.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 160
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    koq lubov ima tolkova vidove lubov priqtelska roditelska xaxaxa

Koqto trqbva sam namerila tei 4e :}}xaxax no drugata oshte ne sam :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Zashto izobshto si igraete da tyrsite liubovta? Nek`va moda li e, sh`o li...
    Ne che shte ima koi da me razbere, ama... Zashto vi e da si izbirate nyakoi opredelen individ, prevryshtaiki go v unikalen, nezamenim i da go postavyate na kliuchovo myasto v jivota si? Pri koeto eventualnoto mu premahvane(ili samopremahvane po negova volya) bi dovelo do srivane na vashiyat svyat i bi syzdalo redica problemi i uslojneniya...

Ne mojete li da si izgradite svetyt ot vzaimnozamenyami chastichki, taka che kakvoto i da se sluchi vie nikoga da ne bydete zasegnati, naraneni, i t.n. i t.n.
    Nauchete se che v jivota ima dosta po-priyatni i interesni neshta ot "liubovta".

De fakto ako go poglednesh ot strani v tova systoyanie kym koeto tolkova se stremite, vie zapochvate da vzemate nelogichni resheniya, koito dori chesto deistvat i sreshtu samite vas. Samoizdigate si idol, samounishtojavate se bavno pred nego, iziskvaiki syshtoto i kogato toi/tq ne vi otvyrne kakto iskate(t.e. misli malko po-trezvo) vie zapochvate da se chuvstvate zle. Eventualno tozi chovek si trygva. Togava vashiyat svyt ruhva. Sledvat redica gluposti. Zapochvate da tyrsite sledvashtiyat chovek koito da samoizdignete na vyrha na svetyt si.

Da pravya kato vas? Ne, blagodarya...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него
    весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш
    ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите

Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого. Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13. Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Пловдив
    da...poznavame se o6te ot 6 godini gore dolo ..no sme zaedno ot godina 5 meseca i 9 dena

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Да
    Официално се срещнах с Любовта преди (вижте ми подписа :Р)
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Да...Но много ме нарани...

hottie
    Guest
    Срешнах я и сега си подготвяме бъдещето заедно

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    [quote:d28f9c2267="slun4ice_90"][quote:d28f9c2267="A_JoLiE"]И аз не съм я срещала, но се надявам скоро да дойде, да ме хване за ръката и да ме поведе на някъде... Там където не съм била. И когато всичко свърши да пророня най нежната, горчива, любовна сълза и да кажа.... А ти мое човешко сърце не спирай!!! Тупай, тупай, тупай!!! Любовта отново ще дойде.... Туп, туп, туп....
    Това,което си написала е много много добро. Супер е.Мисли положително,ще я срещнеш.
    О мерсиии... ) Амии моите приятели винаги са ми завиждали какъв оптимист съм... Обожавам живота и вярвам, че всеки има право на малко щастие на тази земя )
    Така трябва да сме оптимисти,да имаме вяра и да променяме това,което можем за наше добро. Да обичаме БЪЛГАРИЯ,защото сме БЪЛГАРИ.
    Леле братле много ме кефиш .... Много малко хора познавам които са патриото-оптимисти като мен ... Направо...
    Хора, внесохме малко родост в деня ми (който беше наистина ужасен). Заради хора като вас си струва да се живее. Аз в момента не мога да се похваля с особен оптимизъм, заради болката, която изпитвам. А патриотизмът... едно от най-красивите неща на света.
    Радвам се че сме помогнали нечий ден да стане по-красив....

Наистина е красиво - много оптимистично! Тъкмо ми дойде страхотно за "добро утро" в 7 часа.
    Изключително съм доволна,от всички,които се кефят на темата и на моя оптимизъм.Бъдете позитивни,и тогавя няма как да не сте щастливи и обичани.
    [/quote:d28f9c2267]

Леле ние се изядохме :P [/quote:d28f9c2267]хахаха

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Да
    Официално се срещнах с Любовта преди (вижте ми подписа :Р)
    Поздравления.

