- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
Хм с цел дискусия - Не.
Срещнах я(май) и я загубих...но го преодолявами чакам най-истинската от всички
![]()
Истинска -> По-истинска -> Най-истинска -> Без Коз Истинска -> Всичко Коз Истинска...
Ще я дочакаш, нема страшно. Пази тузовете.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
kazah 4e nedavam 100% ot sebe si!Davam 70- 80% nai mnogo! A kakva e garanciqta 4e 6te uspeq kto dam 100%!Bydete realisti!Sre6nah q i naistina be6e nespodelena!4esno da ti kaja: STRAH ME E DA NE SE POVTORI SY6TATA SLU4KA I PAK DA STRADAM!VSeki den iskam da imam nqkoe momi4e do sebe si ama ...... prosto me e strah i nemoga da se preborq s straha si!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив....Първоначално написано от Pliok0019
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Osetih q predi nqkolko meseca.Idva neochakvano kogato nai malko predpolagash che shte te spoleti tova silno chustvo.I ako ne spodelena e mn bolezneno na nikoi ne go pojelavam. ;]
JIVOTA DAVAM,RODINA NE DAWAM !!!!
Мисля, че я срещнах. Дано да не съм се излъгала.![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не изпуснах я преди мн време ,но неможеш да промениш миналото ,можеш само да усереш бъдещето.
Все още се чувствам малка за истинска любов,но разбира се я чакам![]()
Да, така мисля!
Оби4ам го пове4е от себе си, 4ак се плаша. И ако ме иска, мога да бъда негова завинаги и ще съм щастливаТака 4е, да, срещнах го
![]()
Робинята на Quench
Супер,страхотно само така.Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кофти е,че си я изпуснал,но за в бъдеще може би,те очаква по-голяма и дано не я изпуснеш.Първоначално написано от bader
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Невинаги,можем да сме само щастливи в любовта.Това,че тя те е отрязала,не трябва да те смачква и натъжава.Въпреки това,продължавай и сами хубави неща от мен да ти се случват.Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мисля че сам я срещнал и в момента сме заедно и се обичаме![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
минали са едва 16 години от живота ми, така че е рано да кажа
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават спороветеЗа теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека
Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P
ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?Първоначално написано от butty
съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н
Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?
Трябва да си взема пуканки. Това тук е по-качествена комедия от "Приятели"![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Vse o6te ne sam q sre6tnala i neiskam da q sre6tam taka bez "luivovta" mi e po-dobre![]()
![]()
Www.modelkata.piczo.com
[Ot Sa|zItE sTaVaT |i pArI ... tQx tI vRaShTaM ...! (cash) ]NaI - GoLqMaTa (*)
а това е толкова противоречиво изказване ,че ако се замислиш ще разбереш (надявам се понеПървоначално написано от butty
,щото като гледам до сега 1 дума не си ми разбрала) ,че си казала 2 изклюващи се изречения.как е възможно да не можеш да кажеш еди кво си и в същото време да знаеш ,че е така и да го усещаш и нз си кво?а това "срещнеш човека" ми звучи малко далечно не мислиш ли.самата дума "човека" ми говори за определен човек ,а именно истинската любов ,която НЕ УСПОРВАМ.