ey zdraveite ! reshih da se vklicha vuv foruma, zashtoto bih kazala, che imam problem (ako moje da se naresche tochno problem) po-skoro iskam suvet ... ne bqh pravila sex s priqtelq mi ot dosta dulgo vreme ... dosta dosta 2 meseca. vchera go napravihme i az se pochustvah neveroqtno. prosto dosega predishnite puti kogato go bqhme pravili nqkak si ne beshe sushtoto izjivqvane. sled vsichko popitah priqtelq mi dali i toi e izpital nqkakvo po-razlichno udovletvorenie ... i za moe ogromno uchidvane toi kaza ne,naprotiv daje predi se chustavl po-dobre :O ... sega sum ozadachena - kakvo da pravq? az se chustvam po-dobre,a toi ne! daite nqkakvi suveti kak da go spechelq otnovo.predvaritelno da kaja,che nie ne si padame mnogo po standartnite "sex igri" karame go kakto doide i kakto ni e kef.e, pone taka beshe predi. vchera beshe kato che li po-romantichno,po-spokoino.moje bi tova ne mu e haresalo.iskal e neshto po-divo.nqma predstava.no naistina neznam kakvo moga da napravq.da se jertvam v imeto na tova na nego da mu e kakto predi(t.e. hubavo) a na men ne chak tolkova.ili da se probvam da go spochelq s po-romantichniq podhod.neznam.naistina moje d aizglejda mnogo tupa tema,no i situaciqta e stranna.moql ako nqkoi dade mnenie she sum izkliuchitelno blagodarna