Цитирай Първоначално написано от find_m3
Цитирай Първоначално написано от butty
Здравейте отново!
Искам отново на отговоря на find_m3 , доколкото разбрах ти си на същата възраст, на която съм и аз-17.. преклонната възраст,в която човекът започва вече да узрява и да избира приоритети си. Права си за това, че сме още твърде млади и не можем да кажем 100%, че тези хора, с които сме в момента, ще бъдем завинаги с тях.. да така е, това е цялата истина. Но когато срещнеш човека, с когото усещаш, че можеж да преодолееш всичко, че ще сте заедно, се усеща... Всеки има свое лично мнение и затова стават споровете За теб в момента е най-важен сексът, до колкото съдя от мненията ти, няма нищо лошо... но ще е перфектно, ако за теб стане важен не само сексът,а и любовта между двамата човека Важното е човек да е щастлив по какъвто и да е начин, с когото смята за добре! Пък това дали е истинската любов, ще покаже времето :P

ако някой от приятелите ми прочете това ще се напикае от смях.къв секс ви гони бе хора ДЕВСТВЕНА СЪМ.нямах предвид ,че секса е най-важното ,а че от това се интересуват по принцип на тая възраст.това усещане за което ти говориш се нарича любов да или другото му име (пак казвам говоря да детската възраст ,защото ако се имате за жени и мъже охооо има още много хляб да ядете) е заблуда.на 14-15-16-17 още не знаеш какво искаш просто ти се живее и имаш чувството ,че целият свят се върти около тебе ,започваш да вършиш глупости и да дрънкаш простотии ,които пораждат само смях у хората и си викат "абе като порасне ще види за кво иде реч".кво си мислиш ,че си много зряла ли?докато има такива на "наща възраст" дет питат дали може да забременееш от бъркане с пръст не ми казвай ,че си голяма и нз си какво ,защото 1 жена ,която знае що е любов (демек е изпитала нещо повече от плътско привличане и желание да се чувства харесвана) няма да попита кво да прави ,ако гаджето й и се е изпразнило на корема,нали?

съжалявам ,че съм груба и цинична ,но наистина това ,което описа просто не съм аз и съм обидена.вярвам в любовтта ,но да твърдиш ,че си срещнала ИСТИНСКАТА на 15 е детинщина,глупост,недорасл о поведение и т.н

Кажи ми сега ти имала ли си гадже ,с което НЕ си имала чувството ,че можеш да минеш през ада и колко е продължила тая връзка?
Ти слагаш всички под общ знаменател. Това, че всички сме на 17 не значи, че сме едни и същи. Не всички се интересуват само от секса. Това, че някои задават тъпи въпроси си е за тях.. това не значи, че всички са необразовани по тази тема.. За последния ти въпрос- ДА имала съм гадже, с което съм била просто за забавление.. харесвала съм го..но не съм го обичала.Бяхме заедно 1 месец. За възрастта си може да не съм имала супер много гаджета( като някои, които си водят бройки) , но знам каква е разликата между харесване, любов и секс...Всеки трябва да опита от всичко. Твоето мнение си е твое. Никой не може да го промени. Но за мен това не е така! Според мен любовта може да връхлети човек на всяка възраст- 15,25 или 35... при някои става по-рано,при други по-късно. Истинската любов съществува и при тинейджърите. Тази връзка страшно много ме е променила и съм се научила да се справям с много неща. Вече цели 3 години съм с този определен човек и мисля, че това е доста време, за което сме се доказали един на друг, знаем всичките си проблеми,недостатъци и се опитваме да си помагаме, имаме си доверие и т.н. Това е сериозен напредък за мен.. много неща и хора са се опитвали да ни разделят..но ние си знаем кой какъв е и си вярваме,което е най-важното и не се повлияваме от другите! Да, карали сме се,но това е нормално,няма перфектна връзка!
Няма смисъл да пиша повече за мен. Извинявай за предишното ми мнение, не съм искала да те обидя, просто така си помислих от предишните ти мнения. Нищо лично! Радвам се, че има хора, които да ми опонират и да отстояват мнението си. Така че не слагай всички под общ знаменател.. Повечето може да са такива, но си има и изключения