- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
аз пък ше продължа да си мисля гадни неща. Такъв е животът - някой се намират други не . Аз май съм от вторите . Както казваше Слави Трифонов едно време :Първоначално написано от slun4ice_90
"Няма любов, не намерих любов . Преобърнах всичко ала не намерих любов .![]()
мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него![]()
![]()
![]()
![]()
весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дниПървоначално написано от vesito13
,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш
![]()
![]()
Ти слагаш всички под общ знаменател. Това, че всички сме на 17 не значи, че сме едни и същи. Не всички се интересуват само от секса. Това, че някои задават тъпи въпроси си е за тях.. това не значи, че всички са необразовани по тази тема.. За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец. За възрастта си може да не съм имала супер много гаджета( като някои, които си водят бройки) , но знам каква е разликата между харесване, любов и секс...Всеки трябва да опита от всичко. Твоето мнение си е твое. Никой не може да го промени. Но за мен това не е така! Според мен любовта може да връхлети човек на всяка възраст- 15,25 или 35... при някои става по-рано,при други по-късно. Истинската любов съществува и при тинейджърите. Тази връзка страшно много ме е променила и съм се научила да се справям с много неща. Вече цели 3 години съм с този определен човек и мисля, че това е доста време, за което сме се доказали един на друг, знаем всичките си проблеми,недостатъци и се опитваме да си помагаме, имаме си доверие и т.н. Това е сериозен напредък за мен.. много неща и хора са се опитвали да ни разделят..но ние си знаем кой какъв е и си вярваме,което е най-важното и не се повлияваме от другите! Да, карали сме се,но това е нормално,няма перфектна връзка!Първоначално написано от find_m3
Няма смисъл да пиша повече за мен. Извинявай за предишното ми мнение, не съм искала да те обидя, просто така си помислих от предишните ти мнения. Нищо лично! Радвам се, че има хора, които да ми опонират и да отстояват мнението си. Така че не слагай всички под общ знаменател.. Повечето може да са такива, но си има и изключения![]()
ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другитеПървоначално написано от find_m3
![]()
ето това не е любов със сигурност,а другото е просто еуфория.влюбена си сега така ли да го разбирам?в такъв случай няма смисъл да спорим,в момента сме като огъня и водата -две коренно различни мнения и позиции ,защото и аз съм имала гадже и съм се чувствала щастлива ,но за мене това не е любов или поне не истинска.Мислиш ,че ти я изпитваш?А мислиш ли ,че може да продължи завинаги?Като свърши първо на мен да кажеш.Първоначално написано от butty
писна ми да ви давам акъл ходете питайте майките си да ви светнат по въпроса.за това тийнейджърите не се разбират с родителите си ,защото си правят каквото искат и чувстват ,че е правилно ,а не слушат кво йм казва човек ,който е бил на тяхно място и знае как стоят нещата в действителност.не казвам ,,че съм в перфектни отношения с наще и на мен ми се живее и т.н. обаче знам,кое е правилно и кое не (поне за толко съм дорасла ),а това че не се доверявам на чуждото мнение е отеделен въпрос.мога да споря тука 6 дни и пак да си знам ,че съм същия пубер
Да,разбира се, че тази връзка 1 месеца не е любов. Това е ясно на всикчи. В момента съм страшно влюбена-да. С едно момче съм вече от 3 години. Не мисля, че трябва да "даваш акъл"...щом ти си дораснала до този акъл..значи и много други са дораснали. Това, че твоята връзка не е успяла, не значи, че другите винаги ще бъдат нещастни и няма да имат дълга връзка, в която да се обичат с човека до тях.. И двете можем да си спорим много по въпроса..така че.. май е по-добре да спрем до тук.. но ми беше много приятно де...Първоначално написано от find_m3
каква зодия си btw?
![]()
Аз пък ако искаш ще ти изпея даже "Намерихте и няма да те пусна никога"....тази песен.Имали полза,пък да си отчаян?Ще я намериш,но може би още не ти е дошло времетоПървоначално написано от SliM_EviL
![]()
![]()
![]()
Е това си е,Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не знам,но след като искаш бебе хаха,е какво според теб значи този човек за теб?Май ти трябва да знаеш.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми може да има хубави гени. Примерно... В такъв случай, той за мен значи просто донор на подходящ генетичен материалПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Все още не съм![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не.Първоначално написано от find_m3
Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ?
![]()
![]()
Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана.
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм казала ,че винаги ще са нещастни ,дори не съм казала ,че изобщо ще са такива просто на тая възраст тва не е любов.слагам точка на спора ,казах вече че сме в разлигни позиции и няма смисъл.Водолей съмПървоначално написано от butty
Ей,не се натъжавай,ще я срещнеш или може би,трябва да се огледаш,понякога точния човек е до нас..а ние дори не го забелязваме.Първоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти пък хаха ебаси на съвсем друга тема отиде...ми прави каквото искаш и каквото мислиш за правилно,просто е.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от betyrk
![]()
![]()
![]()
Радвам се много за вас.
Не мисля,че сме наивни.Това се нарича да гледаш на света през розови очила,знам трудно е,в такива времена в каквито живеем и да сме добри и да мислите положително,но ако всички сме и малко по-добри....всичко ще е по-лесно и живота ни ще е по-хубав.Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
И,което е по-важно да не мислим само за нас,а и за другите...трябва.Но каквото и да говоря,никой няма да ме послуша.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от butty
Че аз не съм искала съвет какво да правя![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Каквито искат.Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
срещнах я, ама отдавна я забравих![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
окПървоначално написано от LadyDi
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote:2c4aae90f8]
Леле ние се изядохме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....