moje da sum tupa,moje temata mi da e tupa,ma dree mi na patkata
Честно ли? Според мен си тъпа. Или поне ти липсва правилно възпитание и държание. А си мислех, че твоята "патка" ще бъде единственият бисер в разказа... Защо направо просто не отидеш да си играеш с нея, като ти е толкова трудно и безинтересно да напишеш нещо грамотно и без излишни думички като "копеуе", "брат" и тем подобни. Защото теб не те знам за какво се приемаш - мъжко или женско, но аз съм си 100% момиче и не ми беше приятно да се обръщат така към мен.
Забележка: приятелят ти обратен ли е, че може да търпи такова поведение от момичето, с което е? Не видях нищо женствено у теб, у поведението ти и въобще. А ме съмнява да иска да ходи с някое от своите "копеуета", ако е с нормално мислене. Сигурно трябва да имаш хубаво тяло и сексът му с теб да е добър, защото, пак казвам, женственото в характера ти липсва и ми се струва, че това по принцип отблъсква момчетата. Ти си го и открила с изневерите. Този, който най-малкото уважава човека до себе си, не изневерява.
Как да спреш всичко ли? Остави го. Ясно е, че с 2 изневери зад гърба ви няма накъде да се продължава. С 1 ок, на всеки се случва, но вече втората... Би трябвало волята му да е по-силна. Ти както искаш си прецени, но според мен момчето не си струва чак такъв интерес.