- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
Да,можеПървоначално написано от find_m3
Малина се казвам,но има много Малини все пак.
![]()
![]()
![]()
![]()
На кой ти напомням,кажи..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аха и какво за нея?Как така се сети,за нея и я свърза с мен?Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
Апф не съм я срещал и не ми и трябва.Не си струва за мен да си влюбен,да обичаш и какво от това има и други неща дето те прават щастлив.И защо да се кълнеш на някой,че го обичаш,че ще си само с него а след това му изневериш.Затова не се хващам за нищо и не вярвам в любовта защото не ми трябва само една Insatiable !! Не искам да се влюбвам толкова много и знам че това няма да стане докато не го поискам а аз не го искам тъй че Любовта е за слабите за мен.Защото влюбвам се аа искам закрила а у глупости с него съм сигурна пфф я се махай бе хаха аз да не съм пазач !!![]()
![]()
Изпитах я..Загубих я... Сега пак я изпитвам и пак ще я загубя........![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
на колко си бе мила? повече от 15 не давам ,а вече 2 истински любови....е за тва говорих до сяПървоначално написано от monityY
Поздрав за Слънчицетои за всички, които са в добро настроение
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mqccwBKkWf4
ааааааааааааа![]()
E,da na 15 sum i?Nevuzmojno li e da se vlubq istinski na taq vuzrast?Az go chuvstvam istinski,nezavisimo ot vsichko... kakto i da e..Първоначално написано от find_m3
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Възможно е,аз на 13 бях адски луднала по едно момче,но той се подигра с мен.Аз страдах 3 год и не можах да го забравя.Всички ми викаха,че това е каприз,но аз си знам какво ми е било...Възможно е...Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
Ти си знаеш,най-добре мила.
![]()
Мерси,поздрави за всички готини хора и за теб.Първоначално написано от miteto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвайте се,повече това е и ще ви е готино.
нарича се ИСТИНСКА любов ,защото се предполага ,че е една и единственаПървоначално написано от slun4ice_90
Той беше...не ми се говори за него.Ае стигаПървоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле човек, колко си позитивна и колко ме кефиш хахах... направо ми пълни тфа душатаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Liubov? Mina i zamina. Mahah i entusiazirano za dovijdane.
Da postavyash nyakoi drug pred sebe si, v piramidkata na interesite ti? Nevaaaaaaa... I koito mi tvyrdi che go pravi/moje da go napravi, za men e dushevno bolen i bi sledvalo da byde zatvoren do izlekuvaneto si. Men mi mina. Procesa e baven i boleznen, no po dyavolite - kolko e hubavo sled tovaNo feelings, no pain, nothing... Ostava samo zavladyavashtoto chuvstvo za vsesilie, mosht i bezkrainost...
I ako nyakoi se opita da mi go otneme sh` strada!![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Абсолютно точно! То пък оставаше на 16 да сме срещнали и любовта -по тая логика на 30 ще се пенсионирамеПървоначално написано от find_m3
Не са много хората, на които първата любов е единствената.
Don't worry, be happy!
Хах, мнението е смислено, но дотам, докъдето любовта не става обсебваща. И без нея не е добре, пък като е прекален пак. Стигаме до кой извод? Всяко нещо с е хубаво, когато е с мярка :P
и тн ае стиа см философствал![]()
Искрено се надявам да съм срещнала Единствения.Всичко е тип-топ, вярно, че се караме понякога, но знам, че и двамата държим един на друг страшно много, за да може който и да е да остави да се случи нещо лошо на другия. Само ме притеснява фактът, че отвсякъде ми повтарят и има неоспорими факти, че връзка трудно издържа от 16 години до 26+.
И все пак трудно не значи невъзможно! Знам и за двойки, които са заедно именно от прогимназията.
Но май много се отвлякох, фактът е, че обичам приятеля си, че и той ме обича и че искрено се надяваме да не се наложи да се разделим.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Az sum se sre6tala s lubovta... ne be6e kolkoto priqtno tolkova i neponosimoImah adski mnogo priqtni migovi zaradi lubovta mi i adski mnogo sym si poplakala :P
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
абе хора да си наивен не е хубаво кога ще го разберете
далеч е от качество
Аз мисля,че я срещнах!Хихи Вече сме 3 месеца заедно нооооо мисля,че той е всичко за мен и е това което съм търсила!Много Го обичам![]()
ne mislq 4e 4ovek trqbva da pravi vsi4ko vuzmojno za da q nameri tova e lubov vse pak nemoje6 da uporstva6 dokato ne q nameri6 neznam lubovta idva sama pri teb ponqkoga moje da si po dlgo sam i izvednuj da nameri6 4oveka do sebe si kogato si se ot4al ili kogato se ogleda6 da vidi6 4e toi e bil postoqno do teb ili da is nqkoi haimannu da si minal prez mnogo vruzki i da ne namira6 4oveka spored men braka e edno zaduljenie lubovta e purvite 3 godini ot tam natatuk e navik i zaduljenie no otnosno dali q tursim 4ovek ne trqbva da tursi i namira 4ovek trqbva da jivee i vse nqkoga 6te go zastigen ova use6taneПървоначално написано от slun4ice_90
p.p. a moga da kaja kategori4no 4e za momi4etata i mom4etata na moqta vuzrast 15 16 4e ne sa namerili istinskata si lubov za6too na tezi godini izpitvame silni 4uvstva i kazvame a tova e lubova na jivota ni no ako se zamislim ta nie se deca ne znam prosto bih pisala dosta no nikoi nqma mi pro4ete post4eto![]()
![]()
ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.Първоначално написано от slun4ice_90
И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?Първоначално написано от slun4ice_90
Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".Първоначално написано от slun4ice_90
Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.Първоначално написано от slun4ice_90
Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!Първоначално написано от slun4ice_90
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мислех че съм я срещнал ама тя ме отреза кат самурай![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE