.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 160
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    може ли да попитам как се казваш...много ми напомняш на 1 човек
    Да,може Малина се казвам,но има много Малини все пак. На кой ти напомням,кажи..

Град
    София
    ее тая дет ми тряя е Мишето близо е

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ее тая дет ми тряя е Мишето близо е
    Аха и какво за нея?Как така се сети,за нея и я свърза с мен?

Апф не съм я срещал и не ми и трябва.Не си струва за мен да си влюбен,да обичаш и какво от това има и други неща дето те прават щастлив.И защо да се кълнеш на някой,че го обичаш,че ще си само с него а след това му изневериш.Затова не се хващам за нищо и не вярвам в любовта защото не ми трябва само една Insatiable !! Не искам да се влюбвам толкова много и знам че това няма да стане докато не го поискам а аз не го искам тъй че Любовта е за слабите за мен.Защото влюбвам се аа искам закрила а у глупости с него съм сигурна пфф я се махай бе хаха аз да не съм пазач !!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Изпитах я..Загубих я... Сега пак я изпитвам и пак ще я загубя........
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    на колко си бе мила? повече от 15 не давам ,а вече 2 истински любови....е за тва говорих до ся

Поздрав за Слънчицето и за всички, които са в добро настроение

http://www.youtube.com/watch?v=mqccwBKkWf4

ааааааааааааа

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    на колко си бе мила? повече от 15 не давам ,а вече 2 истински любови....е за тва говорих до ся
    E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..
    Възможно е,аз на 13 бях адски луднала по едно момче,но той се подигра с мен.Аз страдах 3 год и не можах да го забравя.Всички ми викаха,че това е каприз,но аз си знам какво ми е било...Възможно е... Ти си знаеш,най-добре мила.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от miteto
    Поздрав за Слънчицето и за всички, които са в добро настроение

http://www.youtube.com/watch?v=mqccwBKkWf4

ааааааааааааа
    Мерси,поздрави за всички готини хора и за теб. Усмихвайте се,повече това е и ще ви е готино.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Възможно е,аз на 13 бях адски луднала по едно момче,но той се подигра с мен.Аз страдах 3 год и не можах да го забравя.Всички ми викаха,че това е каприз,но аз си знам какво ми е било...Възможно е... Ти си знаеш,най-добре мила.
    нарича се ИСТИНСКА любов ,защото се предполага ,че е една и единствена

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Той беше...не ми се говори за него.Ае стига

Той беше...не ми се говори за него.Ае стига
    Леле човек, колко си позитивна и колко ме кефиш хахах... направо ми пълни тфа душата
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Liubov? Mina i zamina. Mahah i entusiazirano za dovijdane.

Da postavyash nyakoi drug pred sebe si, v piramidkata na interesite ti? Nevaaaaaaa... I koito mi tvyrdi che go pravi/moje da go napravi, za men e dushevno bolen i bi sledvalo da byde zatvoren do izlekuvaneto si. Men mi mina. Procesa e baven i boleznen, no po dyavolite - kolko e hubavo sled tova No feelings, no pain, nothing... Ostava samo zavladyavashtoto chuvstvo za vsesilie, mosht i bezkrainost...

I ako nyakoi se opita da mi go otneme sh` strada!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Голям фен
    Не вярвам на никой (под 20) ,който твърди ,че е открил истинската любов това е тийн форум бе хора демек тука пишат пишлигари (като мен).Мразя хора ,които на 15 се имат за жени/мъже и си мислят ,че могат да се справят с живота.Не се поемат отговорности докато не се сблъскаш с реалността (секса включително) ,но сега са модерни двете крайности - 1 вата е да кажеш ,че на 14 вече си срещнала любовта на живота си и започнеш да се превъзнасяш как ще се ожените и ще живеете щастливо докато смъртта ви раздели т.н. и т.н. и 2рата "аз съм ебати пичката ,въртя ги по 8 нали веднъж се живее "
    Абсолютно точно! То пък оставаше на 16 да сме срещнали и любовта -по тая логика на 30 ще се пенсионираме Не са много хората, на които първата любов е единствената.
    Don't worry, be happy!

Хах, мнението е смислено, но дотам, докъдето любовта не става обсебваща. И без нея не е добре, пък като е прекален пак. Стигаме до кой извод? Всяко нещо с е хубаво, когато е с мярка :P

и тн ае стиа см философствал

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Искрено се надявам да съм срещнала Единствения. Всичко е тип-топ, вярно, че се караме понякога, но знам, че и двамата държим един на друг страшно много, за да може който и да е да остави да се случи нещо лошо на другия. Само ме притеснява фактът, че отвсякъде ми повтарят и има неоспорими факти, че връзка трудно издържа от 16 години до 26+. И все пак трудно не значи невъзможно! Знам и за двойки, които са заедно именно от прогимназията. Но май много се отвлякох, фактът е, че обичам приятеля си, че и той ме обича и че искрено се надяваме да не се наложи да се разделим.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Az sum se sre6tala s lubovta... ne be6e kolkoto priqtno tolkova i neponosimo Imah adski mnogo priqtni migovi zaradi lubovta mi i adski mnogo sym si poplakala :P
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
    Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
    Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...
    Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.

Град
    София
    абе хора да си наивен не е хубаво кога ще го разберете далеч е от качество

Аз мисля,че я срещнах!Хихи Вече сме 3 месеца заедно нооооо мисля,че той е всичко за мен и е това което съм търсила!Много Го обичам

Re: Срещнахте ли вече истинската любов?

?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?
    ne mislq 4e 4ovek trqbva da pravi vsi4ko vuzmojno za da q nameri tova e lubov vse pak nemoje6 da uporstva6 dokato ne q nameri6 neznam lubovta idva sama pri teb ponqkoga moje da si po dlgo sam i izvednuj da nameri6 4oveka do sebe si kogato si se ot4al ili kogato se ogleda6 da vidi6 4e toi e bil postoqno do teb ili da is nqkoi haimannu da si minal prez mnogo vruzki i da ne namira6 4oveka spored men braka e edno zaduljenie lubovta e purvite 3 godini ot tam natatuk e navik i zaduljenie no otnosno dali q tursim 4ovek ne trqbva da tursi i namira 4ovek trqbva da jivee i vse nqkoga 6te go zastigen ova use6tane

p.p. a moga da kaja kategori4no 4e za momi4etata i mom4etata na moqta vuzrast 15 16 4e ne sa namerili istinskata si lubov za6too na tezi godini izpitvame silni 4uvstva i kazvame a tova e lubova na jivota ni no ako se zamislim ta nie se deca ne znam prosto bih pisala dosta no nikoi nqma mi pro4ete post4eto

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Срещнахте ли вече истинската любов?

Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.
    ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.

Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.
    И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?

Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?
    Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".

Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия.
    Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.

И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения.
    Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Враца
    мислех че съм я срещнал ама тя ме отреза кат самурай
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване