.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Ясновидци

Ясновидци

какво мислите за реалити шоуто "Ясновидци"?
    Вярвате ли че има хора с така добре развито шесто чуство и интуиция?Вярвате ли в енетгиите и кой смятате че има най-голям шанс?
    А може би вие сте ясновидци?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Sq predskazvam 4e sled 30 min si legna xahxha

Ami az go gledah dva pati mn e psiharsko.OSobeno onaq Nikoleta neznam nqma da go gledam palna bezsmislica e spord men........imali te 20 4ustvo xahxh moje da e naglaseno moje i da ne e neznam no horata koito mogat da vidqt sadbata sa mn malko kakto baba vanga tq pone se e dokazala pak teq s ko sa sa dokazali?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

пак и всичко може да е нагласено

Град
    Варна морето сините вълни....
    миии аз вярвам .....
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе може и да има хора с такава дарба ама точно тия дето участват в момента за мене си налучкват направо. На някои изпитания съм се смяла на глас Считайте значи....
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Абе може и да има хора с такава дарба ама точно тия дето участват в момента за мене си налучкват направо. На някои изпитания съм се смяла на глас Считайте значи....
    i az sa hiliq osbeno onaq kato kaza na medicinskata sestra bremena li ste ne i tq ne ami nedeite da palneete pove4e i kato razbra koq e vika a palneite palneite pAk Nikoleta gi cepi si4ki
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    i az sa hiliq osbeno onaq kato kaza na medicinskata sestra bremena li ste ne i tq ne ami nedeite da palneete pove4e i kato razbra koq e vika a palneite palneite pAk Nikoleta gi cepi si4ki

Абе ужас. Тая Николета като почне да се вживява майкооо То не е викане,истерии... лошо и ставало,но можела да стои повече в стаята...Тва за мене са си чисти превземки. А пък да не говориме,че когато беше мед. сестрата половината и без превръзката на очите не можаха да се сетят коя е,камоли да й предсказват нещо...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

заинтригуващо е и го гледам с интерес
    явно има някакви сили които са дадени на тези хора, ама има и много идиоти дето незнаят за кво са там

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хммм сигурно и Баба Ванга е продуцирана а?.. Има такива хора и са известни по цял свят... А и да Николета е мойта фаворитка
    The Spark

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вярвам, че има хора с такива способности! ...мързи ме да обяснявам защо...

Самото шоу е пълна попара. Единствения човек, който мисля, че може и да има някаква дарба е онази русата брокерка от Пловдив...забравих й името.

Най-много се смях на първото предаване при изпитанието, в което трябваше да познаят какво има зад паравана...и как на втория ден, почти всеки казваше каквото е имало на първия.

po princip i az mnogo vqrvam 4e ima takiva hora,koito yse6tat razli4nite energii i tnt,no ima tolkova mn 6arlatani 4e ne moje6 da razpoznae6 nadarenite.
    ina4e nai mn se smeq na onaq babi4ka nz kak se kazva...kato vleze v ku6tata i kaza "tyk cari harmoniq" kato razbra 4e ne6to se e slu4ilo kaza "yse6taaaam gooo.silnooo eee..."
    neveroqrno
    az sum za nikoleta i onazi rysata macka spored men te naistina imat zalojbi...
    drygite prosto si nay4kvat kato onzi glupak s negovite mahala napravo kurti mivki

Град
    ViDiN city
    I az ne vqrwam i sa mi mn sme6ni

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз ги гледам .. да се хиля на простотията им.. не вярвам в такива неща

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ами веднъж го гледах ма то толкоз тъпо- некви се праат на гадатели

За другите незнам обаче тая Николета найстина има някаква дарба,ето тук има и интервю с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си