- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви момчета предпочитате - Костюмирани или Спортни
Преди много обичах да нося костюми.Винаги ходех официално облечен,и все на хората не им харесваше.Писна ми от забележки и да ме смятат за милионер.Почнах да нося нормални дрехи и всичко се промени.Преди няколко месеца почнаха да ми викат колко много са ме харесвали с костюми преди и как винаги са щели да ме помнят много се вбесих и вече незнам какво предпочитат?!?!?!искам да го чуя от хора които не ме познават. Някои пък казват че спортните са по добри в леглото дали смятате така ? Кое е по вазбуждащо за вас ?!
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Костюмирани много ясно..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
И аз съм за костюмираните макар аз да ходя със по спортни дрехи (момиче съм)![]()
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
зависи от структората на момчето,зависи от мястото,на което е,и най - вече зависи от настроението ми![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Заглавието на Подфорума е " Секс " ... а не " мода " ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
vish 4e pishe nakraq za seksa koe okazva po golqmo vliqnie kato 4etesh temite gi 4eti dokraiПървоначално написано от Xtuning
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
ти си е*ати тъпака .. утре като ти кажат да ходиш по пенюар по улицата и това ще направиш
а защо просто не си продължил да си ходиш така облечен,а заради хорското мнение си сменил цялостна гардероба си![]()
![]()
то ако ще е така-могат цял живот да те разиграват като маймуна
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Спортни.
Аз самата много рядко ходя по-елегантно обле4ена, спортен тип съм като цяло и бихме изглеждали нелепа двойка с някое костюмар4е. Да не говорим, 4е (може би са си мои ли4ни предубеждения) авотмати4но решавам, 4е са богати надути копелета и се настройвам кофти, още преди да съм опознала 4овека.
![]()
Робинята на Quench
Za vseki tip drehi si ima podhodqshto mqsto. Zashto ne hodish prosto tip "smart casual". Tova e nai-dobriqt variant za momche.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Спортен като сме заедно, елегантен като е на работа.
sporten tip wowww![]()
![]()
В леглото....ти с дрехите ли се ебеш бре ?
Иначе по темата: обличай се както на теб ти харесва да не ти пука от мнението на другите![]()
Jiveya zaradi hora kato teb. Nosya kostiumi zaradi horata kato teb.Първоначално написано от SINDEL
![]()
Obicham te![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
бате, ходи както ти харесва на теб. Не живееш заради другите, а заради себе си !
Зависи на кой какво му отива...И зависи от момчето,което е под костюма/спортното облекло.дрехите не са важни,а това,което е под тях :P
ee ne az nai mnogo obi4am da sum s kostum no puk i sus sportno ne e lo6o makar 4e radko sum s kostum i rqdko sum sporten predpo4itam po eleganten da sum
Първоначално написано от So unbelievable love..
offline forever!
Мисля 4е за младежите е по-подходя6то да носят дрехи тип небрежно-спортно-елегантен,а когато е необходимо да се застаряват с разни костюми и да ходат на работа костюмирани за да изглеждат добре в офиса тогава разбирам... оба4е като видя някои на 15-16 год с костюм или не6то по елегантно и веднага се питам "Коя ли е младоженката?" . Попринцип е наи-добре когато всеки си харесва дрехите , обли4а се по собствен на4ин и носи дрехи които освен 4е му харесват му стоят добре![]()
мисля, че всяка сутрин преди да излезнеш трябва да се обаждаш на хората с които смяташ да се срещаш и да ги питаш как предпочитат да си облечен, иначе няма как да смогнеш да останеш роб на собствената си простотия..![]()
Do you speak Salsa? .......
Da se razhojdash s antsug navsqkude e sushto tolkova smeshno kolkoto i s kostum. Vseki tip dreha si ima prednaznchenie za opredelena atmosfera. Samo absolutnite smeshnitsi hodqt s edni i sushti drehi navsqkude ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Off we prestanete s teq temi ... 4estno kazano ako se zapoznaq s nqkoi mn gotin po harakter nai-malko 6e gledam kak e oble4en .. taka 4e ..
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Спортни...самата аз ходя изключително рядко по-елегантна.А смятам,че и спортното облекло е по-удобно.