дали е от девствеността или просто той не си върши работата както трябва...? благодаря ви предварително :P
    ili nesi e svar6il rabotata kakto trqbva ili nesi se otpysnala dostata4no .
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

определено не е от това, че си девствена
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Re: Когато ме лиже не ми е кеф,дали е защото съм девствена?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Отпусни се.Мисли замо и единствено за любовта ти към него и за нищо друго,през момента когато той те . . . ! Не мисля,че девствеността ти играе голяма роля.

Отпусни се и си мисли за кефа.

Много го мислиш и се притесняваш... няма как да ти е 'кеф' така.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    1- явно не се отпускаш...
    2-Няма начин да пречи...
    3-Пък може и да е накъдърник..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Много го мислиш и се притесняваш... няма как да ти е 'кеф' така.
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    у вас ;]
    отпусни се максимално, както казаха другите пред мен... а според мен това че си девствена няма нищо общо с това, че не изпитваш удоволствие
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    отпусни се максимално, както казаха другите пред мен... а според мен това че си девствена няма нищо общо с това, че не изпитваш удоволствие

da,a moje itoi da ne go pravi kakto trqbva,noi taka da e pak ne e normalno absolutno i6to dfa ne use6ta6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    отпускаш се...забравяш за всичко останало и само се наслаждаваш...и оп докато се усетиш си се подмокрила доста обилно....така да се каже... по друг начин нз как да ти го обясня...айди и спокс... :P

Мега фен
    Град
    SF
    Няма зна4ение девствена ли си или не. Мом4ето не си върши работата както трябва, или ти не се отпускаш достатъ4но

Робинята на Quench

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Няма зна4ение девствена ли си или не. Мом4ето не си върши работата както трябва, или ти не се отпускаш достатъ4но
    +1

Добре че писа по темата и мен ми беше интересно дали играе някъква роля девствеността в това но аз си мислех че няма значение защото това се пак си е клитор които е адски чувствителен а и се пак си има клиторен оргазам които няма нищо общо с вагиналния.

hottie
    Guest
    Ако го прави от скоро той сега ти опознава тялото. Явно още не се справя добре, което не означава, че ще е винаги така. При всяка жена е различно.
    Твоя задача е да го напътстваш, като му казваш кое най-ти доставя удоволствие, върху кое да се съсредоточи. Не да му даваш урок разбира се, а просто докато го прави на местата, които усещаш, че ти харесва да кажаш - о да,точно така, не спирай... и т.н.
    Все пак ние жените понякога сме много сложни и различни и не е лошо да помагаме

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ima 2 varianta. Kato cqlo si oshte malka i ne si dostatuchno sexualno nastroena za takiva laski i tuk idva i vtoroto: toi trqbva da e dostuchno dobur i sebeotdaen, za da se nauchish da go useshtash
    Eating isn't cheating - Arnold

Повече от фен
    Не е ,че си девствена,моят съвет е когато нацели някое движение,от което изтръпваш,да го показваш-да стенеш,пъшкаш,оо,даа-каш и т.н.,а когато прави нещо не яко-нищо и той ще усети къде как и какво-при мен действа,защото за да те лиже,значи иска да ти достави удоволствие и като те чува,ще се ориентира

Град
    ... Some happy place ...
    Spored men si se pritesnila mnogo ... kolkoto i da e nekaduren ne moje 4ak puk takova minimalno udovolstvie.... otpusni se i se naslujdavai
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

хехе за доста отрицателно време толкова съвети вие сте златни благодаря ви
    Long Live Rock and Roll

For Heavy Metal We Would Die

Град
    На края на дъгата :)
    emi ako go pravi ot skoro,nai veroqtno neznae kak da go pravi i za tva da ne ti e mn kef
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    1- явно не се отпускаш...
    2-Няма начин да пречи...
    3-Пък може и да е накъдърник..
    +100000000

nqma nikakva vruska s tova 4e si devstvena! moje negovata tehnika da ne e mn spolu4liva ili ti da ne se otpuska6 dostatu4no! trqbva naistina da si nastroena na tema frenska lubov i da ne misli6 za ni6to dr

Притеснява6 се твърде много според мен а няма за какво... ни6то не пе4ели6 с това притеснение

Цитирай Първоначално написано от Virtual^Reality
    Притеснява6 се твърде много според мен а няма за какво... ни6то не пе4ели6 с това притеснение
    и аз мисля така.
    1936

Re: Когато ме лиже не ми е кеф,дали е защото съм девствена?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Просто твоя приятел е бездарник!!!! :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си