- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
и аз...Първоначално написано от comics
Вие как мислите?- Ako liubovta sy6testvuva ni nosi samo Bolka!
Вие срещнахте ли истинската любов?-NE
И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?-NE.Nikoga nedavam Wsi4ko ot sebe si!A za mene kakvo 6te ostane ,ako dam vsi4ko?Adi nqkoi da mi otgovori na tozi vypros! :P
Първоначално написано от ScionOfStorm
хах значи когато бях на 19 години демек преди 3 години си мислех, че съм намерил любовта на живота си, но се оказа, че е лигава кучка в последствие![]()
доста тъжах докато осъзная по какво всъщност тъгувам - по едно страхотно и супер сексапилно момиче, но с объркана душичка. след нея честно казано спрях изобщо да търся МОМИЧЕТО, но от известно време - абе случиха ми се доста неща, които окончателно ме убедиха в силата на позитивизма като житейска философия и сега вярвам, че няма да е далеч момента, в който ще Я намеря - истинската ЛЮБОВИли тя ще ме намери, но не мисля да разчитам на това
![]()
Момиче съм, хаха.Благодаря за хубавите думиПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
![]()
Хехехе Ок, ще се опитам да ти отговоря ахам,как искаш да срещнеш любовта след като я отричаш,и както казваш не даваш нищо от себе си,това да ти се случи?Сигурна съм,че ще дойде ден,в който ще пуснеш тема "обичам я" или нещо от сорта.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Ти си егойст,не даваш нищо а искаш нещо.Не става,съжалявам.Някой ден,ще се сетиш какво съм ти казала...
Нормално,сега няма да се съгласиш никога с мен,пък и не те задължавам.Пък и мисълта,че отричаш любовта ме кара да мисля,че си я срещнал но е била несподелена..защо тогава я отричаш и казваш,че носи болка?
![]()
![]()
![]()
Така е има и разочарования,но без тях не може.Дано срещнеш по-стойностен човек.УспехПървоначално написано от miteto
![]()
![]()
![]()
az ne sym sre6nala istinskata lubovna tazi vyzrast koqto sym sega (14 god) ne mislq 4e ima istinska lubov, no tva si e moe mnenie..
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Първоначално написано от slun4ice_90
осъзнайте се бе ДЕЦА!кво си мислите ,че може да задържите този ДЕТСКИ СПОМЕН завинаги?не е възможно.женени хора се развеждат ,а вие на 14 (10+4) си мислите ,че сте намерили истинската любов ( о да обичам те,никога няма да се разделим ,ти си моя живот и на никоя не съм казвал това ,не мога да живея без теб. да ви е познато?).Не можеш да запазиш нищо такова на -13,14,15,16 години ,защото не знаеш дори как.защо мислите ,че ви викат деца още?защото да си дете значи да има на какво да се научиш в тоя живот като едва последното е любов.А какво е любов?Дайте ми дефиниция
Знам ама аз тва братле го повтарям на лягане и на ставане хахаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Лелел писна ми вече,на 18 съм,но това няма значание.Мисля,че има истинска любов,това е мое мнение.Ти на колко год си?Точна дефиниция за любов едвали някой може да даде...Първоначално написано от find_m3
Ам ти кажи,ако знаеш!Аз знам,че любовта ме е направила,колкото нещастна,толкова и щастлива.
![]()
Това е и единственото чувство,което ни прави ХОРА и когато човек е влюбен е най-силен...
Ок, няма проблем,все пак ме изкефи.Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
Ne vqrvam v lubovta
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
на 17 съм и това ,което ни прави хора е секс за удоволствие.не мога да ти дам дефиниция ,но не аз твърдя ,че знам какво е любов.и кой е казъл ,че не вярвам в нея?Първоначално написано от slun4ice_90
Секс,казваш?Ок,но така само ще пропуснеш истинските елементи,на любовта,след като предпочиташ самият секс.Не знам,не те познавам....прави каквото искаш.Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
абе какви предпочитаня те подгониха пък сега?казвам ти това ,което е доказано без да ме изкарваш курва.А относно това ,което ще пропсуна на тия години...няколко безсънни години ,рев и изтъркани фрази без покритие? мисля да пророня 1 сълза още сега за пропиляния си жиовт
![]()
Слънчице, мога ли да попитам какво провокира това еуфорично настроение, което излъчват постовете ти? :P Да не е заради по-топлото време тия дни?Или е нещо другооооооооооооо
![]()
![]()
Айде похвали се![]()
Дам срещнах я !!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Хей стига,недей така баси не исках да стане така.Първоначално написано от find_m3
![]()
Зарежи,не се натъжавай малко се увлякох и аз...
![]()
![]()
Извинявай.
![]()
![]()
До преди месец си мислех, че съм я срещнала, но май съм се лъгала адски мнго...сега всеки ден страдам, но го обчичам и търпя.Не позволявайте всичко, защото ви се качват на главата и си мислят, че вече сте тяхна лична вещ![]()
![]()
![]()
![]()
Това да се чува.Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дам сори и двете си имаме мнение за нещата.каквато и да си влюбена или забаламосана важното е да си щастлива и така да си останеПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
И ти бъди много много,лелел много съм щастлива заради един човек...Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може ли да попитам как се казваш...много ми напомняш на 1 човек![]()
Да, има причина заради един скъп човек,много се радвам,и май ще сме много щастливи мисля да опитам с него...Първоначално написано от miteto
И заради времето,нали аз съм си слънчице.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()