хахаха яка темичка браво на автора или авторката !!!
    Та по темата ...ами уж правя всичко възможно ,но явно не е достатъчно и все удрям на камък за жалоаст .Има време да млада съм още все пак 18 години май е рано за истинската любов :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Намерих я ... но уви в момента е на има няма 3500 км от мен
    но не се отчайвам и знам че ще намерим начин да сме заедно рано или късно ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Браво!! Много се радвам, че сте заедно въпреки разстоянието.. това е доказателство, че любов съществува и на дълги разстоянияяяя!!!!! Супер яко! И сестра ми и приятеля и са на 10 000 км един от друг,но са заедно вече 5 години Така че някой ден ще дойде и вашия час и ще сте шастливи! :P

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Бубо,не се сдухвай,говорили сме за това момиче.Знай,че ако имате силни чувства дори и 3500 км,не се пречка.Надявам,се скоро да сте много щастливи,защото ти го заслужаваш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    хахаха яка темичка браво на автора или авторката !!!
    Та по темата ...ами уж правя всичко възможно ,но явно не е достатъчно и все удрям на камък за жалоаст .Има време да млада съм още все пак 18 години май е рано за истинската любов :P
    Благодаря ти,че темата и теб заинтригува.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    не мисля, че мога да отговоря на въпроса дали съм срещнала истинската любов, след като във всеки следващ момент може да изникне нещо още по силно... никога незнаеш винаги може и повече..
    но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега..
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    не мисля, че мога да отговоря на въпроса дали съм срещнала истинската любов, след като във всеки следващ момент може да изникне нещо още по силно... никога незнаеш винаги може и повече..
    но за сега да... за сега изпитвам силни чувства към човек, така както никога не съм ги усещала и специално за мен това е истинско, но само за сега..
    Tykmo towa мислех да напи6а

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    И аз смятам така,щом изпитваш силни чувства,това е нещо хипер-яко

Аз все още не съм открила истинската любов,но мисля,че все пак съм още млада за това.Но не стоя и не чакам.Тарся момче,коета да ме обича,както и аз него.Любовта е най-красива,когато е взаимна.Аз се надявам да я изпитам в скоро време :-)

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    мисля че съм я срешнала , защото аз много го обичам , както никой друг до сега , а и се надявам и той да ме обича така както аз него
    весито13?абе ти друго гадже имала ли си до сега или като казваш "както никой друг до сега" имаш предвид мама и тати?а в профила ти 1 месец и 16 дни ,а стига бе е пожелавам го на всички това е real LOVE!! айде няма да ти се карам ,ще пораснеш
    Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана.
    благодаря за подкрепата

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    ами знаеш ли какво , всащност не мога да кажа че сам обичала някой друг сравнение с чувствата ми към него , по скоро е било просто захласване по другите

Виж, Веси, освен ако не сте се познавали от доста време преди това, освен ако с момчето не сте били близки дълго време преди да тръгнете (като приятели), за 1 месец е невъзможно да обикнеш някого. Аз разбрах, че обичам приятеля си 3 месеца, след като тръгнахме, а имай предвид, че 4 месеца преди да се съберем бях много хлътнала по него. А ако и индексът "13" на името ти показва твоята възраст, ясно ми е колко ти е "real" твоята "love"... Не се обиждай, трудно е да правиш такива заключения за една връзка, когато тя е на 1 месец, особено като си на 13. Аз лично след 9 месеца с момче, което постоянно повтаря, че щом се обичаме, няма никакви пречки за нас двамата, още си имам наум. Може би съм прекалено скептична, но предпочитам да не си давам излишни надежди, за да си спестя възможни разочарования - все пак малко връзки издържат от 16 до 26+ и е почти невъзможно от първия път да целнеш Истинския.
    познавам се с това момче от доста време и преди бяхме много добри приятели такаче бих могла да кажа че вече се познаваме идеално като характери . просто го обикнах много не знам и аз как се получи така , просто стана

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от badgirl95
    Аз все още не съм открила истинската любов,но мисля,че все пак съм още млада за това.Но не стоя и не чакам.Тарся момче,коета да ме обича,както и аз него.Любовта е най-красива,когато е взаимна.Аз се надявам да я изпитам в скоро време
    Хора,благодарна съм ви,че ви има.Само така,трябва да мислите.Любовта е най-велика.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ей я стига,защо мисля,че не искаш никой да е щастлив,защото може би ти не си...без да те обиждам,просто казвам какво мисля...и затова се заяждаш със всички,а не. Възможно е да я е срещнала,ЗАЩО НЕ? Въпреки всичко,ти пожелавам от все сърце да бъдеш,много щастлива и обичана.
    благодаря за подкрепата
    Моля,ти я заслужаваш.

Ако под "истинската любов" се разбира,този с когото искам да прекарам живота си-не,не съм го срещнала.
    Имах такива мисли и такива чувства към един човек,ноо...всичко свърши

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    срещнах я, ама отдавна я забравих
    Абе вие нормални ли сте бе келемета малки.Истинската любов е 1 единствена и ,ако я има то тя не се забравя или губи изобщо!

Ами срещнала съм човека, когото наистина много обичам и за пръв път толкова силно.... Знам, че той е моята голяма любов, но в някои моменти имам чувството, че не е така и по принцип за много неща е така при мен... Но в крайна сметка всичко си идва на мястото
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си