.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Какви момчета предпочитате - Костюмирани или Спортни

Преди много обичах да нося костюми.Винаги ходех официално облечен,и все на хората не им харесваше.Писна ми от забележки и да ме смятат за милионер.Почнах да нося нормални дрехи и всичко се промени.Преди няколко месеца почнаха да ми викат колко много са ме харесвали с костюми преди и как винаги са щели да ме помнят много се вбесих и вече незнам какво предпочитат?!?!?!искам да го чуя от хора които не ме познават. Някои пък казват че спортните са по добри в леглото дали смятате така ? Кое е по вазбуждащо за вас ?!
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Костюмирани много ясно..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

И аз съм за костюмираните макар аз да ходя със по спортни дрехи (момиче съм)
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Град
    v edno sypersko grad4e
    зависи от структората на момчето,зависи от мястото,на което е,и най - вече зависи от настроението ми
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Заглавието на Подфорума е " Секс " ... а не " мода " ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Заглавието на Подфорума е " Секс " ... а не " мода " ....
    vish 4e pishe nakraq za seksa koe okazva po golqmo vliqnie kato 4etesh temite gi 4eti dokrai
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ти си е*ати тъпака .. утре като ти кажат да ходиш по пенюар по улицата и това ще направиш

Град
    Ha MopeTo (sun)
    а защо просто не си продължил да си ходиш така облечен,а заради хорското мнение си сменил цялостна гардероба си то ако ще е така-могат цял живот да те разиграват като маймуна
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен
    Град
    SF
    Спортни.
    Аз самата много рядко ходя по-елегантно обле4ена, спортен тип съм като цяло и бихме изглеждали нелепа двойка с някое костюмар4е. Да не говорим, 4е (може би са си мои ли4ни предубеждения) авотмати4но решавам, 4е са богати надути копелета и се настройвам кофти, още преди да съм опознала 4овека.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на amatorium
    Za vseki tip drehi si ima podhodqshto mqsto. Zashto ne hodish prosto tip "smart casual". Tova e nai-dobriqt variant za momche.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Спортен като сме заедно, елегантен като е на работа.

Голям фен
    sporten tip wowww

В леглото....ти с дрехите ли се ебеш бре ?
    Иначе по темата: обличай се както на теб ти харесва да не ти пука от мнението на другите

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    авотмати4но решавам, 4е са богати надути копелета и се настройвам кофти, още преди да съм опознала 4овека.
    Jiveya zaradi hora kato teb. Nosya kostiumi zaradi horata kato teb.

Obicham te
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Повече от фен
    бате, ходи както ти харесва на теб. Не живееш заради другите, а заради себе си !

Зависи на кой какво му отива...И зависи от момчето,което е под костюма/спортното облекло.дрехите не са важни,а това,което е под тях :P

Голям фен Аватара на 50cent
    ee ne az nai mnogo obi4am da sum s kostum no puk i sus sportno ne e lo6o makar 4e radko sum s kostum i rqdko sum sporten predpo4itam po eleganten da sum

Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    зависи от структората на момчето,зависи от мястото,на което е,и най - вече зависи от настроението ми
    offline forever!

Мисля 4е за младежите е по-подходя6то да носят дрехи тип небрежно-спортно-елегантен,а когато е необходимо да се застаряват с разни костюми и да ходат на работа костюмирани за да изглеждат добре в офиса тогава разбирам... оба4е като видя някои на 15-16 год с костюм или не6то по елегантно и веднага се питам "Коя ли е младоженката?" . Попринцип е наи-добре когато всеки си харесва дрехите , обли4а се по собствен на4ин и носи дрехи които освен 4е му харесват му стоят добре

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

мисля, че всяка сутрин преди да излезнеш трябва да се обаждаш на хората с които смяташ да се срещаш и да ги питаш как предпочитат да си облечен, иначе няма как да смогнеш да останеш роб на собствената си простотия..
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен Аватара на amatorium
    Da se razhojdash s antsug navsqkude e sushto tolkova smeshno kolkoto i s kostum. Vseki tip dreha si ima prednaznchenie za opredelena atmosfera. Samo absolutnite smeshnitsi hodqt s edni i sushti drehi navsqkude ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    ... Some happy place ...
    Off we prestanete s teq temi ... 4estno kazano ako se zapoznaq s nqkoi mn gotin po harakter nai-malko 6e gledam kak e oble4en .. taka 4e ..
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Спортни...самата аз ходя изключително рядко по-елегантна.А смятам,че и спортното облекло е по-удобно.

Не се съобразявай с хората,никога няма да можеш да им угодиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си