- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно самозадоволяването при момичетата :)
Днес в училище едно момиче подметна, че ако си се самозадоволявал преди да ти дойде за първи път, няма да си способен на създадеш поколение. Наистина ли е така или това е просто някаква измислица?
![]()
![]()
Потресена съм-добре че наистина го има този форум,че от подобни изказвания най-много да се препълнят часовете за психоаналитици...
Та иначе вземи учебник по биология за 8ми клса-в него мисля има за устройство и т.н. на тялото,полови системи...
Това,че стимулираш клитора си или си пъхаш нещо/пръсти,за да се стимулираш вагинално няма как да се отрази на яйчниците примерно или матката...
Ама знам ли-може да си малка(надявам се) и то човек не се ражда научен,ама съученичката ,коато ти го е казала....![]()
Това е на родителите глупостите,като "ако не слушаш ,ще те вземе торбалан" По -добре я освети малко твоята съученичка ,че след още 10 години ще пусне тема " Стара мома съм ,ама мама каза ,че от секса може да ми се развали хладилника"
Play hard,go PRO!
Това е пълна глупост !
Първоначално написано от Homunuculus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
едната й гърда ще е по-голяма от другата;
пъпа й ще се измести на врата;
лятно време комарите ще я хапят повече;
ще стане простотутка
харесайте си нещо![]()
Първоначално написано от Say It Right
Хаха ... Освен, че комарите ще я хапят, ще стои без хладилник и пъпа и ще бъде на врата и, мама може още да живее с нея![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Глупости! Няма как самозадоволяването да ти попречи да имаш поколение... Най-добре кажи на твоята съученичка да прочете още по темата![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Позамисли се малко и ше разбереш дали е възможно или не...
pisnalo mi e ot durveni filosofi koito i ponqtie si nqmat ot ne6o ama govorqt![]()
moje bi si misli 4e spin se hva6a ot rukostiskane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne samo tova. Ako se samozadovolqvash predi da si praavila sex i manikura ti nqma da moje da raste dobre i shte se chupi.
Eating isn't cheating - Arnold
..... da i ima golqm 6ans vejdite da ti stanat 4erveni a kosata sinqПървоначално написано от amatorium
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
глупости на търкалета...Първоначално написано от krisi_kote
Еми то е възможно съученичката да я ебава пък нашата авторка да се връзва...Първоначално написано от sex_igra4ka
![]()