- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се възстановявате след секс?
razpuskam se s oshte sex,az postoqnno iskam,iam muskulna treska,ma pone znam 4e ne samo fitnesa pomaga da zaqkne6
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
а така
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ами хапвам, пийвам и се излежавам![]()
kapq se i se opravqm,ako me boli ne6to piq hap4e i gotovo
мм с още един![]()
Не прави секс по 5 пъти наведнъж, де!
Аз като правя по 1, рядко 2 пъти, имам сили за маратон после.
някоя друга цигарка и съм готова за следващия път...![]()
![]()
стресирахте ме с това възстановяването май ще реша да си остана девствена за доста дълго време
![]()
someone else...
Спри да правиш секс. Ще си бодър и всеки ден ще ти е пълноценен.Първоначално написано от bobi s bobmobila
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от bobi s bobmobila
Ako si se naspal dobre prez no6ta, ne bi tqrbvalo da ima6 nujda ot vuzstanovqvane. Ako ne si oba4e, ako ima6 vreme dremni 30 min i 6te si dobre, ako ne vzemi si du6 ili pii kafe, ili izob6to ne6to, koeto po princip te osvejava.
I az imah tozi problem - sled sutre6en sex napravo zaspivah (no tova be6e sled kato sme stoqli do 2 4asa prednata no6t). Na men mi pomoga kato sum se naspala.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
То какво ли възстановяване,не правиш кой знае кво.Но когато съм уморена,един душ и айде в леглото![]()
едно хубаво ядене,предимно местни продукти и малко повече хляб може би и портокалов сок.Това всичко на едно ми възстановява силите доста добре![]()
+1Първоначално написано от SINDEL
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
men sexa poprincip mi deistva obudrqva6to i tonizira6tomalko sa putite v koito se 4ustvam otpusnata ili izmorena sled tova i v tezi slu4ai si poiskvam masaj4e
![]()