.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    А може да ъде толкова просто...ако наистина държиш на него - чакай го.

един живот живеем-сега както каза е лято-прекрай си добре-излизай с приятели, на дискотеки-ако стане нещо в повече-да не си женена за него все пак

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    казал ти го е за да си остави вратичка да се върне при теб ако си свободна като си дойде
    ами то имаше 2 варианта:
    1. да си правя каквото си искам и като се върне всичко да продължи по старо му
    2.да го чакам

ПП: работата е там че държа страшно много на него ..
    Тогава го чакай и не му изневерявай.

Град
    Sofia
    Ако обичаш някой човек го пусни да си тръгне,ако те обича,сам ще се върне...

Град
    Варна
    pfff shemata mn golqma

ако държиш на него ще го чакаш въпреки дългото му отсъствие, ако наистина го обичаш или имаш някакви чувства към него няма да си позволяваш волности
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Едва ли те пробва. Все пак сте ходили прекалено малко за да седиш и да го чакаш 6 месеца. Пък дори да те тества, щом ти го е казал си прави каквото ти се иска... Да не е говорил така ако ще му е неприятно.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Русе

Re: Дали ме пробва или наистина така мисли ...?

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    приятеля ми замиза за лондон за 6 месеца .. преди са замине се разбрахме че през тези 6 мсеца всеки ще си прави каквото си иска.. а когато се върне ще видим какво ще става с нас (ние сме ходили 1 месец) защото не става аз тука да седя и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно куде съм,с кого съм и какво правя... (то пак си е така но ..) а той да си е в лондон и да си прави каквото си иска ...и аз да не знам .. от както е заминал а стана вече 10-ти ден .. всяка вечер се чуване по телефона .. той ми приказва колко много му липсвам как искал да му гушка и т.н. както и аз ... та въпроса ми е .. може ли да ми е казал така .. да си правя каквото искам за да види какво ще правя докато го няма .. или просто това е самата истина ???
    това ми прилича на временен договор ;д
    нещо от сорта на "'край',ма като се върна почваме от начало"...или "ега ще те зарежа,но не се безпокой,след 6 месеца пак съм с теб "

една телефонна връзка няма бъдеще!повярвай ми!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на mynichka
    казал го е ..защото няма смисил 6 месеца да си седиш сама и да го чакаш ..а както ти е казал като се върне ще решите какво да правите
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си