.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 160
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. И за всички,които не са я открили се отнася.
    аз пък ше продължа да си мисля гадни неща. Такъв е животът - някой се намират други не . Аз май съм от вторите . Както казваше Слави Трифонов едно време :
    "Няма любов, не намерих любов . Преобърнах всичко ала не намерих любов .

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него
    весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Здравейте отново!
    Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P

ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?

съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н

Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?
    Ти слагаш всички под общ знаменател. Това, че всички сме на 17 не значи, че сме едни и същи. Не всички се интересуват само от секса. Това, че някои задават тъпи въпроси си е за тях.. това не значи, че всички са необразовани по тази тема.. За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец. За възрастта си може да не съм имала супер много гаджета( като някои, които си водят бройки) , но знам каква е разликата между харесване, любов и секс...Всеки трябва да опита от всичко. Твоето мнение си е твое. Никой не може да го промени. Но за мен това не е така! Според мен любовта може да връхлети човек на всяка възраст- 15,25 или 35... при някои става по-рано,при други по-късно. Истинската любов съществува и при тинейджърите. Тази връзка страшно много ме е променила и съм се научила да се справям с много неща. Вече цели 3 години съм с този определен човек и мисля, че това е доста време, за което сме се доказали един на друг, знаем всичките си проблеми,недостатъци и се опитваме да си помагаме, имаме си доверие и т.н. Това е сериозен напредък за мен.. много неща и хора са се опитвали да ни разделят..но ние си знаем кой какъв е и си вярваме,което е най-важното и не се повлияваме от другите! Да, карали сме се,но това е нормално,няма перфектна връзка!
    Няма смисъл да пиша повече за мен. Извинявай за предишното ми мнение, не съм искала да те обидя, просто така си помислих от предишните ти мнения. Нищо лично! Радвам се, че има хора, които да ми опонират и да отстояват мнението си. Така че не слагай всички под общ знаменател.. Повечето може да са такива, но си има и изключения

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш
    ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите

Град
    София
    За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец.
    ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.

писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец.
    ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.

писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер
    Да,разбира се, че тази връзка 1 месеца не е любов. Това е ясно на всикчи. В момента съм страшно влюбена-да. С едно момче съм вече от 3 години. Не мисля, че трябва да "даваш акъл"...щом ти си дораснала до този акъл..значи и много други са дораснали. Това, че твоята връзка не е успяла, не значи, че другите винаги ще бъдат нещастни и няма да имат дълга връзка, в която да се обичат с човека до тях.. И двете можем да си спорим много по въпроса..така че.. май е по-добре да спрем до тук.. но ми беше много приятно де... каква зодия си btw?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от SliM_EviL
    Кефите ме,тези,които сте открили любовта.Давайте само така и мислете положително,защото не може да искате да ви се случи нещо хубаво..а да мислите за гадни неща. И за всички,които не са я открили се отнася.
    аз пък ше продължа да си мисля гадни неща. Такъв е животът - някой се намират други не . Аз май съм от вторите . Както казваше Слави Трифонов едно време :
    "Няма любов, не намерих любов . Преобърнах всичко ала не намерих любов .
    Аз пък ако искаш ще ти изпея даже "Намерихте и няма да те пусна никога"....тази песен.Имали полза,пък да си отчаян?Ще я намериш,но може би още не ти е дошло времето

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Все още се чувствам малка за истинска любов,но разбира се я чакам
    Е това си е,

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
    Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
    Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...
    Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.
    Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив....

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа.
    Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!
    Ами не знам,но след като искаш бебе хаха,е какво според теб значи този човек за теб?Май ти трябва да знаеш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Искам бебе от приятеля си. Това значи ли, че съм срещнала голямата, единствената, неповторимата любов?!
    Ами не знам,но след като искаш бебе хаха,е какво според теб значи този човек за теб?Май ти трябва да знаеш.
    Ми може да има хубави гени. Примерно... В такъв случай, той за мен значи просто донор на подходящ генетичен материал
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Dreamland Varna
    Все още не съм
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана.

