- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?![]()
Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия.
И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е.
Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота.
Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения.
![]()
За сега още не съм я срещнала, но с нетърпение я чакам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз също не съм![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Дано да я срещнете много скоро..и неочаквано да ви се сгромоли на главите.![]()
![]()
Вярвайте и ще стане.Става все по-трудно да се намери,но рано или късно всеки ще я открие.
и аз такаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
не сме се засичали напоследък![]()
someone else...
хаха Пожелавам ти,да се засечете.Първоначално написано от Ивалинка
![]()
![]()
Мисля, че да ...До сега не съм обичала никой, както обичам НЕГО! Искам да бъда завинаги с него, защото само Той ме прави истински щастлива!
![]()
![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от Whisskas
Сложно наистина,и аз бях така,мислех че едно момче е най-голямата ми любов..а съм грешила.Дано при теб всичко да се развие в най-добрата посока.Слушай сурцето си за всичко.
![]()
Не се отчайвай.
Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща.И за всички,които не са я открили се отнася.
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била.И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!"![]()
![]()
![]()
Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее"
Леле човек, направо ми изпълни душата..... Така е !!! И аз съм на тва мнение ...Първоначално написано от find_m3
![]()
Това,което си написала е много много добро.Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
![]()
О мерсиии...Първоначално написано от slun4ice_90
) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя
)
Точно,щом е станало така,така трябва да е.Всеки следващ може да те направи още по-щастлива.Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
![]()
![]()
Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота!Първоначално написано от find_m3
![]()
За жалост да, даже 2 пъти, вярвам че не съм си пропуснал шанса в живота защото още ми е кофти за последната, а беше преди повече от година....не ми се разказва в подробности...само за спора- да
Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.Първоначално написано от A_JoLiE
И аз за това мислех да споря,хаха,защото имам познати които са срещнали любовта рано и все още са заедно.Така,че не мисля,че възрастта играе важна роля!Може да си на 50 год. и още да не си срещнал любовта,но ненадейно да я срещнеш..Първоначално написано от butty
![]()
Както и обратното.
чакам
Първоначално написано от Say It Right
Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като менПървоначално написано от slun4ice_90
... Направо...
![]()
![]()