- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме пробва или наистина така мисли ...?
приятеля ми замиза за лондон за 6 месеца .. преди са замине се разбрахме че през тези 6 мсеца всеки ще си прави каквото си иска.. а когато се върне ще видим какво ще става с нас (ние сме ходили 1 месец) защото не става аз тука да седя и да го чакам и приятелите му да му казват постоянно куде съм,с кого съм и какво правя... (то пак си е така но ..) а той да си е в лондон и да си прави каквото си иска ...и аз да не знам .. от както е заминал а стана вече 10-ти ден .. всяка вечер се чуване по телефона .. той ми приказва колко много му липсвам как искал да му гушка и т.н. както и аз ... та въпроса ми е .. може ли да ми е казал така .. да си правя каквото искам за да види какво ще правя докато го няма .. или просто това е самата истина ???![]()
![]()
![]()
Ми не казал ти го е(според мен), защото не иска да те задържа 6 месеца като сте имали връзка само 1 месец..."сеш ли се?"
The Spark
Ти ако го обичаш и си привързана към него ще го изчакаш 6 месеца, ако не явно не сте били 1 за друг...Колкото до него какво ще прави незнам малко гадна ситуация за теб
...
ама и да се бяхме разбрали да се "чакаме" хах .. номера нямаше как да стане защото за 1 месец .. немога да се "влюбя" толкова мн .. а пък и сега лято идва .. дискотеки тва онова .. ддз .. а пък това че всяка вечер си приказваме и как и какво ми говори .. разбирам че държи на мене ...
е то привързаността си я има .. няма как като си излизал с някой 1 месец ... всеки ден да сте заедно и т.н. малко или много се привързваш... но проблема е там че ако го чаках .. аз незнам какво може да прави там .. а той тука винаги ще знае ..
rqdko se saglasqvam s 5StaR no tova e 1 ot izklu4eniqtaПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Британките са грозни не се притеснявай.
А пък ака ми приличаш на едно момиче,дето живее във Виница и учи в 1-ва (май) нямам думи.
Дори и да е така какво е значението.Ако ти искаш да бъдеш с този човек няма да му изневериш или там каквото и да било нещо.Както един приятел ми каза навремето : Прави това ,което смяташ че ще те направи щастлива и не му мисли чааак толкова много.Първоначално написано от natalitoo
ами дамз .. държа на него .. но 6 месеца да седя сама тук .. хммм.. ддз .. все пак идва лятото .. офф нз нз .. щастлива ще бъда когато .. се забавлявам с приятели и познати .. а не да седя замислена тука .. какво прави той там ...
Първоначално написано от -4arovnata-
Рядко, защото аз напоследък не давам сериозни мнения.. иначе съм скрит(дълбоко) интелектуалец![]()
![]()
![]()
The Spark
q samo da te pitam toi na kolko e 6toto toi ako nqma pove4e ot 19 ne e pulnoleten i nqma pravo da hodi na diskoteki a i v angliq az sum se probval da svalqm momi4eta dori samo da gi zagovorq a te na ni6o ne obru6tat vnimanie
na 22 e
ami skupa ako iska6 da bude6 s nego kogato se vurne vnimavai kakvo pravi6 i ako go pravi6 go pravi taino i prekritoa spored men 6 meseca e stra6no mnogo vreme az li4no ne bih 4akala za6toto tova e super mnogo vreme no vse pak si pomisli po vuprosa dali go obi4a6
![]()
Казал го е, щото му се ебе, а 6 месеца няма да издържи.
Животът е адът описан в Библията!
Да, така е!Първоначално написано от MiMcHeToOo
Но да се надяваме, че приятелят ти е изключение.![]()
Аха, мъж на 22, ходят от 1 месец.. Не, че нещо ама не ми се вярваПървоначално написано от GameFace
![]()
Да не си вадим погрешни заключения. Не всички момчета сме такива.![]()
Дае всички освен педалите.Първоначално написано от GameFace
Добре де, всяко правило си има изключение, прав си!Първоначално написано от GameFace
![]()
Лапетията може и да ти се кефи, но мен искрено ме дразниш в момента!Първоначално написано от w0sh
Възможно е да иска да те изпробва . Но може просто да иска малко свобода ...Знае ли човек ,какво ще му скимне на гаджето ...![]()
И?Първоначално написано от GameFace
Мене пък ме кефи да те дразня.
А момент.. за да не ти се налага да хабиш времето си в писане на сложни думички.. да аз завиждам и да аз съм комплексар.
Първоначално написано от w0sh
Обичам иронията и самоиронията.. А при теб се превръща в чист непукизъм
![]()
Просто ми пука за менението на некъф тип, който опитва да се лансира по форумите.
Добре, успокой се моля ти се, не бълвай огън и жупелПървоначално написано от w0sh
![]()