- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма на кого!! ;[[
Уфф .. Чудя се от къде да започна?! От два дена .. нещо ми е супер сдухано!! Някак си нищо не ми върви. Все закъснявам за час .. даскалите ми викат /ама това е нормално за мен/ друг е проблема ...!! Искам да споделя всичко, което ми е на душа и на сърце /както се казва/ с някой! Независимо момиче или момче. Искам просто някой да знае всичко това, което ми тежи. Имам много .. познати, обаче малко са тези които са истинските - ПРИЯТЕЛИТЕ! Има две такива мрши, които уж ми се правят на приятелки! Нееее .. Те са просто едни шибани предателки .. и съм сигурна, че ако се скарам с тях .. което е на пъ да стане .. адски бързо ще ме заменят с друга и това много ме дразни! Все едно АЗ съм никоя и нямам място на тоя свят!
![]()
Таа .. искам да споделя всичко с някой, обаче няма с кого .. /има де ама всички са издънки/ КАКВО ДА НАПРАВЯ?!?!?!?!?! Тези мисли ми тежат адси много и просто, ако кажа на някой ще ми олекне!
P.S ' Благодаря на всички,който ще изразят мнение! И ако обичате-някой, ако ще пише некви измислени коментари ... да си ги държи за себе си!! Надявам се да сте разбрали за какво става дума![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.