- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каквоо,местим ли се?
Ем..местим сее,аз не искам,зарязвам всичко хубаво в тоя град.София?Ми там не познавам никого,не искам да се местяяяя.Какво да правя,за да ги разубедя?Знам,че ще уча там след 7-ми клас,ама защо трябва да се местим?![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ох,мила,много ми е познато.Няма да успееш да ги разубедиш,в това съм убедена.Ще се местиш в София или от София,че нещо не разбрах.Ние се преместихме преди 2 години и честно казано вече не съжалявам.
Завиждам ти![]()
Аз мн искам да се преместя, дори и само етажа да сменя!![]()
МомИче съм!
mestish se v drug grad li n6 ne razbrah i az
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Твърде малка си за да те разберат според мен нищо неможеш да направиш![]()
А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София...![]()
Mestq se v Sofiq,ot Pernik sym...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Е то не зависи от теб. Ваще като са решили ще се местите. Малко лудница там, ама ще свикнеш. Пък приятелства ще си създадеш.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами честно казано май няма да имаш много шанс да ги разобедиш...Започвай да свикваш с големия град, аз преди хич не я харесвах София, но откакто покрай сестра ми ми стана като второ родно място и малко по малко започнах да я харесвам...е,поне повече от преди!![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Известно време ще ти е гадно после ще свикнвш,ще си намериш приятели.И ще разбереш,че това се прави и за теб.Така ти се отварят повече възможности за реализиранеСпокойно и на мен ми беше много гадно не исках да се местя,но като дойдох тук моите приятели започнаха да пропадат...Следващата година кандидатствах,приеха ме в моето училище,ако бях останала в провинцията не се знаеше дали и аз нямаше да пропадна и може би щях да си продължа в СОУ-то в което бях в 5 клас...След време ще разбереш,че не го правят само за тях.
![]()
Ох.познато ми е. Ние пък ще се местим от Бургас в Сарафово. Според баща ми в близките години ще се съедният. Умолявах го ама не,тоя човек е мн твърдоглав. Какво ще правя в това забутано СЕЛО???? Ама май трябва да се примеря. Обещаха ми като утеха,че ще ми купят котка...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Е ти пък, Перник - София са 40 минути. Не се притеснявай. Колкото до това дали ще можеш да ги разубедиш - едва ли. Едва ли и се местите само заради това, че ще учиш в София. Може пък тук да ти хареса, кой знае. Ново начало - нови възможности, започни начистоПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Еми те ми обещаха 3 седмици в Испания...Ще си намеря приятели,контактна съм,но ме притеснява малко даскалото,в което искам да вляза.Не познавам никого там...
А в квартала познавам 2 момичета,защото съм ходила там няколко пъти.
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Има време да си намериш приятели и в училището и в квартала,та дори и по другите квартали![]()
Голяма работа, ще си намериш, а и нали каза, че си контактна, едва ли ще имаш проблеми.![]()
Оле, това с котката и със Сарафово ме уби просто!Първоначално написано от shmurkam
![]()
A сега стана по-лошо!Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
офф...И какво от това,че ше ти слагат брекети.Нема си единствена.Не се панирай!Хем после зъбите ти ше са яки хем ше е някво яко да си малко по-различна. Споко мацка!Аз са мрънкам да слагам брекети та да ми стане хубава усмивката,ти ....Ако някой нещо ти каже,ше е само от завист поради една или друга причина.Не тряа им се връзваш.Най-много викни ме мене ше ги трепемПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()
Няма да си първата нито последната с брекети...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
плюс тва в новия клас и другите няма да се познават
ебаси и аз искам в по-голям град
Аз пък искам да съм си пак в Пловдив, но в др апартамент, но не можеПървоначално написано от Mainata ti
![]()
e kolko mu eПървоначално написано от ^Miss_Independent^
ne e 4ak tolkova dale4e ,puk i v sofia ne e 4ak tolkova lo6o vupreki 4e az po haresvam provinciqta .Vinagi 6e nameri6 novo na4alo tuk
![]()
хех,надявам се.Аз и там имам приятели,но не учат в дакслото,в което ще уча...Иначе с тях се разбрахме да ходим на боулинг някой ден.Първоначално написано от slivaka
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Охаа..познато.. И на мене тва ми се случи миналата година.Как ли не убеждавах баща ми да не се местим, ама той си е инат..А и тогава още не знаех, че не мога да го разубедяГадно ми беше, че се махам от мястото, където съм прекарала 12 години, гадно ми беше, че там са всичките ми приятели, не исках да иидвам в "големия град", мислех, че няма какво да правя тук, боях се, че няма да си намеря приятели...Обаче един приятел ми каза, че е гадно само заради приятелите, иначе ще е по-добре за мен да се преместя..Аз не му вярвах..Ама вече съм убедена, че е така! Наистина, гадно е да оставиш приятелите си, ама като се замислиш, наистина ще имаш по-големи възможности за нататък
А за приятелите ми-пак се виждаме, още сме си приятели
![]()
Така, че не се притеснявай-ще свикнеш!![]()