- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещнахте ли вече истинската любов?
Поздрави от мен,и занапред още повече да си се обичате и ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА!Първоначално написано от Enichka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да срещнах я след толкова много болка и разочорования и сега съм истински щастлива с него![]()
![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Първоначално написано от malkatadesss
![]()
Суперррр.
Срещнах човека, който успя да ме промени и да ми докаже-че си заслужава всичко в този живот-срещнах човека-с кого искам да бъда и се надявам всичко да продължи занапред още по-сладко и силно!!!!!
Ami az q sreshtnah,no az precakah neshtata...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nz kak da si q vyrna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
истинска е, но дали е "голямата" това само времето ще покаже
Йеееееееееее пишете,аз си мислех,че темата ми вече е забравена.![]()
![]()
![]()
Радвам се,за вас.
Първоначално написано от _MalKo_dQvOL4e_
Защо така?
След като сме заедно близо 4 години, обичаме се, радваме се 1 на друг и мислим най-сетне на есен да се събираме.........трябва да съм я срещнала. Просто не мога да си представя да съм с някой друг......
Срещнах я, да. Всъщност....срещнах любовта, която се спря за миг и ме подмина след това. И не от нежелание да бъде мен, а просто защото беше невъзможно. И съжалявам. Съжалявам, че я срещнах, защото стана не на точното място, не в точното време и при лоши обстоятелства. За съжаление съм убедена, че беше истинската ми любов. И така вече не ми се иска да съм я срещала. А времето не може да се върне назад. Така че не бързайте...има време за всичко. Май да срещнеш истинската си любов не е толкова хубаво нещо, или поне в моя случай не беше. За съжаление не се и преодолява, нито пък се забравя.
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол