.

Виж резултатите на анкетата: Според вас родителите дават ли повече свобода на момчетата отколкото на момичетата..

Гласували
122. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

93 76,23%
  • не

1 0,82%
  • зависи..

28 22,95%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Град
    The Girl fr0m hell..

Според вас родителите дават ли повече свобода на момчета

Еми нз къде да я вкарам тая тема затова я набутах тука... Еми искам да ви питам нещо...според вас родителите дават ли повече свобода на момчетата отколкото на момичетата...Стигнах до извода че те имат повече свобода..Ше ви кажа и пример...Имаше панайр и аз разбира се съм с нашите и гледам някво момче играе на една маса[познавам момчето то е с 3 години по-малко от мен..на 10 фактически..] и не можех да повярвам...Той е сам..пие бира и се забавлява,а аз.. Кажете си мнението...

BTW:Сории ако има други такива теми..
    BTW:без обиди..плс
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ами зависи ... Понякога родителите смятат, че момчетата като "силния пол" са по отговорни и могат да се оправят сами .. ама доста често не е така ...

Град
    Los Angeles
    emi da neznaino zashto te imat poweche swoboda ... prosty roditelite sa malko po pritesnitelni za momichetata zashtoty shansa da hwanat edno momche w hrastite e mn po malak ot kolkoto edno momiche a i f powe4ito slu4ai ni mislqt za po wqtarni4iwi ,razhaitqni i tempodobni a izobshto ne osaznawat kakwo prawqt momchetata ...

sry za latineca ama mi se preeba kirilika
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    И според мен имат пове4е свобода ...
    пример на мен и мойте фр ( моми4етА ) ни да дават да седим навън до 8.. 8 и 30 ... 9 най мн
    На мом4етата 10 .. 10 и 30 .. 11 ..
    на една и съща възрасте сме .. тук там някой по голям с една година

И др примери има но ме мързи да обяснявам
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

според мен зависи от родителите..има родители,които без значение дали имат момче или момиче си ги пазят особенно майките винаги искат да са до полите им..има родители които позволяват повече от колкото трябва но в повечето случаи и аз мисля че момчетата имат повече свобода ..

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Ами зависи ... Понякога родителите смятат, че момчетата като "силния пол" са по отговорни и могат да се оправят сами .. ама доста често не е така ...
    Вярно е че се оправяме по добре от момичетата!
    Raise your fist!

ам нз явно са повече притеснителни за момичета ем.... аз съм на 15 и наще ми дават да седа навън до 9:30 .... др деца на мойта възраст ги пускат на купони дискотеки.... а а з фо го е*а не е чесно
    И към дъното да тръгнеш дори,
    ще съм с тебе чуваш ли.
    И лицето твое над водата ще държа,
    за да не потънеш никога.
    Дори живота да те промени,
    ще те обичам чуваш ли.
    И каквото мога и не мога ще ти дам,
    няма никога да те предам.

Град
    русе
    определено,така е. :>

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    И според мен имат пове4е свобода ...
    пример на мен и мойте фр ( моми4етА ) ни да дават да седим навън до 8.. 8 и 30 ... 9 най мн
    На мом4етата 10 .. 10 и 30 .. 11 ..
    на една и съща възрасте сме .. тук там някой по голям с една година

И др примери има но ме мързи да обяснявам
    абе сега за момче до 11 е рано, то зависи от възраста де. на мен за това лято най рано съм се прибирал 9.30 а най късно 13.00 (на др ден ест.)
    Raise your fist!

Град
    mezdra
    ами дават според мене повече свобода на момчетата защото според тях сигурно момчетата са по отговорни и могат да се грижат по добре за себе си а всъщност в повечето случаи не е така Но има някои изключения които си мисля обаче,че са адски малко при които родителите позволяват някои неща повече на момичетата но това пак казвам имам чувството че са изключения Но това все пак си е мое мнение

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    е да ама има и изключения ..

Да факт е .. момчетата имат повече свобода.Аз нямам вечерен час но не злоупотребявам с това.А по темата пример:най-добрата ми приятелка има брат с 2 години по-малък от нас и той е без вечерен час,а тя е... и съм забелязала че момичетата винаги ни питат "с кой излизаш","къде отиваш","кога ще се прибереш" и т.н.
    Един приятел обича да казва : "Родителите на момчето се грижат за един к*р,а момичето го пазят от много..."

верно е щот тях е по-малко вероятно да ги наебат и забременеят и доста родители на момчета смятат че ако пие или пуши не е чак такъв проблем

Най-мразя някоя да ми каже ... "АМИ ТИ СИ МОМЧЕ!" ... то е повече от ясно, обаче това да минава да извинение от родителите е ОТВРАТИТЕЛНО !!!!!!!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не е ли нормално ? по скоро ще изналисят момиче вместо момче същото важи и за ограбване примерно , скапаните наркомани и всичката сган по улиците от която се плашат родителите по скоро ще налети на момиче от колкото на момче
    +1
    (#) ...thats a cookie...

+1 Подкрепям!

То си е факт..
    Не е важно дали ме обичаш или ме мразиш, важното е, че и в двата случая мислиш за мен..

Град
    София
    Зависи от амбалажа в главата на момчето/момичето. Като знаеш к'во "нещо" е детето ти си правиш и сметка колко свобода да му даваш.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    И според мен на момчетата се дава повече свобода..Макар че едно момиче от бившия ми клас миналата година зимата,докато аз бях до май 8,тъй като се стъмваше много рано ,тя беше до 11-11:30 (бяхме на 13 ) Нашите,ако ме бяха пуснали до 11:30 то просто .. Не знам какво трябва да бъде ..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ти изключение ли си?

По темата-зависи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Ти изключение ли си?

По темата-зависи.
    ето .. пак ти са сърдя ...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    попринцип на момчетата дават повече.... но ги има и такива които дават и на двата пола еднакво
    <N>

Град
    Париж
    Съгласна съм! И ако момче прави секс,ще му кажат "Браво мойто момче!Гордея се с теб.",пък на момичето "Много си малка!Предтави си,че стане нещо и забременееш." Прецакани сме
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Защото често момичетата са самонадеяни и поемат прекалено големи рискове, мислят си че щом като са на 14-15-16 години могат всичко. Казвам го от личен опит. Пък и притесненията на родителите на момиче са да не я изнасилят, да не я отвлекат или да не я дрогират. Притесненията на родителите на момче са да не го набият, което пък ще му помогне в изграждането му като човек. И честно казано понякога като се прибирам по-късно към 10:30 например адски много ме е страх от всякакви тъмни фигури ходещи зад мен, и се радвам, че обикновено се прибирам в 9:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си