Първоначално написано от
butty
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете

За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека

Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P
ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?
съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н
Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което
НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?