.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Виж,ся в началото ще ти е кофти,няма да познаваш никой,ново даскало,нови хора..всичко ти е ново..Ама после ще си много благодарна на вашите,че сте се преместили в голям град като в София..и аз бях като тебе.Живяхме в малък град до Варна,на 40 минути път някъде.Иии като завърших 4ти клас се преместихме..В началото се чувствах кофти,абсолютно всяка събота и неделя се прибирах в родния ми град да се видя там с приятелите ми,роднините ми..Обаче като пораснах малко,като си намерих много приятели и познати иии всичко се промени.Сега много се радвам,че живея във Варна и ако бях останала в онзи малък град(където си ходя има-няма 1-2 пъти месечно) не знам кво щях да правя,щото там няма развитие и като ги гледам на кво приличат ся повечето момичета,дето бяха от моя клас предии..Абе общо взето исках да ти кажа - радвай се,че се местите!
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Град
    СофиЯ
    Абе въобще не е зле.Пня ден бяхме на изглед в апартамента,супер як е,с мн хубава гледка,на хубаво място.Запознах се с едно момче в магазина,голям сладур е!Мн ми е веселооо и готиноооо,нямам търпение да завършааааааа
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Сори,ама не ти разбрах въпроса.Питаш ли нещо или просто споделяш?
    Ами ето давам ти например мен.Мога да кажа че почти всяка година живея на различно място.Просто на баща ми работата е свързана с това.И вярно е много е гадно да се местиш.Мислиш си постоянно дали ще успееш да си намериш нови приятели,дали ще ти хареса ама спокойно ще свикнеш
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз пък искам да се преместим,ама...ще видя София през крив макарон!Радвай се в толкова голям град няма да скучаеш,ще си намериш приятели и ще се кефиш,че си се преместила .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    in my world!
    nz no 4esno ti zavijdam milo i drago bih dala da sam v sf obojavam golemite i 6umni gradove ama za sajalenie sam v dimitrovgrad..sadba 6te svike6 6te vidi6 posle 6te se radva6 4e si se premestila pone az taka mislq

awe znae6 li tyka kvo e gotino.axaxaxa.6ti haresa.da,gadno e da se mesti6.znam!oba4e si malka.ako be6e dare4em na 17 ili na 18 ne6ata 6qha da stoqt po-razli4en na4in.tva e!sudbata si kazva dymata!
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз също съм от Перник и другата год, се местим в София, след 7 клас де, там ще уча и ще живея някъде в Люлин май. Аз пък искам да се преместя, Перник не го харесвам никак.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    A сега стана по-лошо! Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене
    МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ СЪМ С БРЕКЕТИ ОТ СКОРО, В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ КАТО ТЕБ СЪМ, СПОКС
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

На мен също ми беше гадно като се преместихме, но вече свикнах, живота продължава. И в София живеят хора, не са зелени извънземни, ще намериш нови приятели, друго места, където ще се развличаш и ще отркиеш нови неща. Аз лично го мразя тоя тъп град, но това е отделен въпрос. А за брекетите не се протеснявай, ако попаднеш в нормално развиващ се клас, нищо няма да ти кажат и няма да ти измислят прякори. Ако ти кажат нещо и ти се подиграват, не трябва да ти пука, защото да се подиграваш за такова нещо, трябва да си голям простак и селянин.
    Memento moriendum esse!

Охххх преживей го хората се местят в други континенти даже без да познават абсолютно никой ти за това се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    A сега стана по-лошо! Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене
    Колко ми е познато... След 7 клас кандидатствах и ме приеха в езикова гимназия. Точно на 9 септември - броени дни преди първия учебен ден в новото училище бях на преглед при ортодонт, който ми сервира, че няма друг начин да ми се оправят зъбите освен с брекети. Какъв рев е паднал не можеш да си представиш... Но нашите ме убедиха и 2 дена по-късно ми сложиха брекетите. Беше ми супер кофти и се чудех как ли ще ме приемат съучениците ми. На 15.09 когато отидох и се запознах с новите си съученици се оказа, че има още две момичета от класа ми с брекети. Носих брекетите година и половина и за това време не съм отнесла нито една подигравка относно тях. Напротив даже - повечето им се кефеха и им беше интересно. А и резултата е много добър - вече си имам по-хубави зъбки!!!
    БъДи оТРаКаН, За дА Не сИ пРеЦаКаН!

Oh to Pernik e blizo be mila.Nqmaq stra6no 6te svikne6.V sofiq e qko.Blizo e do pernik subota i nedelq 6te si hodi6 v Pernik

Град
    Варна
    az si q xaresvam varnata i nik1de ne iskam da se mestq.mn si mi e dobre tyka :P mislq 4e 6te svikne6 i v sofiq no edva li 6te moje6 da gi razybedi6

Град
    в лайната!
    emiii i az se premestih ama ni6to mi nqma,6te se spravi6

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София...
    Даааааа даааа даааааааа!!!!!!!!!!! и аз искам да се махна от Сф, ама на

Мислиш си че ти е гадно е чуй това :
    Еми след 7ми клас минах си изпитите и влезнах в мойто родно градче (Плевен) 8 клас никой не познавах обаче ок все пак никой не познава никой нема за какво да се тревожиш...9ти клас стана ясно че ще се местя в София идвам аз в новия клас и познай кво пак никой не познаам дам обаче всеки познава всеки, а аз... аз познавам никой...и сега черешката на тортата значи разболях се от доста лоша болест...седях 3 месеца в болница ще повтарям и на всичкото отгоре пак не познавам никой по цял ден си седя в къщи и се чудя коя канал да пусна или седя и гледам филми сигурно вече не съществува филм дет да не сам го гледал...ооо забравих от стария клас ме обявиха за наркоман и некаф пропадняк...и нека обобщим другата година не познаам никой...отново,повтарям и просто нз освен да взема да стана едно емо друг избор не виждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си