- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
koq lubov ima tolkova vidove lubov priqtelska roditelska xaxaxa![]()
Koqto trqbva sam namerila tei 4e :}}xaxax no drugata oshte ne sam:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Zashto izobshto si igraete da tyrsite liubovta? Nek`va moda li e, sh`o li...
Ne che shte ima koi da me razbere, ama... Zashto vi e da si izbirate nyakoi opredelen individ, prevryshtaiki go v unikalen, nezamenim i da go postavyate na kliuchovo myasto v jivota si? Pri koeto eventualnoto mu premahvane(ili samopremahvane po negova volya) bi dovelo do srivane na vashiyat svyat i bi syzdalo redica problemi i uslojneniya...
Ne mojete li da si izgradite svetyt ot vzaimnozamenyami chastichki, taka che kakvoto i da se sluchi vie nikoga da ne bydete zasegnati, naraneni, i t.n. i t.n.
Nauchete se che v jivota ima dosta po-priyatni i interesni neshta ot "liubovta".
De fakto ako go poglednesh ot strani v tova systoyanie kym koeto tolkova se stremite, vie zapochvate da vzemate nelogichni resheniya, koito dori chesto deistvat i sreshtu samite vas. Samoizdigate si idol, samounishtojavate se bavno pred nego, iziskvaiki syshtoto i kogato toi/tq ne vi otvyrne kakto iskate(t.e. misli malko po-trezvo) vie zapochvate da se chuvstvate zle. Eventualno tozi chovek si trygva. Togava vashiyat svyt ruhva. Sledvat redica gluposti. Zapochvate da tyrsite sledvashtiyat chovek koito da samoizdignete na vyrha na svetyt si.
Da pravya kato vas? Ne, blagodarya...![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Първоначално написано от vesito13
Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого.Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13.
Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
da...poznavame se o6te ot 6 godini gore dolo ..no sme zaedno ot godina 5 meseca i 9 dena![]()
Да![]()
![]()
Официално се срещнах с Любовта преди (вижте ми подписа :Р)
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Да...Но много ме нарани...
Срешнах я и сега си подготвяме бъдещето заедно![]()
Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote:d28f9c2267]
Леле ние се изядохме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote:d28f9c2267]хахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Pepi Designs
![]()
Поздравления.
![]()
![]()
хахаха яка темичка браво на автора или авторката !!!
Та по темата ...ами уж правя всичко възможно ,но явно не е достатъчно и все удрям на камък за жалоаст .Има време да млада съм ощевсе пак 18 години май е рано за истинската любов :P
Намерих я ... но уви в момента е на има няма 3500 км от мен![]()
но не се отчайвам и знам че ще намерим начин да сме заедно рано или късно ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Браво!!Първоначално написано от mickelangelo
Много се радвам, че сте заедно въпреки разстоянието.. това е доказателство, че любов съществува и на дълги разстоянияяяя!!!!! Супер яко! И сестра ми и приятеля и са на 10 000 км един от друг,но са заедно вече 5 години
Така че някой ден ще дойде и вашия час и ще сте шастливи! :P
Бубо,не се сдухвай,говорили сме за това момиче.Знай,че ако имате силни чувства дори и 3500 км,не се пречка.Надявам,се скоро да сте много щастливи,защото ти го заслужаваш.Първоначално написано от mickelangelo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти,че темата и теб заинтригува.Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля, че мога да отговоря на въпроса дали съм срещнала истинската любов, след като във всеки следващ момент може да изникне нещо още по силно... никога незнаешвинаги може и повече..
но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега..![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Tykmo towa мислех да напи6аПървоначално написано от AiKaTa
И аз смятам така,щом изпитваш силни чувства,това е нещо хипер-якоПървоначално написано от AiKaTa
![]()
![]()
![]()
Аз все още не съм открила истинската любов,но мисля,че все пак съм още млада за това.Но не стоя и не чакам.Тарся момче,коета да ме обича,както и аз него.Любовта е най-красива,когато е взаимна.Аз се надявам да я изпитам в скоро време :-)
благодаря за подкрепатаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
познавам се с това момче от доста време и преди бяхме много добри приятели такаче бих могла да кажа че вече се познаваме идеално като характери . просто го обикнах много не знам и аз как се получи така , просто станаПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Хора,благодарна съм ви,че ви има.Само така,трябва да мислите.Любовта е най-велика.Първоначално написано от badgirl95
![]()
![]()
![]()
Моля,ти я заслужаваш.Първоначално написано от vesito13
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако под "истинската любов" се разбира,този с когото искам да прекарам живота си-не,не съм го срещнала.
Имах такива мисли и такива чувства към един човек,ноо...всичко свърши![]()
Абе вие нормални ли сте бе келемета малки.Истинската любов е 1 единствена и ,ако я има то тя не се забравя или губи изобщо!Първоначално написано от evelinka1122
Ами срещнала съм човека, когото наистина много обичам и за пръв път толкова силно.... Знам, че той е моята голяма любов, но в някои моменти имам чувството, че не е така и по принцип за много неща е така при мен... Но в крайна сметка всичко си идва на мястото![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?