.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 160
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Срещнахте ли вече истинската любов?

Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.? Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия. И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения.

За сега още не съм я срещнала, но с нетърпение я чакам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз също не съм
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Дано да я срещнете много скоро..и неочаквано да ви се сгромоли на главите. Вярвайте и ще стане.Става все по-трудно да се намери,но рано или късно всеки ще я открие.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    За сега още не съм я срещнала, но с нетърпение я чакам.
    и аз така
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    In Devil's Castle
    не сме се засичали напоследък
    someone else...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    не сме се засичали напоследък
    хаха Пожелавам ти,да се засечете.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мисля, че да ... До сега не съм обичала никой, както обичам НЕГО! Искам да бъда завинаги с него, защото само Той ме прави истински щастлива!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мисля, че го срешнах...
    И го загубих..
    Не съм напълно виновна, но все пак той беше любовта на живота ми досега, да...
    И не знам дали ще срещна някого, който да обичам толкова, колкото него.
    Понякога когато си легна сама в тъмното и си мисля... Ама бързо се отказвам да мисля за това, защото е плашещо... След него имаше двама души, единият от които почти година се опитвах да обикна насила, и всеки ден си повтарях колко го обичам, несъзнателно само за да се успокой след онази голяма любов...
    И сега срещнах едно прекрасно човече, което вече... с него сме ужасно щастливи, обаче понякога сякаш усещам, че с него започва да се получава същото.. И пак несъзнателно започвам да си повтарям, че започвам да го обичам и че той е най-прекрасното нещо, което може да ми се случи...И съм ужасно уплашена, че може да стане така и с него...
    И се плаша, че така се влюбих тогава, и че онзи тип така беше единствената ми голяма любов,че заради него години след това още не мога да обичам...
    Не знам, сложно е...
    Сложно наистина,и аз бях така,мислех че едно момче е най-голямата ми любов..а съм грешила.Дано при теб всичко да се развие в най-добрата посока.Слушай сурцето си за всичко. Не се отчайвай.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. И за всички,които не са я открили се отнася.

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. И за всички,които не са я открили се отнася.
    +1

И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    София
    Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!"

Град
    София
    Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее "

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее "
    Леле човек, направо ми изпълни душата..... Така е !!! И аз съм на тва мнение ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.

Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    Мислех,че съм я срещнала,бях много щастлива,мислех,че ще сме заедно едва ли не с години....а то кво стана-след около 6 месеца се оказа,че на него вече не му пука!Хах...малко като гръм от ясно небе ми дойде,ама,след известно(немалко) количество сълзи,тонове съвети от приятели и сериозно обмисляне на нещата реших,че това наистина не е бил човек за мен и сега не съжалявам,защото продължавам напред,май отново се влюбвам в един много готин човек и....ще се моля нещата да станат така,както искам!!!Както казва една моя позната "Всяко зло за добро!"
    Точно,щом е станало така,така трябва да е.Всеки следващ може да те направи още по-щастлива.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота!

За жалост да, даже 2 пъти, вярвам че не съм си пропуснал шанса в живота защото още ми е кофти за последната, а беше преди повече от година....не ми се разказва в подробности...само за спора- да

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
    Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Ха, да бе.. се едно 20 е една преломна възраст и изведнъж ставаш по-мъдър и зрял...нали? Всеки се развива индивидуално,едни по-рано, други по-късно.. Аз съм на 17..и мога категорично да кажа, че съм срешнала човека,с когото искам да съм в следващите години. Когато се запознахме бях на 14..разбира се, че тогава всичко беше различно и си мислехме че няма да се задържим много,но уви... връзката ни продължава много дълго вече,за което съм супер щастлива! Затова недей да слагаш всички под общ знаменател..сигурна съм, че има и много други като мен.. Да,разбира се, има хора, които за всяко свое поредно гадже казват, че е истинската им любов.. Но не са всички така.. Може би си прав, че не сме се сблъсквали с живота и всичко може да стане..но с него специално сме преживели много и мисля, че ще се справим заедно напред в живота!
    И аз за това мислех да споря,хаха,защото имам познати които са срещнали любовта рано и все още са заедно.Така,че не мисля,че възрастта играе важна роля!Може да си на 50 год. и още да не си срещнал любовта,но ненадейно да я срещнеш.. Както и обратното.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
    Точно,щом е станало така,така трябва да е.Всеки следващ може да те направи още по-щастлива.
    Дано!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    чакам
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
    Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си