.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Закрити басейни

Решили сме с фр-те да ходим на закрит басейн. Разрових се из нета да видя къде можем да отидем. Спряли сме са на 2-3 места, но имам един въпрос относно "Плувен комплекс Спартак" - на едно място видях, че входа за ученици е 2лв, на друго - 3лв, а на трето - 7лв! Интересува ме някой ходил ли е, знае ли какви са цените в действителност, какви са му впечатленията...? Ако сте ходили скоро или знаете някой хубав закрит басейн (в София) дайте малко информация за него. И въобще работят ли закритите басейни по това време или почват да ги затварят...?

hottie
    Guest

Re: Закрити басейни

Цитирай Първоначално написано от laydi_Kroft
    Решили сме с фр-те да ходим на закрит басейн. Разрових се из нета да видя къде можем да отидем. Спряли сме са на 2-3 места, но имам един въпрос относно "Плувен комплекс Спартак" - на едно място видях, че входа за ученици е 2лв, на друго - 3лв, а на трето - 7лв! Интересува ме някой ходил ли е, знае ли какви са цените в действителност, какви са му впечатленията...? Ако сте ходили скоро или знаете някой хубав закрит басейн (в София) дайте малко информация за него. И въобще работят ли закритите басейни по това време или почват да ги затварят...?
    Това е най-якият басейн в Софиа обаче за съжаление му вдигнаха цените и е вече 7лв за студенти, значи предполага и за ученици

За това вече ходя на БСФС(Спортната палата) където е 4лв, ама басейна е по-малък.

Става въпрос за ДА за младежта и спорта, нали? (така е дадено на картата в bgmaps.com) Пада се по диагонала на пица Хът на бул. Васил Левски... ако говорим за едно и също... а колко е дълъг и дълбок басейна, че ние не сме най-големите плувци... :Р

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от laydi_Kroft
    Става въпрос за ДА за младежта и спорта, нали? (така е дадено на картата в bgmaps.com) Пада се по диагонала на пица Хът на бул. Васил Левски... ако говорим за едно и също... а колко е дълъг и дълбок басейна, че ние не сме най-големите плувци... :Р
    ето инфо -->

Спортна палата (БСФС)

бул. Васил Левски 75
    тел. 930 05 02
    понеделник-петък 06:30 – 18:30, събота 08:00 – 16:00
    25 м закрит басейн, сауна, аеробика

Вход (само за басейна) – 4 лв.

Да, по ниагонал на Пица Хът е. В началото е плитък и после става дълбок

абе идете на дианабад там е най-хубав басейна но мисля че за цивилни е само петък и събота

Аз съм ходила на Спартак и не го препоръчвам. Хванах гъбички, от които 3та година не мога да се излекувам...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Аз съм ходила на Спартак и не го препоръчвам. Хванах гъбички, от които 3та година не мога да се излекувам...
    seriozno li??? tezi baseini qvno ne sa mnooogo...... higieni4ni i btw...... za edno po gorno mnenie..... po4ti vs baseini sa v na4aloto plitki i kam kraq dalboki taka 4e ne se pitesnqvai
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Spartak osobeno ne e higieni4en .. tam sum hodila 3 godini na pluvane ... e na 3tata prosto ne izdurjah predi tova hodih na BSFS .. tam e po-higieni4no (sega ne znam ne sum hodila na skoro) ama baseina e po-maluk .... li4no az bih izbrala bsfs
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Здравейте имам информация че миналата година в Младост 3 до Т Ц Кондор беше открит плувен басейн!Плувен Басейн "Кондор"
    Заповядайте в новооткритият плувен басейн Кондор!

Разполагаме с воден бар със скара за гладните и детски басейн за малките!

Организираме частни партита -подходящи за рождени дни и всякакви поводи!

Работно време: всеки ден от09.30ч.- докато има клиенти

Цени:10лв.-включени чадър , шезлонг и кафе.

Частно парти-само с 5 дневна предварителна заявка-осигурени напитки и кетъринг-възможност за специални поръчки.

тел.0888 21 61 67

Супер фен Аватара на galu6a
    аз знам ,че е мн вредно да ходиш на такива басейни ,защото можеш да си набереш куп неприятности
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си