- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ясновидци
какво мислите за реалити шоуто "Ясновидци"?
Вярвате ли че има хора с така добре развито шесто чуство и интуиция?Вярвате ли в енетгиите и кой смятате че има най-голям шанс?
А може би вие сте ясновидци?
Sq predskazvam 4e sled 30 min si legna xahxha![]()
Ami az go gledah dva pati mn e psiharsko.OSobeno onaq Nikoleta neznam nqma da go gledam palna bezsmislica e spord men........imali te 20 4ustvo xahxh moje da e naglaseno moje i da ne e neznam no horata koito mogat da vidqt sadbata sa mn malko kakto baba vanga tq pone se e dokazala pak teq s ko sa sa dokazali?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
миии аз вярвам .....
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Абе може и да има хора с такава дарба ама точно тия дето участват в момента за мене си налучкват направо. На някои изпитания съм се смяла на гласСчитайте значи....
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
i az sa hiliq osbeno onaq kato kaza na medicinskata sestra bremena li ste ne i tq ne ami nedeite da palneete pove4e i kato razbra koq e vika a palneite palneite pAk Nikoleta gi cepi si4kiПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
Абе ужас. Тая Николета като почне да се вживява майкоооТо не е викане,истерии... лошо и ставало,но можела да стои повече в стаята...Тва за мене са си чисти превземки. А пък да не говориме,че когато беше мед. сестрата половината и без превръзката на очите не можаха да се сетят коя е,камоли да й предсказват нещо...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
заинтригуващо е и го гледам с интерес
явно има някакви сили които са дадени на тези хора, ама има и много идиоти дето незнаят за кво са там![]()
Хммм сигурно и Баба Ванга е продуцирана а?.. Има такива хора и са известни по цял свят... А и да Николета е мойта фаворитка![]()
The Spark
Вярвам, че има хора с такива способности! ...мързи ме да обяснявам защо...
Самото шоу е пълна попара. Единствения човек, който мисля, че може и да има някаква дарба е онази русата брокерка от Пловдив...забравих й името.
Най-много се смях на първото предаване при изпитанието, в което трябваше да познаят какво има зад паравана...и как на втория ден, почти всеки казваше каквото е имало на първия.![]()
po princip i az mnogo vqrvam 4e ima takiva hora,koito yse6tat razli4nite energii i tnt,no ima tolkova mn 6arlatani 4e ne moje6 da razpoznae6 nadarenite.
ina4e nai mn se smeq na onaq babi4ka nz kak se kazva...kato vleze v ku6tata i kaza "tyk cari harmoniq" kato razbra 4e ne6to se e slu4ilo kaza "yse6taaaam gooo.silnooo eee..."
neveroqrno
az sum za nikoleta i onazi rysata macka spored men te naistina imat zalojbi...
drygite prosto si nay4kvat kato onzi glupak s negovite mahalanapravo kurti mivki
![]()
I az ne vqrwam i sa mi mn sme6ni![]()
Ами веднъж го гледах ма то толкоз тъпо- некви се праат на гадатели![]()
За другите незнам обаче тая Николета найстина има някаква дарба,ето тук има и интервю с нея