Град
    София

Да,разбира се, че тази връзка 1 месеца не е любов. Това е ясно на всикчи. В момента съм страшно влюбена-да. С едно момче съм вече от 3 години. Не мисля, че трябва да "даваш акъл"...щом ти си дораснала до този акъл..значи и много други са дораснали. Това, че твоята връзка не е успяла, не значи, че другите винаги ще бъдат нещастни и няма да имат дълга връзка, в която да се обичат с човека до тях.. И двете можем да си спорим много по въпроса..така че.. май е по-добре да спрем до тук.. но ми беше много приятно де... каква зодия си btw?
    не съм казала ,че винаги ще са нещастни ,дори не съм казала ,че изобщо ще са такива просто на тая възраст тва не е любов.слагам точка на спора ,казах вече че сме в разлигни позиции и няма смисъл.Водолей съм

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Все още не съм
    Ей,не се натъжавай,ще я срещнеш или може би,трябва да се огледаш,понякога точния човек е до нас..а ние дори не го забелязваме.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ми може да има хубави гени. Примерно... В такъв случай, той за мен значи просто донор на подходящ генетичен материал
    Ти пък хаха ебаси на съвсем друга тема отиде...ми прави каквото искаш и каквото мислиш за правилно,просто е.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Аз мисля,че я срещнах!Хихи Вече сме 3 месеца заедно нооооо мисля,че той е всичко за мен и е това което съм търсила!Много Го обичам
    Радвам се много за вас.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    абе хора да си наивен не е хубаво кога ще го разберете далеч е от качество
    Не мисля,че сме наивни.Това се нарича да гледаш на света през розови очила,знам трудно е,в такива времена в каквито живеем и да сме добри и да мислите положително,но ако всички сме и малко по-добри....всичко ще е по-лесно и живота ни ще е по-хубав. И,което е по-важно да не мислим само за нас,а и за другите...трябва.Но каквото и да говоря,никой няма да ме послуша.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Здравейте отново!
    Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P
    =D>

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Че аз не съм искала съвет какво да правя
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Срещнахте ли вече истинската любов?

Ще започна с това,че все повече хора,започнахме да се отчайваме заради любовта.
    ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Не хора.Да,и аз се чудех,дали да го напиша.Нз.

Но както бях написала в едно мое мнение,любовта е силна,защото ни кара да страдаме.
    И какво по-точно искаше да кажеш с тази иначе толкова проникновена мисъл?Ми,исках да кажа,че когато страдаме разбираме,че любовта не ни кара само да се смеем и да сме щастливи...

Вие как мислите?Вие срещнахте ли истинската любов?И въобще правите ли всичко възможно да намерите човека до себе си.?
    Да намерим човека ДО себе си? Ами не, той обикновено си е там, до мен. Дефинирай "истинска любов".Истинска любов,се усеща няма как да ти е опиша. Човек,просто разбира и чувства.

Чакам всеки,който иска да си даде мнението и да направим дискусия.
    Дискусия се прави, когато имаш поне 2 теми за обсъждане, обикновено с различни тези. Въпрос, предполагащ ДА/НЕ отговор, не е материал за дискусия.ок.

И запомнете,каквото и лошо нещо да ви се случи,не допускайте да ви натъжи.Всичко е поправимо,единсвено смъртта...Не, е. Усмихвайте се по-често,за да може и живота да ви се усмихва по-често.Ще се радвам,ако съм дала поне малко на вас, от моята слънчева усмивка и кураж,да се борите с проблемите от живота. Вече навлязох в друга тема.Ами ако ви е интересна темата ми,заповядайте и пишете.Ще се радвам,на много и най-различни мнения.
    Е, колко много и различни мнения искаш на въпрос Срещнахте ли любовта - да, не?!
    Каквито искат.

срещнах я, ама отдавна я забравих
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Че аз не съм искала съвет какво да правя
    ок

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    [quote:2c4aae90f8="A_JoLiE"]И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
    Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
    Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...
    Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.
    Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив....

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа.
    Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани.
    [/quote:2c4aae90f8]

Леле ние се изядохме :P
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си