- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме пробва или наистина така мисли ...?
Добре.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Не ми спестяваш писането на сложни думички. Нито смятам да те наричам комплексар, нито нищо. Просто се дразня, защото се правиш на "непукист" и по този начин искаш да привлечеш внимание. Няма да те нарека и тъп, защото не мисля, че си такъв.Първоначално написано от w0sh
Просто ти казвам какво мисля, защото ти в момента просто си убиваш времето и убиваш темите на хората.
Не се опитвам и да се лансирам. След една проверка в тълковен речник се надявам да разбереш защо!
И не ми се прави на форумен тарикат с изрази като "некъф тип"!
Ей, айде стига вече...
Животът е адът описан в Библията!
Да прав си, изклютително много ме блазни вниманието на целия този форум.
Както и да е... обещах да не се занимавам... няма да се обяснявам и да изтъквам себе си....(което ще бъде напълно основателно)
Лека нощ
а БТВ. то много изрази ги няма в тълковния речник... провери в речник на чуждите думи в българския език.
Прав си, извинявай! Моят тълковен речник е комбиниран с речник на чуждите думи.Първоначално написано от w0sh
За самоизтъкване не ме търси. Меракът ми е минал преди много години!
Лека нощ и ти благодаря за дискусията!![]()
w0sh е гаден убиецПървоначално написано от GameFace
![]()
![]()
The Spark
и защо пък трябва да се разбирате да вървите на ебем ти страна ?
просто си се обичайте и си го чакай да си доиде, кво толко
няма да свърши света ако не тичаш по мъже и го изчакаш ....
или неможеш да издържиш ?![]()
аз мога да издържа .. но при положение че сме ходили един месец .. аз да го чакам 6 .. хммм .. а пък и не съм сигурна какво чувствам .. нито пък се знае като се върне как ще се развият нещата .. е все пак надявам се дпбре![]()
![]()
![]()
мисля,че е сериозен![]()
someone else...
Според мен изключения няма но дано да не съм праваПървоначално написано от GameFace
![]()
Добре де ... Приеми буквално думите му ... прави каквото си искаш а пък после като се върне ще се видите и ще определите какво става ...![]()
ПС: и аз съм в същото състояние и го приех буквално и не чакам ... а пък момичето е в Испания .. пък времето е 15 месеца![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
pi6ete o6te komentar4eta .. za6toto naistina nz kakvo da si mislq
+1Първоначално написано от sexi_lady_666
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
а бе вие хходите 1 месец ко те бърка ко ше му кажат тъпите приятели чукай си се нема да седиш на сухо заради него![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Най-вероятно,да.Ако те обича истински,няма да се ебава,обаче 1 месец нищо не е.Първоначално написано от GameFace
Не разчитай на късмета да си улучила точния.Имай си едно наум.
Какво мога да кажа след като не ви познавам... Варянтите са два: единия е да му пука за теб но да те изпитва.. Ти сама трябва да го разбереш или поне сърцето ти да ти го каже... другия варянт е просто да е заминал и да те е оставил, да си правиш каквото си искаш.. а пък в последствие като се върне , ще му мислите..![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от Al3ksandra
май е тва последното ...![]()
![]()
![]()
НИкога не вярвай на глупостите от сорта " ще правим к'вото си искаме " ..
К'во ходите 1 месец..той заминава... ти се изчукваш с цел футболен отбор... той се прибира... и т'ва не се брой за изневяра, а??
че аз от къде знам че и той не се е изчукал там с .. половин лондон .. няма гаранция ..
Хехех доста зор ще види.Първоначално написано от natalitoo
![]()
Дразнител определено е много прав. \/
Та как се развиват събитията,до момента?Малко остава до завръщането му май?Успяхте ли да се дочакате или всеки по пътя си
P.P. : Хич не съм любопитна обаче![]()
![]()
A qui
Според мен пък ти го казва щото е гузен за нещо![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Мъжки е постъпил,
дал ти е свобода.
Топката е в твоето поле.
казал ти го е за да си остави вратичка да се върне при теб ако си свободна като си дойде
ами то имаше 2 варианта:Първоначално написано от PePeLePew
1. да си правя каквото си искам и като се върне всичко да продължи по старо му
2.да го чакам
ПП: работата е там че държа страшно много на него ..